Motivul pentru care Alexandru Răuță a plecat de la CS Mioveni la numai câteva zile după semnarea contractului. Situația, similară cu cea a lui Alexandru Dandea

Andrei PASCU 07 Feb. 2024, 15:38 Liga 2
Motivul pentru care Alexandru Răuță a plecat de la CS Mioveni la numai câteva zile după semnarea contractului. Situația, similară cu cea a lui Alexandru Dandea

CS Mioveni s-a despărțit de câțiva fotbaliști cu experiență până în acest moment, iar doi dintre ei ”au făcut acest pas” în urma unui acord verbal avut cu conducerea.

Liga2.ro a aflat că Alexandru Dandea și Alexandru Răuță au plecat de la echipă pentru că au primit oferte mult mai bune din punct de vedere financiar. Este cunoscut faptul că formația din Mioveni are probleme cu banii după retrogradarea din SuperLiga și nu poate oferi salarii prea mari.

De ce au plecat Alexandru Dandea și Alexandru Răuță de la CS Mioveni

La începutul acestei luni, Alexandru Răuță a părăsit România pentru o nouă aventură în fotbal, el fiind liber de contract de numai câteva zile anterior acelui moment, la jumătatea lunii ianuarie fiind prezentat de CS Mioveni. Răuță era anunțat ca noua achiziție a formației lui Constantin Schumacher, dar din diverse motive contractul a fost reziliat prematur și așa s-a înțeles cu o altă formație.

Mijlocașul a găsit un nou angajament, semnând cu Bnei Shefaram (liga a doua din Israel), iar acum, într-o discuție cu Liga2.ro, președintele Claudiu Cojocaru a explicat motivele plecării fotbalistului.

Conducătorul a afirmat că de la bun început a fost un acord verbal între CS Mioveni și Alexandru Răuță, ca acesta să poată pleca în orice moment dacă primește o ofertă financiară care să-i convină. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Alexandru Dandea (foto articol), ajuns între timp la Gloria Buzău.

În baza relațiilor de respect și prietenie, când am stabilit să vină la echipă am luat în calcul, pentru că nu putem oferi salarii mari, ca în cazul în care el va primi o ofertă mai bună, să plece. Nu puteam să îl blochez să nu plece.

Contractul lui a fost înregistrat, dar aveam un acord verbal cu el. Suntem oameni și a trebuit să îl înțelegem, așa a fost și cu Dandea. În baza discuției cu el, am decis să îl lăsăm să plece, pentru că și-a făcut datoria față de club.

Au avut oferte mai bune, iar astfel, după discuțiile noastre verbale, am decis să îi lăsăm să plece”, a spus Claudiu Cojocaru pentru Liga2.ro.

CS Mioveni a pierdut mulți jucători cu experiență

CS Mioveni a reziliat și cu alți fotbaliști cu experiență în această iarnă, care puteau avea un cuvânt important de spus în lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii 2. Mijlocașul Claudiu Herea (33 ani) și fundașul Marius Tomozei (33 ani) s-au despărțit la rându lor de clubul argeșean, pe parcursul acestei pauze competiționale. Tomozei este decis să pună punct carierei de fotbalist și vrea să o înceapă pe cea de antrenor.

Probabil că Herea își va încheia activitatea de fotbalist pentru a se concentra pe cea de antrenor la școala de fotbal pe care a deschis-o împreună cu fratele său Ovidiu Herea, Herea Football Academy.

Foto: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-asteapta-banii-de-la-autoritatile-locale-19298954

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-egala-cu-fk-vozdovac-19298997

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-a-mai-programat-un-amical-csm-alexandria-va-intalni-o-echipa-din-liga-3-inaintea-meciului-cu-steaua-19298985

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-castigat-amicalul-cu-miedz-legnica-19298964

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-obtinut-a-doua-victorie-in-amicalele-din-turcia-19298949

 

 

 

Andrei PASCU 07 Feb. 2024, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă