Încă două noi achiziții pentru Concordia Chiajna: un fundaș de la CS Mioveni și un mijlocaș de la Minaur Baia Mare

Marius ANGHEL 18 Aug. 2020, 12:31 Liga 2

Concordia Chiajna continuă să mute în lotul de jucători pentru noua ediție a Ligii 2, când vrea să nu mai rateze promovarea, așa cum a făcut-o în ediția recent încheiată. Cătălin Alexe, de la CS Mioveni, și Bogdan Piper, de la Minaur Baia Mare, sunt cele mai recente noi achiziții perfectate de trupa ilfoveană antrenată de Florin Bratu.

După ce în weekendul trecut a semnat cu atacanții Andrei Hergheligiu (28 de ani, ex CS Mioveni) și Azdren Llullaku (32 de ani, ex Shakhtjor Soligorsk / Belarus), Concordia Chiajna a perfectat luni seară două noi transferuri.

Cătălin Alexe și Bogdan Piper au semnat cu Concordia Chiajna

Cu echipa ilfoveană au semnat Cătălin Marian Alexe (24 de ani) și Bogdan Piper (18 ani), ultima dată foști jucători la CS Mioveni, respectiv Minaur Baia Mare, formații care în această vară au ratat promovarea, la baraj, în Liga 1, respectiv Liga 2.

Cătălin Alexe este originar din Pitești, este fundaș dreapta și în ultimele patru sezoane ale Ligii 2 a jucat la CS Mioveni. Cele mai multe prezențe pe teren le-a avut chiar în sezonul recent încheiat, când a avut 21 de meciuri strânse în tricoul galben-verde, în 13 dintre ele a început ca titular și încheindu-le ca integralist, și a înscris un gol.

În cariera sa a mai trecut pe la Școala de Fotbal Dănuț Coman, Girom Albota, SCM Argeș Pitești (actuala Campionii FC Argeș), CS Tunari sau Viitorul.

Cu Concordia Chiajna, Alexe a semnat un contract valabil pe doi ani.

Cătălin Alexe este al cincilea jucător care se desparte de CS Mioveni după ratarea promovării la barajul de promovare în Liga 1. Anterior, Dean Beța a semnat cu Steaua, Marian Anghelina a ajuns la ”FC U” Craiova, Andrei Hergheligiu a mers tot la Concordia Chiajna, iar Valentin Balint a fost achiziționat de Petrolul.

Bogdan Alexandru Piper este un mijlocaș defensiv originar din Târgu Mureș, născut la 11 noiembrie 2001, care vine de la Minaur Baia Mare și care a mai trecut pe la ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș.

Piper a semnat pe trei ani cu Concordia.

”Se anunță a fi un tânăr mijlocaș de perspectivă. Am avut referințe foarte bune despre el de la foști fotbaliști din zona Baia Mare”, a spus, pentru Liga2.ro, Cristian Bălașa, directorul sportiv al clubului Concordia Chiajna.

Concordia Chiajna a ajuns la nouă transferuri în această vară

Pe lângă cele două achiziții recent făcute, Concordia Chiajna a mai anunțat până acum șapte transferuri. În primă fază, Concordia i-a convins pe jucătorii Alexandru Cherecheș (fundaș, 23 de ani, ex ASU Poli), Ionuț Biceanu (mijlocaș, 26 de ani, ex Astra), Baudouin Kanda (mijlocaș, 27 de ani, ex Farul Constanța), Sergiu Arnăutu (atacant, 30 de ani, ex Petrolul) și Philippe Nsiah (atacant, 25 de ani, ex Thanh Hoa FC – Vietnam).

Acestora li s-au alăturat de la începutul acestei săptămâni atacanții Andrei Hergheligiu (28 de ani, ex CS Mioveni) și Azdren Llullaku (32 de ani, ex Shakhtjor Soligorsk / Belarus), iar de acum au semnat și fundașul Cătălin Marian Alexe (24 de ani) și mijlocașul defensiv Bogdan Piper (18 ani).

În perioada de pregătire de vară, Concordia Chiajna a desfășurat amicale cu următoarele echipe: ”FC U” Craiova (scor 1-1), FC Voluntari 2 (scor 0-1), Olimpic Cetate Râșnov (scor 1-1), Metaloglobus București (scor 0-1), SCM Gloria Buzău (scor 2-0), FK Csikszereda (scor 1-0) și Progresul Spartac (scor 2-0).

Marius ANGHEL 18 Aug. 2020, 12:31 Liga 2
Pe aceeași temă