Condusă de AFC Câmpulung Muscel, CS Mioveni a revenit și a câștigat la scor. Mihai Costea, din nou printre marcatori

Andrei PASCU 04 Feb. 2024, 20:32 Liga 2
Condusă de AFC Câmpulung Muscel, CS Mioveni a revenit și a câștigat la scor. Mihai Costea, din nou printre marcatori

CS Mioveni a înregistrat o victorie la scor într-un amical disputat în acest weekend, contra AFC Câmpulung Muscel (locul 2 în Seria 5 din Liga 3). În ciuda problemelor financiare mari și a jucătorilor care tot pleacă de la echipă, ultimul fiind Alexandru Răuță, formația din Liga 2 s-a impus cu 5-1.

Partida de verificare a avut loc pe stadionul din Mioveni, folosit de echipa locală pentru meciurile din campionat, iar la pauză tabela arăta rezultatul de 2-1.

CS Mioveni, spectacol în amicalul cu AFC Câmpulung Muscel, scor 5-1

CS Mioveni a revenit de la 0-1 pe tabelă, AFC Câmpulung Muscel deschizând, poate surprinzător, scorul, conform informațiilor oferite de echipa antrenată de Constantin Schumacher.

Oaspeții au marcat în minutul 18, prin Robert Dumitrescu, iar ulterior a urmat gol după gol pentru CS Mioveni. A încheiat în avantaj prima repriză după golurile semnate de Mihai Costea, care a marcat la scurt timp după ce balonul a fost repus în joc, cu ”un șut puternic în vinclu, după o pasă venită de la Massaro”, iar în minutul 29 a trecut CS Mioveni în avantaj, după ce Remus Guțea a obținut o lovitură de la 11 metri, iar Davide Massaro a transformat.

În partea a doua, scorul a fost dus la 3-1 tot în urma unui penalty, după un henț comis în careu de unul din jucătorii formației AFC Câmpulung Muscel, când, în minutul 56, Alexandru Stan a marcat de la punctul cu var.

CS Mioveni, două goluri în ultimele 10 minute cu AFC Câmpulung Muscel

În ultimele 10 minute scorul a căpătat proporții, în urma golurilor lui Marco Dică, din minutul 83, și Alin Șerban, din minutul 87. Acesta din urmă a fost servit ideal de Dică.

  • CS Mioveni a început amicalul în formula: Fl. Croitoru – R. Garutti, Ignat, Burnea – Trașcu, D. Toma, Andr. Panait, Șerbănică (cpt.) – Massaro, Guțea – Mih. Costea.
    Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat: Bădescu, Simion, Dică, Duțan, Bolohan, Văsălie, A. Șerban, Al. Cr. Stan, Călin, Oprea.
  • AFC Câmpulung Muscel a început amicalul în formula: Voicu – Stelea, Popovici, Stănici, Serafim, Sajin, Ciaccio, Dumitrescu, Ghiță, Stancu, Lumierre
  • Rezerve: Bădulescu, D. Mihăilescu, Marian, I. Mihăilescu, Niță, Mihai, Căpățână Dragoș, Alima, Cicu

Constantin Schumacher e încrezător

Constantin Schumacher s-a declarat mulțumit de perioada de pregătire, de amical, dar și de evoluția jucătorilor promovați de la centrul de copii și juniori. În ciuda pierderilor de până acum, de la nivelul lotului, antrenorul este convins că jucătorii săi vor arăta bine încă din primul meci oficial din 2024.

Suntem în perioada de acumulare, avem antrenamente grele, trebuie să ne antrenăm. Meciurile de pregătire dau încredere, încredere că se poate, că jucătorii pot face lucruri mult mai bune. Azi mă bucur că au debutat mulți copii de la centrul de copii și juniori.

Copii de viitor, care pot face față în timp la echipa mare. Ei sunt jucători care ușor-ușor… și în timpul săptămânii i-am chemat la antrenamente, sunt jucători de viitor! În rest, de echipă, suntem în perioada de cantonament, ne pregătim în continuare, am avut și jucători care sunt în perioada de refacere, dar ușor-ușor vom fi la un nivel bun.

Adversara a fost la un nivel bun, o echipă care încearcă să joace, cu jucători tineri, au jucat și la Liga 2. Cred că au posibilitatea să promoveze lejer în Liga 2.

Lucrăm în această perioadă fiecare fază în parte, sunt bucuros că jucătorii ajung în fața porții, sunt bucuros că au ocazii și, chiar dacă le ratează, ajung în careu. Sunt sigur că în meciurile oficiale vom arăta bine.

(N.r. – Despre golul lui Costea) Sincer, mă surprinde atitudinea de la antrenamente, e unul din jucătorii care se antrenează foarte bine. El a avut o perioadă de trei-patru ani în care nu a făcut perioade de pregătire centralizate, aceasta e prima. Mă bucur pentru el că se antrenează foarte bine, joacă, marchează.

(N.r. – Despre Stan) Mă voi baza pe jucătorii care vor dovedi, voi vedea cum va fi.. În acest moment nu putem face transferuri, a spus Schumacher la finalul partidei.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1FvEGWZjaL8yOomdVpk-mTfLPwRcpe0kJ6KPxCWiOwbgzyzpEhiECakfY&v=XhVKLdXTr8E&feature=youtu.be

 

CS Mioveni, fără eșec în amicalele iernii

Înainte de acest amical, CS Mioveni a mai disputat trei : 7-1 cu Flacăra Horezu, 0-0 cu Metaloglobus și 5-0 cu FC Pucioasa. Așadar, fără eșec până acum pentru formația lui Constantin Schumacher.

Până la finalul săptămâni următoare, până vineri, 9 februarie, CS Mioveni se află într-un cantonament pe plan local. Următorul test va avea loc împotriva ACSO Filiași (7 februarie), iar ulterior vor urma dueluri contra Campionii FC Argeș (13 februarie) și SCM Râmnicu Vâlcea (17 februarie).

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-inceput-seria-amicalelor-din-turcia-pentru-gloria-buzau-19298835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-inceput-cu-dreptul-cantonamentul-din-turcia-19298820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-egala-cu-fk-tobol-intr-un-amical-19298813

https://liga2.prosport.ro/seria-1/amical-intre-csm-slatina-si-csm-alexandria-scor-2-1-19298814

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-amicalul-cu-scm-zalau-19298809

https://liga2.prosport.ro/seria-1/litigii-peste-litigii-pentru-chindia-19298807

Andrei PASCU 04 Feb. 2024, 20:32 Liga 2
Pe aceeași temă