Farul continuă seria prelungirilor contractuale. Dan Panait rămâne ”marinar”

Andrei PASCU 22 Jul. 2020, 10:39 Liga 2
Farul continuă seria prelungirilor contractuale. Dan Panait rămâne ”marinar”

Farul Constanța continuă antrenamentele pentru următorul sezon din Liga 2, dar se concentrează și pe formarea unui lot cât mai valoros, care să îi ofere șanse mari la îndeplinirea obiectivelor trasate. Echipa finanțată de Ciprian Marica a prelungit încă un contract al unui fotbalist din lotul care a încheiat ediția de campionat suspendată și ”înghețată” din cauza pandemiei COVID-19. ”Marinarii” au anunțat că a ajuns la un acord cu fundașul lateral stânga Dan Panait (23 de ani) pentru o nouă înțelegere.

Dan Panait, despre sezonul următor: ”O să fie o luptă strânsă și cu atât mai frumoasă dacă realizăm obiectivul”

Fotbalistul a transmis un mesaj după ce a semnat. Este încrezător că Farul își poate îndeplini principalul obiectiv stabilit, promovarea în Liga 1, dar a spus câteva cuvinte și pentru fani. Îi așteaptă la stadion, pentru că doar cu ajutorul lor Farul va fi mai puternică.

”Împreună și în sezonul viitor!

Dan Panait a semnat prelungirea contractului cu clubul nostru!

«La fel ca și anul trecut, va fi un sezon echilibrat, sigur vor fi multe echipe care-și vor anunța candidatura la promovare. Printre acestea ne numărăm și noi. O să fie o luptă strânsă și cu atât mai frumoasă dacă realizăm obiectivul»

Mesaj pentru fani: «Să fie în număr cât mai mare, să ne susțină și la bine și la greu. Noi le promitem că vom face tot ce depinde de noi ca să-i facem fericiți!»”, se arată în postarea Farului de pe Facebook.

Dan Panait a ajuns la Farul în iulie 2019, după ce și-a încheiat colaborarea cu echipa Chindia Târgoviște. Anterior, el mai evoluase pentru ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna și Viitorul. În sezonul 2019/ 2020, fundașul de bandă născut la Brăila a evoluat în 12 partide, toate în Liga 2, și s-a făcut remarcat cu o pasă decisivă.

Farul, schimbări importante de lot în această vară 

Farul se pregătește temeinic pentru debutul în următorul sezon, fiind echipa care a făcut cele mai multe anunțuri cu privire la construirea unui lot competitiv, cu ajutorul căruia speră să obțină promovarea în Liga 1 în 2021. Până în acest moment, constănțenii se pot lăuda cu trei transferuri: mijlocașii Marius Chindriș (29 de ani, ex Viitorul Șelimbăr), Vlad Șerbănescu (18 ani) și Aurel Pirciu (18 ani), ultimii doi împrumutați de la FCSB.

Mai mult, Farul a și prelungit contractele mai multor jucători pe care antrenorul Ianis Zicu s-a bazat și în stagiunea ”înghețată” de la locurile 7 în jos, din cauza pandemiei de COVID-19. Alexandru Stoica (23 de ani), Antonio Cruceru (23 de ani), Paul Antoche (27 de ani), Ionuț Ursu (31 de ani) și Ștefan Cană (19 ani) vor continua la Farul.

Locul 10 în sezonul trecut ”înghețat”, Farul s-a despărțit de un număr important de jucători. Până acum, 11 componenți ai lotului au plecat, fie pentru că nu au mai fost doriți, nu au mai fost lăsați sub formă de împrumut ori nu au mai dorit să continue cu ”marinarii”. Baudouin Kanda, Alexandru Nicola, Ionuț Stoica, Iulian Carabela, Daniel Toma, Dimciu Halep, Mihailo Mitrov, Laurențiu Ardelean, Tudor Moldovan, Mădălin Martin și Vlad Muțiu sunt aceștia.

Foto: FC Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-continua-pregatirea-pentru-atingerea-obiectivului-anuntat-promovarea-in-liga-1-mijlocasul-antonio-cruceru-e-sincer-si-recunoaste-e-greu-dupa-luni-de-pauza-dar-vrem-sa-ne-batem-la-pr-19140001

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-bodo-kanda-a-semnat-cu-concordia-chiajna-dupa-despartirea-de-farul-ilfovenii-joaca-primul-amical-cu-fc-u-craiova-19139895

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-doar-7-cluburi-din-20-au-obtinut-din-prima-certificarea-pentru-noul-sezon-de-liga-2-printre-echipele-cu-probleme-se-numara-u-cluj-asu-poli-sau-fc-u-cra-19139868

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-primul-club-din-liga-2-care-anunta-ca-a-primit-certificarea-pentru-sezonul-urmator-vestea-e-cu-atat-mai-importanta-cu-cat-vine-intr-o-perioada-dificila-pentru-toate-echipele-din-fotba-19139309

 

 

Andrei PASCU 22 Jul. 2020, 10:39 Liga 2
Pe aceeași temă