CS Comunal Șelimbăr a reușit în fața unor bulgari prima victorie în amicalele verii. Doi dintre jucătorii noi din lot au marcat

Adrian MUJEA 17 Jul. 2023, 10:59 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr a reușit în fața unor bulgari prima victorie în amicalele verii. Doi dintre jucătorii noi din lot au marcat

CS Comunal Șelimbăr a obținut, duminică seara, prima victorie din amicalele acestei veri, 2-0 cu Minyor Pernik, echipă retrogradată în această vară în liga a treia din Bulgaria.

CS Comunal Șelimbăr, victorie în testul cu Minyor Pernik

Inițial, Șelimbărul trebuia să joace duminică cu Bnei Sakhnin (prima ligă din Israel), dar amicalul a picat și sibienii au întâlnit până la urmă trupa de bulgari Minyor Pernik.

Golurile echipei pregătite de Claudiu Niculescu au fost marcate de spaniolul Rodri Hernando și Raul Rotund, doi jucători achiziționați în această vară.

Șelimbărul în amicalul cu Minyor: Roșca – Ct. Alexe, Natea, Lumbu, Mitrea – Monea, Panos – Cociș, Năstăsie, R. Popa – Hernando. Au mai intrat: Mitrovic, Bumbar – Crișan, Palmeș, Gliga, D. Ursu, Al. Luca, Răducioiu, Schieb, Soare, Rotund, Vînău.

Sibienii mai au un amical programat în Bulgaria

Echipa șelimbăreană este plecată din data de 8 iulie în cantonament în Bulgaria, la Bansko, unde a mai disputat un amical, cu Akademija Pandev (prima ligă din Macedonia de Nord), cu care a remizat la scorul de 0-0. Anterior, în țară, trupa lui Claudiu Niculescu a jucat și un amical cu prim-divizionara FC Hermannstadt, pierdut cu scorul de 0-1.

În țara vecină, Șelimbărul va mai disputa un amical, în data de 20 iulie, cu albanezii de la Teuta Durres (locul 6 din 10 în prima ligă, sezonul trecut), după care va reveni în țară.

Directorul clubului, Cornel Stănilă, a anunțat că vrea să mai facă trei transferuri la echipă. ”Mai căutăm să aducem trei jucători, printre care un atacant. Sper să găsim ce ne dorim până începe Liga 2”, a spus Stănilă.

Echipa sibiană își va afla programul pentru noul sezon de Liga 2 în data de 20 iulie, atunci când FRF organizează tragerea la sorți.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-2024-2025-cu-22-de-echipe-la-start-19277249

https://liga2.prosport.ro/seria-1/retrospectiva-cifrica-a-sezonului-de-liga-2-cati-antrenori-au-avut-contracte-in-stagiunea-2022-2023-19277221

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-patru-noi-jucatori-in-lot-19277087

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-esec-cu-fc-hermannstadt-intr-un-amical-19276905

Adrian MUJEA 17 Jul. 2023, 10:59 Liga 2
Pe aceeași temă