Farul nu se mai oprește și continuă campania de prelungiri contractuale. A ajuns la patru jucători ”semnați”. Ionuț Ursu: ”Va fi un sezon frumos, ne dorim primele locuri”

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2020, 13:32 Liga 2

Farul este cea mai activă echipă din Liga 2, în ceea ce privește prelungirile contractuale. Miercuri, ”marinarii” au anunțat că au obținut și semătura lui Ionuț Ursu (fundaș central; 31 de ani). El a venit în vara anului trecut, de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, iar înțelegerea cu echipa de la malul mării era scadentă în această vară. A fost convins să rămână și să încerce să îndelinească obiectivul declarat al constănțenilor, promovarea în Liga 1.

Ionuț Ursu: ”Mă bucur foarte mult că am prelungit contractul, mi-am dorit să continui pentru că mă simt foarte bine la Constanța”

La scurt timp după ce a semnat prelungirea, Ionuț Ursu a făcut și primele declarații. A spus că și-a dorit foarte mult să rămână, dar are un mesaj și pentru fani. Îi așteaptă într-un număr cât mai mare la stadion, în momentul în care legislația va permite acest lucru.

Împreună și în sezonul viitor! Ionuț Ursu a semnat prelungirea contractului cu clubul nostru!

<< Mă bucur foarte mult că am prelungit contractul, mi-am dorit să continui pentru că mă simt foarte bine la Constanța. Va fi un sezon frumos și ne dorim să ne luptăm la primele locuri. Va fi greu, dar cred că putem să fim acolo sus, de ce nu chiar pe primul loc >> .

Mesaj pentru fani: << Îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion, să fie alături de noi și la bine, și la greu! >> ”, se arată în comunicatul emis de Farul.

  • Ionuț Ursu a jucat în acest sezon în 15 meciuri pentru constănțeni și a marcat un gol. El mai are în C.V. următoarele echipe: FCM Bacău, FC Botoșani, Dunărea Galați, Săgeata Năvodari, SC Bacău, Sepsi OSK SFântu Gheorghe și ”U” Cluj.

Farul a mai prelungit contractele a trei jucători și l-a adus pe Marius Chindriș 

Farul Constanța continuă, astfel, să pregătească sezonul următor și a mai prelungit contractele a trei jucători până acum. Zilele trecute, echipa finanțată de Ciprian Marica a precizat că i-a convins pe Alexandru Stoica (23 de ani), Antonio Cruceru (23 de ani) și Paul Antoche (27 de ani) să semneze actele.

Farul a făcut și un transfer. Marius Chindriș (29 de ani), ultima dată la Viitorul Șelimbăr, în Liga 3, a semnat cu echipa constănțeană pe un an și ar putea fi adversar în noua ediție de campionat împotriva a două cluburi la care a activat în cariera sa, UTA și Petrolul, în cazul în care nu vor promova în urma play-off-ului.

Farul a terminat sezonul pe locul 9 în Liga 2, cu 33 de puncte. În 2020, echipa antrenată de Ianis Zicu înregistrase o victorie (3-2 cu Concordia Chiajna; acasă), un rezultat de egalitate (0-0 cu Petrolul Ploiești; în deplasare) și o înfrângere (0-1 cu Turris Oltul Turnu Măgurele; pe teren propriu).

Foto: FC Farul Constanța 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jun. 2020, 13:32 Liga 2
Pe aceeași temă