Farul a perfectat o nouă achiziție: un jucător polivalent de la FC Voluntari. E al șaptelea transfer efectuat de constănțeni pentru noua ediție a Ligii 2

Marius ANGHEL 16 Aug. 2020, 14:24 Liga 2
Farul a perfectat o nouă achiziție: un jucător polivalent de la FC Voluntari. E al șaptelea transfer efectuat de constănțeni pentru noua ediție a Ligii 2

Farul Constanța a mai perfectat un transfer în acest final de săptămână. După ce a bătut palma cu portarul Sebastian Agachi și mijlocașul Cosmin Bîrnoi, aduși de la Viitorul, trupa de la malul mării a semnat contract și cu mijlocașul Florin Bălan, utilizat de antrenorul Ianis Zicu în ultimele două amicale.

Florin Bălan: ”Aștept cu nerăbdare să vină meciuri oficiale și să debutez pentru FC Farul”

Francis Florin Bălan are 18 ani, aparține de FC Voluntari și poate fi utilizat atât pe partea dreapta, cât și pe cea stângă a ofensivei, după cum a anunțat Farul.

”Sunt foarte bucuros că am ajuns la un club de tradiție. Cel mai important este să ne îndeplinim obiectivele și sperăm cu toții să promovăm în acest an. O să fie destul de greu, pentru că și celelalte echipe de tradiție din Liga a 2-a își propun același lucru. Suntem încrezători că putem reuși și îmi doresc să ajut echipa să-și atingă obiectivele. Aștept cu nerăbdare să vină meciuri oficiale și să debutez pentru FC Farul.

Avem nevoie de sprijinul lor, chiar dacă în acest moment nu pot veni pe stadion din cauza pandemiei. Vom da totul pe teren și sperăm să-i facem fericiți”, a spus, citat de site-ul Farului, Florin Bălan.

Noua achiziție a Farului a debutat în Liga 1 în tricoul echipei ilfovene FC Voluntari. În ediția 2018/2019 a intrat pe final de joc cu Sepsi OSK (scor 4-2).

”Mijlocașul Florin Bălan este noul jucător al clubului nostru, urmând să evolueze pentru FC Farul în sezonul viitor al Ligii a 2-a. În vârstă de 18 ani, acesta poate juca atât pe partea dreapta, cât și pe cea stângă a ofensivei. Component al naționalei României sub 18 ani, Florin Bălan a debutat deja în Liga 1 în tricoul celor de la FC Voluntari, la doar câteva zile după ce a împlinit vârsta de 17 ani, intrând pe teren în finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, disputată în februarie 2019”, a anunțat Farul transferul lui Florin Bălan.

Pentru Farul, Florin Bălan a jucat în amicalele cu Gloria Albești (scor 7-1) și cel cu Farul Constanța (scor 4-0), acesta din urmă fiind desfășurat ieri. Celelalte jocuri test desfășurate în această vară de constănțeni au fost cu România U21 (scor 0-6) și U Craiova 1948 SA (scor 0-2).

Alte șase transferuri făcute de Farul pentru noua ediție a Ligii 2

Odată cu legitimarea lui Florin Bălan, Farul a ajuns la al șaptelea nou-transfer perfectat în această vară.

Trupa constănțeană i-a mai adus pentru noua ediție a Ligii 2 pe Marius Chindriș (mijlocaș, 29 de ani), Vlad Șerbănescu (mijlocaș, 18 ani), Aurel Pirciu (mijlocaș, 18 ani), Andrei Banyoi (atacant, 20 de ani), Sebastian Agachi (portar, 20 de ani) și Cosmin Bîrnoi (mijlocaș, 23 de ani).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-a-pierdut-amicalul-cu-farul-constanta-echipa-lui-cristian-pustai-nu-a-avut-sanse-in-fata-marinarilor-foto-19144191

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-ajuns-la-sase-transferuri-un-mijlocas-din-liga-1-si-un-portar-de-liga-2-s-au-alaturat-lotului-19144142

Marius ANGHEL 16 Aug. 2020, 14:24 Liga 2
Pe aceeași temă