CS Comunal Șelimbăr, achiziții pentru regula ”under”. Doi tineri au semnat cu clubul sibian

Andrei PASCU 17 Feb. 2023, 12:18 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr, achiziții pentru regula ”under”. Doi tineri au semnat cu clubul sibian

CS Comunal Șelimbăr nu contenește să facă modificări la nivelul lotului de jucători, în speranța că poate pune bazele unei formații puternice din vară, poate să se bată pentru accederea în play-off din sezonul care vine. Astfel, sibienii au legitimat joi doi tineri ”under”.

CS Comunal Șelimbăr, achiziții pentru regula ”under”: Casian Soare și Robert Gliga

După schimbările masive de lot din această iarnă, din perspectiva jucătorilor experimentați, CS Comunal Șelimbăr a anunțat că doi tineri fotbaliști, Casian Soare (16 ani, mijlocaș central) și Robert Gliga (17 ani, fundaș stânga), au semnat contracte de profesioniști. Ei au venit de la Interstar Sibiu, cu care clubul din Liga 2 are un parteneriat.

De altfel, în cantonamentul organizat la Râmnicu Vâlcea au fost luați mai mulți juniori, printre care și cei doi. Acum, Claudiu Niculescu a considerat că Soare și Gliga merită să fie în lotul CS Comunal Șelimbăr și că ar putea juca în câteva meciuri din Liga 2, mai ales că se încadrează în regula ”under”.

”Parteneriatul dintre CSC 1599 Șelimbăr și Interstar Sibiu furnizează primele rezultate. Dacă odată cu sosirea lui Claudiu Niculescu un număr de 4-5 juniori s-au pregătit periodic cu echipa de seniori a clubului nostru, a sosit momentul ca doi dintre ei, Casian Soare și Robert Gliga să semneze primul lor contract de fotbaliști profesioniști. 

Cei doi au semnat astăzi un angajament valabil pe două sezoane și jumătate. Robert Gliga este născut pe 17 Februarie 2006 și evoluează pe postul de fundaș stânga, iar Casian Soare este născut pe 24 Noiembrie 2006 și este mijlocaș central, ambii făcând pasul la echipa de seniori după ce au fost crescuți de Interstar.

Casian Soare și Robert Gliga au efectuat și pregătirea de iarnă alături de CSC 1599 Șelimbăr, fiind prezenți și în cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea.

Conform părților implicate în acest parteneriat, cei doi jucători, Casian Soare și Robert Gliga, reprezintă doar începutul, iar Caius Băra, președintele Interstar Sibiu speră ca în perioada următoare mai mulți jucători să facă pasul spre echipele de seniori.

În acest moment în lotul echipei șelimbărene se află mai mulți jucători tineri, iar aici putem aminti Alexandru Luca, Simion Bumbar, Alexandru Roșca, Aleksander Mitrovic sau Robert Răducioiu”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr.

Zeci de schimbări de lot la CS Comunal Șelimbăr

La capitolul achiziții, CS Comunal Șelimbăr îi mai are din această iarnă pe Stefan Visic (revenit după împrumutul la Progresul Spartac), Raul Palmeș (Concordia Chiajna), Nini Popescu (Gloria Bistrița Năsăud), Florinel Mitrea (”U” Cluj), Alexandru Roșca (împrumut de la UTA), Nestorly Lumbu (ultima dată în liga a treia din Elveția), Robert Răducioiu (Sepsi OSK 2), Ionuț Năstăsie (FC Hermannstadt) și Adrian Voicu (Concordia Chiajna).

De partea cealaltă, au plecat de la CS Comunal Șelimbăr: Alexandru CurteanAlexandru DandeaRobert RizaAlexandru RaiceaAlexandu SilveanuOctavian UrsuAlexandru CiocâlteuAdrian CîrsteanRobert BobocTudor Man, Tudor Hulpușiu și Daniel Tătar.

CS Comunal Șelimbăr, amical cu CSM Slatina

CS Comunal Șelimbăr a disputat la finalul săptămânii trecute al patrulea amical programat în această iarnă. În testele desfășurate, a trecut cu 2-0 de SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 4 Vâlcea), cu 2-1 de Metalurgistul Cugir (Liga 3), cu 4-0 de CSC Dumbrăvița (Liga 2), după care a învins cu 5-2 CSM Unirea Alba Iulia (Liga 3).

Conform programului anunțat inițial, echipei lui Claudiu Niculescu i-a mai rămas de disputat amicalul cu CSM Slatina, pe 18 februarie.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-achizitionat-pe-adrian-voicu-19260464

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-pregatiri-intense-pentru-reluarea-ligii-2-19260385

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-facut-instructie-la-blaj-in-a-doua-repriza-cu-csm-unirea-alba-iulia-doi-jucatori-au-reusit-duble-19260273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-boboc-prezentat-oficial-la-fc-brasov-contract-minim-pentru-mijlocas-la-echipa-antrenata-de-alexa-19260133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-tatar-s-a-despartit-si-el-de-cs-comunal-selimbar-si-a-ales-sa-continue-in-liga-4-la-sibiu-nu-consider-ca-este-un-pas-inapoi-19260093

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Feb. 2023, 12:18 Liga 2
Pe aceeași temă