Farul continuă seria transferurilor. ”Marinarii” au adus încă un mijlocaș de la FCSB

Răzvan STÎNGĂ 12 Jul. 2020, 15:44 Liga 2

Farul este pusă pe fapte mari în sezonul următor din Liga 2. Vrea să promoveze în prima divizie, iar lotul de jucători a suferit multe modificări. Sâmbătă, constănțenii au anunțat o nouă achiziție. Au luat încă un jucător de la FCSB, pe Aurel Pirciu (mijlocaș, 18 ani), după ce zilele trecute l-au prezentat pe Vlad Șerbănescu (mijlocaș, 18 ani).

Aurel Pirciu: ”Îmi doresc mult să promovăm în prima ligă”

Tânărul nu a apucat să joace pentru echipa mare a vicecampioanei. La seniori a evoluat doar pentru FCSB 2, în Liga 3. Pirciu a oferit câteva declarații pentru site-ul Farului, în care a precizat că este foarte încântat de mutare și este încrezător că poate ajuta echipa să își îndeplinească obiectivele.

Mijlocașul Aurel Pirciu este noul jucător al clubului nostru și va face parte din lotul alb-albaștrilor pentru următorul sezon al Ligii a 2-a. În vârstă de 18 ani, jucătorul de picior stâng, care poate evolua atât ca mijlocaș de bandă dreapta, cât și în spatele atacantului, vine de la FCSB și a jucat la seniori pentru echipa secundă a clubului bucureștean, în Liga a 3-a.

«Este un test important, trebuie să-mi ajut echipa, dar în același timp să joc bine și pentru mine, pentru că-mi doresc să ajung sus. Este o șansă foarte mare, sper să am ocazia să debutez cât mai curând în liga secundă în tricoul alb-albastru al FC Farul, o echipă de tradiție, care se luptă la promovare. O să fie un sezon greu, dar în același timp frumos, pentru că sunt și alte echipe cu tradiție în liga secundă și vor fi numeroase meciuri cu mulți spectatori în tribune. Îmi doresc mult să promovăm în prima ligă», a spus Pirciu”, se arată în comunicatul emis de Farul.

Farul i-a mai adus pe Vlad Șerbănescu și Marius Chindriș 

În privința transferurilor, Farul a mai realizat alte două. Vlad Șerbănescu (18 ani), de la FCSB, și Marius Chindriș (29 de ani), ultima dată legitimat la Viitorul Șelimbăr, vor face parte din lotul lui Ianis Zicu pentru sezonul 2020/ 2021. La capitolul prelungiri, Farul a perfectat înțelegeri cu Alexandru Stoica (23 de ani), Antonio Cruceru (23 de ani), Paul Antoche (27 de ani), Ștefan Cană (19 ani) și Ionuț Ursu (31 de ani). Ei vor continua la formația finanțată de Ciprian Marica pentru cel puțin încă un sezon și vor încerca să aducă promovarea în Liga 1.

Lotul va arăta aproape în totalitate diferit la primul meci oficial, spre deosebire de perioada premergătoare ”înghețării” campionatului actual de la locurile 7 în jos. ”Marinarii” au și renunțat la un număr important de jucători.  Până acum, au anunțat că s-au despărțit de nu mai puțin de 11. Baudouin Kanda, Alexandru Nicola, Ionuț Stoica, Iulian Carabela, Daniel Toma, Dimciu Halep, Mihailo Mitrov, Laurențiu Ardelean, Tudor Moldovan, Mădălin Martin și Vlad Muțiu au fost lăsați liberi de contracte, iar câțiva dintre ei și-au găsit deja noi echipe.

Vlad Muțiu a semnat cu o adversară a Farului din Liga 2, ”U” Cluj.

Foto: FC Farul Constanța 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-convins-inca-un-jucator-fundasul-central-a-semnat-contractul-si-are-un-mesaj-special-pentru-fani-visul-meu-e-sa-promovam-in-prima-liga-19138866

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-realizat-al-doilea-transfer-pentru-noul-sezon-constantenii-isi-mentin-relatiile-bune-cu-fcsb-acolo-de-unde-aduc-un-mijlocas-19138758

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-anunta-noi-schimbari-in-lot-tiberiu-curt-vor-mai-fi-cateva-nume-noi-de-jucatori-constantenii-au-perfectat-un-singut-transfer-pana-acum-19138374

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-si-a-reluat-antrenamentele-cu-19-jucatori-foto-si-video-de-la-prima-sedinta-de-pregatire-coordonata-de-ianis-zicu-19138131

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Jul. 2020, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă