Și Farul se ”întărește” de la CS Mioveni! Simon Măzărache a semnat cu echipa constănțeană: ”Este un lucru frumos să ai o responsabilitate, să vii la un club de tradiție”

Marius ANGHEL 18 Aug. 2020, 18:19 Liga 2

Lotul echipe CS Mioveni se risipește după ce s-a ratat promovarea în Liga 1 la barajul cu Chindia Târgoviște. Jucătorii pe care Claudiu Niculescu i-a avut la dispoziție își găsesc noi angajamente, în timp ce trupa argeșeană continuă să nu comunice nimic despre viitorul ei amenințat chiar de desființare, după ce primarul a anunțat că nu va mai susține sportul. Încă un fotbalist care merge la altă echipă este Simon Măzărache. Acesta a semnat cu Farul Constanța.

După Dean Beța (Steaua), Marian Anghelina (”FC U” Craiova), Andrei Hergheligiu (Concordia Chiajna), Valentin Balint (Petrolul) și Cătălin Alexe (Concordia Chiajna), Simon Măzărache părăsește și el CS Mioveni și va continua tot la o echipă din Liga 2, la Farul Constanța în cazul său.

Simon Măzărache la Farul: ”Au insistat cel mai mult, am fost dorit aici de toată lumea”

Simon Măzărache a semnat cu Farul pe un sezon, după ce în ultimul an și jumătate a activat la CS Mioveni, unde în Liga 2 a prins 42 de meciuri (16 + 26) și a înscris 10 goluri (6 + 4). În ediția recent încheiată a avut 26 de prezențe, 14 ca titular și în 11 fiind înlocuit, și a marcat patru goluri.

Jucătorul originar din Schitu Golești (Argeș) a mai evoluat pentru Sporting Pitești, Dinamo II, ACS Berceni, Viitorul Axintele, Muscelul Câmpulung, U Craiova, Juventus București, U Craiova 2 și Concordia Chiajna.

”Am ales Farul pentru că au insistat cel mai mult, am fost dorit aici de toată lumea. Sunt fericit că am ajuns la Constanța și sper să facem o treabă bună. Este un lucru frumos să ai o responsabilitate, să vii la un club de tradiție, unde este nevoie de jucători cu experiență. Împreună cu ceilalți băieți, sperăm să reușim ceea ce așteaptă toți suporterii Farului. În primul rând, să ne calificăm în play-off, apoi să ne luptăm la promovare. Îi știu pe ceilalți jucători din lot din meciurile directe, am jucat în aceeași echipă cu Panait și Carabela, așa că nu o să fie nicio problemă să ne cunoaștem bine și să fim omogeni”, a spus Simon Măzărache după ce a semnat cu Farul, citat de site-ul oficial al echipei constănțene.

Măzărache: ”Anul acesta sper să fim noi surpriza”

Noul atacant al Farului este convins că sezonul viitor al Ligii a 2-a va fi unul spectaculos și că echipa sa va lupta pentru promovare.

”Anul trecut, toată lumea a zis că promovează Rapid și Petrolul, dar au fost surprize. Anul acesta sper să fim noi surpriza. Nu este o diferență foarte mare între echipe, oricine poate să bată pe oricine. De aceea, cred că o să fie cel mai interesant campionat din ultimii ani. Pe mine nu mă interesează alte echipe, ci doar ce facem noi la Farul. Nu trebuie să ne uităm la nimeni, doar la noi. Așa am făcut și în sezonul trecut, când eram la Mioveni, am fost foarte uniți, l-am avut pe Raul Costin care ne-a strâns ca pe o familie. Sunt convins că așa va fi și la Constanța, pentru că sunt mulți băieți de caracter. Farul a fost singura echipă care nu ne-a dat nicio șansă, ne-a pus probleme foarte mari în meciul din sezonul trecut. Cred că și acel joc pierdut cu 2-0 la Constanța m-a făcut să aleg acum Farul”, a mai spus Simon Măzărache.

Alte șapte transferuri noi făcute de Farul pentru noul sezon

La capitolul noi achiziții, Farul îi mai are și pe Marius Chindriș (mijlocaș, 29 de ani), Vlad Șerbănescu (mijlocaș, 18 ani), Aurel Pirciu (mijlocaș, 18 ani), Andrei Banyoi (atacant, 20 de ani), Sebastian Agachi (portar, 20 de ani), Cosmin Bîrnoi (mijlocaș, 23 de ani) și Florin Bălan (mijlocaș, 18 ani).

Echipa constănțeană le-a mai prelungit contractele și jucătorilor Alexandru Stoica, Antonio Cruceru, Paul Antoche, Ionuț Ursu, Ștefan Cană, Dan Panait și Iulian Carabela.

Farul și-a stabilit încă un amical, cu Axiopolis

Altfel, Farul joacă miercuri, de la ora 10:00, pe propriul stadion, un nou amical, cu echipa de Liga 3 Axiopolis Cernavodă.

În precedentele patru amicale, Farul a jucat cu România U21 (scor 0-6), U Craiova 1948 SA (scor 0-2), Gloria Albești (scor 7-1) și Dunărea Călărași (scor 4-0).

Foto: Farul Constanța

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nu-ma-mai-asociez-cu-sportul-dumnezeu-iti-da-dar-nu-iti-baga-si-in-traista-cs-mioveni-va-ramane-fara-bani-de-la-autoritatile-locale-primarul-ion-georgescu-ramane-ferm-pe-pozitie-19144112

Marius ANGHEL 18 Aug. 2020, 18:19 Liga 2
Pe aceeași temă