Rapidistul Alexandru Stan, omul amicalului Mioveniului cu Pucioasa. Le-a umplut dâmbovițenilor poarta cu goluri

Marius ANGHEL 31 Jan. 2024, 23:07 Liga 2

În al treilea amical disputat în această iarnă, în 2024, CS Mioveni a obținut o nouă victorie la scor, a doua într-o partidă desfășurată în fața unui adversar din ligă inferioară.

Trupa lui Constantin Schumacher a trecut, miercuri, 31 ianuarie, cu scorul de 5-0 de FC Pucioasa, a cincea clasată în Seria a 4-a a Ligii 3.

Patru dintre golurile argeșenilor au fost înscrise de Alexandru Stan, atacantul de 18 ani împrumutat în această iarnă de la Rapid.

Alexandru Stan a înscris patru goluri pentru CS Mioveni în amicalul cu FC Pucioasa

Dacă în precedentul joc test, CS Mioveni s-a deplasat la București și a evoluat pe teren sintetic contra colegei din campionat Metaloglobus (0-0), de această dată, echipa antrenată de Constantin Schumacher a întâlnit FC Pucioasa pe terenul de iarnă naturală de la Grupul Școlar Colibași. A fost primul joc în acest an pe un astfel de gazon, fiindcă prima partidă, cu Flacăra Horezu (7-1), s-a disputat tot pe sintetic, la Colibași.

”Scorul a fost deschis de Mihai Costea, în minutul 33, atacantul scăpând de marcaj și înscriind printr-o scăriță. Apoi a fost meciul jucătorului nou împrumutat de la Rapid, Alex Stan. Acesta a făcut 2-0 în minutul 55, după ce Cărăruș a centat de pe dreapta, iar Stan a înscris cu capul din careu. În minutul 59 s-a făcut 3-0, Guțea lobând o minge peste portar, iar Stan a reluat în poartă, tot din careu. Tot Stant a marcat pentru 4-0 în mintul 68, din centrarea lui Trașcu. La ultimul gol, Stan a scăpat singur în careu și a driblat portarul”, a informat Sportul Argeșean despre amicalul Mioveniului cu dâmbovițenii de la Pucioasa.

  • În precedentul meci în care CS Mioveni a înscris, contra Flacăra Horezu, câștigat cu 7-1, Costea a dat trei goluri, iar Stan a marcat o dată.

CS Mioveni, prima repriză: Val. Sima – Gogor, R. Garutti, Burnea (cpt.) – Bolohan, Andr. Panait, D. Toma, A. Șerban – I. Șerban, Duțan – Mih. Costea
CS Mioveni, a doua repriză: Fl. Croitoru – Gogor, R. Garutti, Ignat – Trașcu, Cărăruș, D. Toma, Șerbănică (cpt.) – Massaro, Guțea – Al. Cr. Stan. Au mai intrat: Simion și Dică.

De partea cealaltă, Vasile Bîrdeș i-a utilizat la FC Pucioasa pe: Ghițescu – Rob. Călin, Brătucu, Marina (cpt.), Samoilă, R. Simion, Dragnea, Mih. Enache, Val. Ioniță, Bobea, Calofir. Rezerve au fost Stăncescu – G. Diță, T. Marin, Serafim și Croitoru.

Dâmbovițenii s-au aflat la primul amical din această iarnă, iar următorul îl au cu Vedița Colonești, sâmbătă, de la ora 11:00, la stadionul din Bradu (Argeș).

AFC Câmpulung Muscel, următorul amical pentru echipa lui Schumacher

CS Mioveni se pregătește pe plan local, iar până acum a disputat trei amicale: 7-1 cu Flacăra Horezu, 0-0 cu Metaloglobus și 5-0 cu FC Pucioasa.

În acest moment, până în data de 9 februarie, se află într-un cantonament efectuat acasă, iar următorul test îl are sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, cu AFC Câmpulung Muscel, locul 2 în Seria 5 din Liga 3.

În programul său, CS Mioveni mai are amicale cu ACSO Filiași (7 februarie), CFC Argeș (13 februarie) și SCM Râmnicu Vâlcea (17 februarie).

Concluziile lui Constantin Schumacher după amicalul CS Mioveni – FC Pucioasa 5-0:

https://www.youtube.com/watch?v=pznZjI-D7E0

 

Foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-tomozei-si-claudiu-herea-nu-mai-continua-cu-cs-mioveni-19298462

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-din-liga-2-care-vor-in-prima-liga-din-2025-trebuie-sa-aiba-director-sportiv-calificat-de-frf-nu-se-risca-neacordarea-licentei-dar-amenda-este-una-usturatoare-19298459

https://liga2.prosport.ro/seria-1/regula-56-impusa-de-frf-pentru-cluburile-de-fotbal-din-romania-19298434

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-si-cs-mioveni-egale-intr-un-amical-19298356

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-inscris-la-scor-flacara-horezu-19298077

Marius ANGHEL 31 Jan. 2024, 23:07 Liga 2
Pe aceeași temă