Dunărea Călărași a pierdut amicalul cu Farul. Echipa lui Cristian Pustai nu a avut șanse în fața ”marinarilor” | FOTO

Andrei PASCU 15 Aug. 2020, 14:31 Liga 2

Dunărea Călărași și Farul Constanța au jucat un meci amical sâmbătă la ora prânzului. Duelul a fost primul pentru echipa gazdă și al patrulea pentru formația pregătită de Ianis Zicu. La capătul celor 90 de minute, Farul a câștigat la scor, cu 4-0. Constănțenii au început tare și au marcat de trei ori în prima repriză.

Farul a rezolvat meciul după 45 de minute 

În minutul 27 Paul Antoche a deschis scorul, pentru ca pănă la pauză Cezar Gherghiceanu să își treacă în cont dubla. A marcat în interval de patru minute, 41 și 45, iar Farul se vedea în pare măsură câștigătoarea meciului. A doua repriză s-a terminat tot în avantajul oaspeților, care au mai marcat un gol și au închis partida cu 4-0. Autorul a fost Răzvan Greu, în minutul 70.

Dunărea Călărași: Began – Țenea, Bg. Șandru, Puțaru, Andr. Mihăescu – A. Lopez, Zaluschi, Tudoran, S. Sava – Fotescu, Bg. Rusu
Rezerve: I. Alexandru – Fl. Florea, S. Iosif, Al. Stefanov, Băltariu, D. Oancea, Vîlsan, Măd. Calu, Mandy Ovye, Caragea
Antrenor: Cristian Pustai

Farul Constanța: Agachi – Leca, Cană, Lică, Panait – Antoche, Chindriș – Bălan, Cruceru, Hordouan – Gherghiceanu
Rezerve: Eșanu, Carabela, Cărăuș, Banyoi, Bîrnoi, Pirciu, Greu
Antrenor: Ianis Zicu

Farul a câștigat al doilea meci amical al verii 

Farul a fost la al patrulea meci amical disputat după reluarea pregătirilor. A mai jucat cu România U21, în fața căreia a cedat cu 6-0, cu U Craiova 1948 SA, când a bifat un nou eșec, 2-0, și a câștigat confruntarea cu Gloria Albești, 7-1.

Dunărea Călărași are probleme financiare 

De partea cealaltă, pentru Dunărea Călărași a fost prima partidă test, dar echipa are mari probleme de ordin financiar. Atât de mari încât e luată în calcul desființarea, dacă nu se găsesc rezolvări rapide. Această problemă a apărut din princina faptului că  Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean, a fost demis din funcție în urma unui ordin emis de prefectul județului Călărași la începutul lunii august și nu mai are putere de decizie. În schimb, președintele interimar, Valentin Barbu, refuză să aprobe o nouă finanțare către echipa care are salariile neplătite către angajați și sportivi.

Liga2.ro are informații că jucătorii sunt foarte aproape să depună memorii dacă nu își primesc banii până la finele săptămânii următoare și să devină liberi de contracte. Astfel, Dunărea Călărași s-ar vedea pusă într-o altă situație foarte dificilă, aceea de a nu avea un lot conturat pentru debutul în următorul sezon din Liga 2.

Foto: AFC Dunărea Călărași 

 

 

Andrei PASCU 15 Aug. 2020, 14:31 Liga 2
Pe aceeași temă