Farul pregătește următorul sezon de Liga 2, unul în care țintește promovarea. Alexandru Stoica continuă în alb-albastru: ”Sincer, am ceva emoții”

Marius ANGHEL 10 Jun. 2020, 13:37 Liga 2
Farul pregătește următorul sezon de Liga 2, unul în care țintește promovarea. Alexandru Stoica continuă în alb-albastru: ”Sincer, am ceva emoții”

Farul începe să se organizeze pentru noua ediție de campionat a Ligii 2, 2020/2021, care ar putea avea debutul în a doua jumătate a lunii august. Alexandru Stoica (23 de ani) este unul dintre jucătorii din lot cărora le expira contractul la finalul acestei luni și i s-a propus și a acceptat prelungirea. Acesta visează să promoveze cu Farul în Liga 1.

După ce a început cu antrenorul Ianis Zicu, Farul a ajuns apoi la un acord cu mijlocașul ofensiv Alexandru Stoica privind prelungirea contractului pentru încă un sezon. Jucătorul care la 30 iunie împlinește 30 de ani îi expira înțelegerea cu clubul constănțean chiar de ziua sa.

”Clubul nostru a ajuns la un acord cu jucătorul Alexandru Stoica pentru prelungirea contractului pentru sezonul viitor al Ligii a 2-a. În vârstă de 23 de ani, mijlocașul constănțean a semnat noua înțelegere și a declarat că marea sa dorință este să obțină promovarea în prima ligă cu alb-albaștri”, a anunțat Farul pe site-ul oficial.

alexandru stoica - tiberiu curt - farul
Alexandru Stoica a fost convins de Tiberiu Curt să continue încă un an la Farul. Foto: Farul Constanța

Alexandru Stoica, cel puțin încă un an la Farul: ”Îmi doresc mult mai mult de la următorul campionat”

Jucătorul trecut pe la Dunărea Călărași, Viitorul, ASA Târgu Mureș sau Petrolul așteaptă încheierea play-off-ului Ligii 2 pentru a vedea ce echipe vor promova în Liga 1, pentru a știi ce adversari va avea în noul sezon.

”Am decis împreună cu conducerea clubului să mai rămân un sezon și sperăm să promovăm. Sincer, am ceva emoții, pentru că îmi doresc mult mai mult de la următorul campionat. Așteptăm să vedem ce echipe promovează, ce echipe vin din prima ligă, însă dorința cea mare este să ne batem la promovare”, a spus Alexandru Stoica, care a avut și un mesaj pentru suporterii Farului: ”Să vină într-un număr mult mai mare la stadion și promitem că o să-i facem fericiți.”

În actualul sezon de Liga 2, ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19 pentru echipele clasate de la locul 7 în jos, deci și în cazul Farului, care era pe poziția a 9-a după 24 de etape, Alexandru Stoica a evoluat în 22 de meciuri, în toate ca titular, de nouă ori a fost schimbat, și a marcat patru goluri, cu CSM Reșița (1-2), Sportul Sangov (1-0), Campionii FC Argeș (2-2) și Pandurii (5-0).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-a-semnat-prelungirea-contractuala-cu-farul-comunicatul-emis-de-club-19135207

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-va-avea-la-dispozitie-un-teren-nou-de-antrenament-unul-care-in-ultimul-aproape-un-deceniu-fusese-lasat-in-paragina-tiberiu-curt-facem-eforturi-pentru-a-oferi-cele-mai-bune-conditii-19135126

Marius ANGHEL 10 Jun. 2020, 13:37 Liga 2
Pe aceeași temă