Farul a realizat al doilea transfer pentru noul sezon. Constănțenii își mențin relațiile bune cu FCSB, acolo de unde aduc un mijlocaș

Marius ANGHEL 10 Jul. 2020, 12:29 Liga 2
Farul a realizat al doilea transfer pentru noul sezon. Constănțenii își mențin relațiile bune cu FCSB, acolo de unde aduc un mijlocaș

Farul a perfectat al doilea transfer din această vară pentru următoarea ediție a Ligii 2, 2020/2021. Constănțenii rămân în relații bune cu FCSB, acolo de unde duc noua achiziție. E vorba despre Vlad Șerbănescu, un mijlocaș de 18 ani care la seniori a evoluat la FCSB 2, în Liga 3.

După achiziționarea mijlocașului defensiv Marius Chindriș (29 de ani), ultima dată la Viitorul Șelimbăr, în Liga 3, fost jucător la UTA și Petrolul, Farul și-a asigurat și serviciile lui Vlad Șerbănescu, un jucător ”under” de la FCSB. Acesta a fost printre cei 19 fotbaliști din lot care au participat la prima ședință de pregătire a ”marinarilor” din această vară.

Vlad Șerbănescu: ”Îmi place la FC Farul, este o echipă de tradiție, cu renume în fotbalul românesc, cu o istorie lungă și îmi doresc mult să fac o treabă bună”

”Mijlocașul Vlad Șerbănescu este noul jucător al clubului nostru, urmând să evolueze în sezonul următor în tricoul alb-albastru. Jucătorul în vârstă de 18 ani, care vine de la FCSB, și-a făcut deja debutul la seniori, evoluând în Liga a 3-a pentru echipa secundă a bucureștenilor”, a sunat prezentarea pe care Farul i-a făcut-o jucătorului adus din curtea vicecampioanei.

”Mă simt foarte bine la Constanța. Deja m-am acomodat, colegii sunt foarte înțelegători și mă ajută să mă integrez, mai ales că eu sunt mai mic ca vârstă. Îmi place la FC Farul, este o echipă de tradiție, cu renume în fotbalul românesc, cu o istorie lungă și îmi doresc mult să fac o treabă bună. Visez să debutez cât mai curând la nivelul Ligii a 2-a, să joc bine și să dau goluri. Postul meu preferat este de mijlocaș de bandă stângă, dar pot să joc și pe dreapta sau ca atacant. Îmi place să intru în interior și să șutez. Îmi doresc să promovăm în Liga 1 și să jucăm împotriva celor mai puternice echipe din fotbalul românesc”, a spus, citat de fcfarulconstanta.ro, Vlad Șerbănescu.

Două achiziții și 11 despărțiri pentru Farul

La antrenamentul de luni, 6 iulie, Ianis Zicu i-a avut la dispoziție pe următorii jucători: Andrei Udeanu, Mihai Eșanu – Viorel Lică, Paul Antoche, Ionuț Ursu, Marius Leca, Antonio Cruceru, Răzvan Greu, Alexandru Stoica, Denis Hordouan, Marius Chindriș, Ion Cărăruș, Ștefan Cană, Ionuț Coman, Cezar Gherghiceanu, Ștefan Rus, Darius Ciolacu, Iulian Pirciu și Vlad Șerbănescu.

Farul își reface lotul în această vară. După ce le-a prelungit contractele jucătorilor Alexandru Stoica (23 de ani), Antonio Cruceru (23 de ani), Paul Antoche (27 de ani) și Ionuț Ursu (fundaș central, 31 de ani), s-a despărțit apoi de nu mai puțin 11 fotbaliști: Baudouin Kanda, Alexandru Nicola, Ionuț Stoica, Iulian Carabela, Daniel Toma, Dimciu Halep, Mihailo Mitrov, Laurențiu Ardelean, Tudor Moldovan, Mădălin Martin și Vlad Muțiu.

Achiziții nou nouțe de până acum sunt Marius Chindriș și Vlad Șerbănescu.

Foto: Farul Constanța

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-anunta-noi-schimbari-in-lot-tiberiu-curt-vor-mai-fi-cateva-nume-noi-de-jucatori-constantenii-au-perfectat-un-singut-transfer-pana-acum-19138374

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-si-a-reluat-antrenamentele-cu-19-jucatori-foto-si-video-de-la-prima-sedinta-de-pregatire-coordonata-de-ianis-zicu-19138131

Marius ANGHEL 10 Jul. 2020, 12:29 Liga 2
Pe aceeași temă