Marian Anghelina a lăsat CS Mioveni pentru ”FC U” Craiova. Mijlocașul a și semnat contractul cu echipa lui Trică

Marius ANGHEL 04 Aug. 2020, 17:57 Liga 2

”FC U” Craiova plusează la capitolul achiziții pentru sezonul de Liga 2. Nou-promovata antrenată de Eugen Trică a semnat astăzi un contract cu mijlocașul Marian Anghelina (29 de ani), care va mai rămâne la CS Mioveni încă două meciuri, cele de la barajul de promovare în Liga 1, după ce actuala sa formație a încheiat play-off-ul pe locul 3.

Trupa olteană a ajuns la al optulea transfer în această vară. Ultima noutate este Marian Anghelina, potrivit ediție.ro. Mijlocașul a fost astăzi la Craiova și a semnat un contract valabil pe doi ani. Se va alătura însă noii sale echipe după ce va mai juca la CS Mioveni în meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 1.

Anghelina a jucat în acest sezon de Liga 2 în 22 de meciuri pentru CS Mioveni, în 16 ca titular și în șase fiind înlocuit, înscriind patru goluri. Mijlocașul central defensiv este și un bun executant al loviturilor libere.

În cariera sa a mai jucat pentru FC Olt Slatina, FC Botoșani, CS Afumați, SCM Pitești (actuala Campionii FC Argeș), ACS Șirineasa (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Dacia Unirea Brăila și Ripensia Timișoara. În 2014 semna cu Dinamo, însă nu apuca să joace la echipa din ”Ștefan cel Mare”, fiind cedat la FC Botoșani, iar apoi revenind la FC Olt.

Marian Anghelina, al optulea transfer al ”FC U” Craiova pentru Liga 2

Cu Marian Anghelina, echipa finanțată de Adrian Mititelu ajunge la șapte transferuri perfectate în această vară.

Cu ”FC U” Craiova au mai semnat Robert Popa (17 ani, portar, ex Flacăra Horezu), Alexandru Gîț (22 de ani, fundaș, ex SCM Gloria Buzău), Călin Cristea (32 de ani, mijlocaș, ex CSM Reșița), Jeremy Huyghebaert (31 de ani, fundaș belgian, ex Royal Excel Mouscron), Andrea Compagno (24 de ani, atacant italian, ex Tre Fiori) și Constantin Dragoș Albu (19 ani, mijlocaș, ex Utrecht) și Andrei Ciolacu (28 de ani, atacant, ex Tskhinvali).

Amical cu Pandurii pentru Craiova

Altfel, U Craiova 1948 SA are programat următorul meci amical pentru ziua de miercuri, 5 august, de la ora 11:00, tot la Drobeta Turnu Severin, cu Pandurii Târgu Jiu.

Până acum, echipa lui Eugen Trică a mai disputat jocuri de pregătire cu CSM Reșița (scor 5-2), Concordia Chiajna (scor 1-1), Ripensia Timișoara (scor 2-2) și Viitorul Pandurii Târgu Jiu (scor 2-1).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-a-invins-si-viitorul-pandurii-si-isi-continua-rezultatele-pozitive-din-meciurile-amicale-desfasurate-numai-cu-viitoare-adversare-din-liga-2-video-19141867

Marius ANGHEL 04 Aug. 2020, 17:57 Liga 2
Pe aceeași temă