Farul nu se mai oprește și continuă campania de prelungiri contractuale. A ajuns la patru jucători ”semnați”. Ionuț Ursu: ”Va fi un sezon frumos, ne dorim primele locuri”

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2020, 13:32 Liga 2

Farul este cea mai activă echipă din Liga 2, în ceea ce privește prelungirile contractuale. Miercuri, ”marinarii” au anunțat că au obținut și semătura lui Ionuț Ursu (fundaș central; 31 de ani). El a venit în vara anului trecut, de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar înțelegerea cu echipa de la malul mării era scadentă în această vară. A fost convins să rămână și să încerce să îndelinească obiectivul declarat al constănțenilor, promovarea în Liga 1.

Ionuț Ursu: ”Mă bucur foarte mult că am prelungit contractul, mi-am dorit să continui pentru că mă simt foarte bine la Constanța”

La scurt timp după ce a semnat prelungirea, Ionuț Ursu a făcut și primele declarații. A spus că și-a dorit foarte mult să rămână, dar are un mesaj și pentru fani. Îi așteaptă într-un număr cât mai mare la stadion, în momentul în care legislația va permite acest lucru.

Împreună și în sezonul viitor! Ionuț Ursu a semnat prelungirea contractului cu clubul nostru!

> .

Mesaj pentru fani: > ”, se arată în comunicatul emis de Farul.

  • Ionuț Ursu a jucat în acest sezon în 15 meciuri pentru constănțeni și a marcat un gol. El mai are în C.V. următoarele echipe: FCM Bacău, FC Botoșani, Dunărea Galați, Săgeata Năvodari, SC Bacău, Sepsi OSK SFântu Gheorghe și ”U” Cluj.

Farul a mai prelungit contractele a trei jucători și l-a adus pe Marius Chindriș 

Farul Constanța continuă, astfel, să pregătească sezonul următor și a mai prelungit contractele a trei jucători până acum. Zilele trecute, echipa finanțată de Ciprian Marica a precizat că i-a convins pe Alexandru Stoica (23 de ani), Antonio Cruceru (23 de ani) și Paul Antoche (27 de ani) să semneze actele.

Farul a făcut și un transfer. Marius Chindriș (29 de ani), ultima dată la Viitorul Șelimbăr, în Liga 3, a semnat cu echipa constănțeană pe un an și ar putea fi adversar în noua ediție de campionat împotriva a două cluburi la care a activat în cariera sa, UTA și Petrolul, în cazul în care nu vor promova în urma play-off-ului.

Farul a terminat sezonul pe locul 9 în Liga 2, cu 33 de puncte. În 2020, echipa antrenată de Ianis Zicu înregistrase o victorie (3-2 cu Concordia Chiajna; acasă), un rezultat de egalitate (0-0 cu Petrolul Ploiești; în deplasare) și o înfrângere (0-1 cu Turris Oltul Turnu Măgurele; pe teren propriu).

Foto: FC Farul Constanța 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2020, 13:32 Liga 2
Pe aceeași temă