Farul, victorie la scor cu Gloria Albești. Echipa lui Ianis Zicu avea 3-0 încă de la pauză | FOTO

Autor: Andrei PASCU Publicat: 12 Aug. 2020, 15:19 Actualizat: 12 Aug. 2020, 15:58 Liga 2

Farul a câștigat primul meci amical al verii, miercuri, scor 7-1 în fața Gloriei Albești (câștigătoarea barajului de promovare în Liga 3). Partida a avut loc la Constanța, iar la pauză echipa lui Ianis Zicu avea deja 3-0.

Deschiderea scorului a venit la 16 minute de la primul fluier. Marius Chindriș a marcat din careu, după o pasă a lui Denis Hordouan, iar următoarele două goluri au fost reușite de Cezar Gherghiceanu, minutul 29, și Antonio Cruceru din lovitură liberă, minutul 42.

Farul a marcat patru goluri în repriza a doua 

Ianis Zicu a făcut o singură schimbare la pauză, dar Farul a continuat să atace și a mai punctat de patru ori. Primul care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în partea secundă a fost Răzvan Greu, care a marcat din apropierea porții, după o pasă a lui Florin Bălan. Golul cu numărul cinci a venit ca urmare a unui autogol. Bîrsănel și-a înscris în propria poartă, după o deviere nefericită în urma unui corner. Gloria Albești a marcat golul de onoare în minutul 74, datorită unei execuții a lui Drăgan.

Scorul final, 7-1, a fost stabilit cu cinci minute înainte de ultimul fluier, de Andrei Banyoi, care a punctat în urma unei lovituri de colț.

  • Echipa utilizată de Farul: Agachi (Udeanu 46) – Cană (Leca 60), Lică, I. Ursu (Greu 30), D. Panait (Carabela 73) – Antoche, M. Chindriș – F. Bălan (Pirciu 73), Cruceru, Hordouan (Șerbănescu 73 ) – Gherghiceanu.
  • Alexandru Stoica și Ion Cărăruș nu au făcut parte din lot. Sunt ușor accidentați, iar Ianis Zicu a decis să nu-i forțeze.

Farul va juca sâmbătă cu Dunărea Călărași 

Pentru Farul urmează un alt meci amical, cu Dunărea Călărași. Partida este programată sâmbătă, de la ora 11:00.

Până acum, formația antrenată de Ianis Zicu a mai disputat două meciuri test, pe care le-a pierdut. Constănțenii au cedat cu 0-6, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, amicalul împotriva naționalei sub 21 de ani a României. Partida a reprezentat, totodată, debutul lui Adrian Mutu ca selecționer al naționalei de tineret. În al doilea joc, Farul a evoluat în compania U Craiova 1948 SA, pe stadionul Juventus din București, iar oltenii au câștigat cu 2-0.

Foto: FC Farul Constanța 

 

 

Autor: Andrei PASCU Publicat: 12 Aug. 2020, 15:19 Actualizat: 12 Aug. 2020, 15:58 Liga 2
Pe aceeași temă