Farul a convins încă un jucător! Paul Antoche continuă la echipa constănțeană și în sezonul următor. Detaliile înțelegerii

Răzvan STÎNGĂ 13 Jun. 2020, 13:06 Liga 2

Farul Constanța continuă să pregătească sezonul următor și a anunțat că a ajuns la un consens cu încă un jucător din lot, cu privire la prelungirea contractuală. Astfel, după ce echipa finanțată de Ciprian Marica a precizat zilele trecute că îl va păstra pe Ianis Zicu în funcția de antrenor și că i-a convins pe Alexandru Stoica (23 de ani) și Antonio Cruceru (23 de ani) să accepte și ei contractele propuse, sâmbătă a emis un nou comunicat. Mijlocașul Paul Antoche (27 de ani) și-a pus semnătura pe contract și va continua la Farul pentru cel puțin un an și jumătate.

Paul Antoche: ”Să readucem Farul pe prima scenă a fotbalului românesc”

Constănțenii au în plan, după cum au anunțat, să se bată cu șanse reale la un loc fruntaș și să obțină promovarea în Liga 1 în sezonul următor. Chiar dacă echipa are în acest moment probleme de ordin financiar, fiind acționată în judecată și de firma de pază pentru că nu și-a plătit obligațiile, continuă să se axeze pe pregătirea stagiunii următoare. Referitor la Paul Antoche, în comunicatul emis de Farul, fotbalistul a oferit și o scurtă declarație la puțin timp după ce a semnat prelungirea.

Împreună și în sezonul viitor! 
Paul Antoche a semnat prelungirea contractului cu clubul nostru!

< Mă simt foarte bine, am un an și jumătate de când sunt la Constanța și am făcut o treabă destul de bună. Din păcate, pandemia a stricat puțin lucrurile, dar sperăm ca în sezonul viitor să nu ne mai împiedice nimic să ne îndeplinim obiectivul care este declarat și pe care toți fariștii îl așteaptă: să readucem Farul pe prima scenă a fotbalului românesc >.

Mesaj pentru fani: < Cred că și fanilor le este greu, că abia așteaptă să se întoarcă pe stadion. Îi așteptăm în număr cât mai mare! Ne dorim să-i facem fericiți la fiecare meci! >”, se arată în comunicatul emis de Farul Constanța.

Paul Antoche anunța de luna trecută că vrea să continue la Farul 

Paul Antoche a venit la Farul în luna februarie a anului trecut, de la Petrolul. În acest sezon, a prins 21 de mecuri și a marcat de trei ori, fiind al treilea cel mai bun marcator al echipei. Anterior, a mai evoluat pentru CS Mioveni, CS Otopeni, CS Balotești și Unirea Tărlungeni. Antoche își anunța disponibilitatea de a rămâne la Farul încă din urmă cu o lună.

Salut. S-a mai încheiat un sezon. Nu este nimeni de vină pentru această pandemie care a lovit si România. Din păcate, această întrecere s-a încheiat fără a avea posibilitatea de a ne lupta până la capăt pentru obiectivul nostru. S-a oprit în urma unor decizii cu care nu sunt de acord și pe care nu aș vrea să le comentez. Întrebari sunt multe, răspunsuri nu primim. Noi, jucătorii, suntem cei care, în acest moment, avem cel mai mult de suferit, nu doar noi, ci și familiile noastre. Ne-am pregătit singuri, am alergat, am făcut antrenament online în speranța că ne vom relua activitatea, dar, din nefericire, trebuie să continuăm cu abdomene și flotări încă 2 luni.

Sunt multe de spus, dar vreau să închei prin a mulțumi tuturor celor care fac parte din familia Farul și care au fost implicați în acest sezon. În același timp, suporterilor care au fost alături de noi în fiecare moment și au reprezentat al 12-lea jucător. Deocamdată, nu știm ce va fi, contractul meu expiră pe 30.06.2020. Sincer, îmi doresc să continui, dar voi vedea ce se va întâmpla în următoarea perioadă“, a fost mesajul lui Paul Antoche pe Facebook.

Farul a terminat sezonul pe locul 9 în Liga 2, cu 33 de puncte. În 2020, echipa antrenată de Ianis Zicu înregistrase o victorie (3-2 cu Concordia Chiajna; acasă), un rezultat de egalitate (0-0 cu Petrolul Ploiești; în deplasare) și o înfrângere (0-1 cu Turris Oltul Turnu Măgurele; pe teren propriu).

Foto: FC Farul Constanța

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Jun. 2020, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă