”FC U” Craiova a câștigat și amicalul cu Farul. Oltenii s-au impus cu 2-0, după ce constănțenii au ratat o lovitură de pedeapsă | FOTO și VIDEO

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Aug. 2020, 13:01 Actualizat: 10 Aug. 2020, 10:45 Liga 2

U Craiova 1948 SA și Farul Constanța au jucat o partidă amicală sâmbătă la ora prânzului, pe stadionul din Colentina. Oltenii au câștigat meciul cu 2-0, deși au început destul de greu confruntarea. Echipa lui Eugen Trică a deschis scorul în minutul 30, prin Claudiu Bălan, dar rezultatul la pauză putea fi egal pentru că Farul a beneficiat de o lovitură de pedeapsă. Robert Popa, portarul transferat de ”FC U” după terminarea campionatului, a apărat și astfel s-a intrat cu 1-0 la cabine.

Farul Constanța, probleme în amicalul cu ”FC U”. Constănțenii puteau pierde la scor, cum au făcut-o cu România U21 

În partea secundă, U Craiova 1948 SA a continuat să atace potrivit Ediție, și a dus scorul la 2-0 la numai cinci minute de la reluarea părții secunde. Același Claudiu Bălan a marcat și și-a trecut în cont dubla. Atacantul și-a mai creat și alte șanse importante de a înscrie, dar în cele din urmă meciul s-a terminat 2-0. Ocazii mari au avut și noul venit Valentin Munteanu și Marian Stoenac, dar Farul a scăpat fără să mai încaseze vreun gol.

  • ”FC U” Craiova: Rob. Popa – Gîț, M. Avram, Gugu, Jeremy – Vl. Pop, C. Cristea, Stoenac – Cl. Bălan, Ciolacu, Rob. Răducanu
    Au mai jucat: Mogoșanu – Negru, Albu, Val. Munteanu, Zanfir, Raicea
    Antrenor: Eugen Trică
  • Farul Constanța: Udeanu (Eșanu 46) – Leca (Rus 77), Cană, I. Ursu (Stroescu 77), I. Coman – M. Chindriș, Cărăruș (D. Ciolacu 77), Greu – Pirciu (Pelivan 46, Șerbănescu 68), Gherghiceanu (Banyoi 62), Hordouan
    Antrenor: Ianis Zicu
  • Meciul a fost arbitrat de la centru de Florin Negru (București), iar la cele două tușe s-au aflat Marcel Marin și Bogdan Ciocoiu (ambii din Ploiești).

”FC U”, la al cincilea succes în meciurile amicale. Farul, la a doua înfrângere din două partide 

U Craiova 1948 SA a fost la al șaselea meci amical din această vară, după ce a promovat în Liga 2. Oltenii nu au pierdut până acum, acumulând după partida cu Farul, cinci victorii și un egal. Celelalte teste au fost susținute în compania celor de la CSM Reșița (scor 5-2), Concordia Chiajna (scor 1-1), Ripensia Timișoara (scor 2-2), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (scor 2-1) și Pandurii Târgu Jiu (scor 4-0).

În ceea ce o privește pe Farul, ea a fost doar la a doua partidă amicală, dar și la al doilea eșec. Constănțenii pregătiți de Ianis Zicu au cedat cu 0-6 joi seară, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, testul împotriva naționalei sub 21 de ani a României. Partida a reprezentat, totodată, debutul lui Adrian Mutu ca selecționer al naționalei de tineret.

FAZE VIDEO al amicalului ”FC U” Craiova – Farul:


Foto: Ediție
Video: FC Universitatea Craiova 1948

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Aug. 2020, 13:01 Actualizat: 10 Aug. 2020, 10:45 Liga 2
Pe aceeași temă