Daniel Tătar s-a despărțit și el de CS Comunal Șelimbăr și a ales să continue în Liga 4, la Sibiu: ”Nu consider că este un pas înapoi”

Marius ANGHEL 10 Feb. 2023, 14:00 Liga 2

E iarna schimbărilor la CS Comunal Șelimbăr. Echipa sibiană antrenată de Claudiu Niculescu s-a despărțit de încă un jucător cu mare experiență pe care l-a avut în lot nu numai în actualul sezon, ci și în precedentele, fiind unul dintre veterani și căpitani.

Fundașul Daniel Tătar (35 de ani) este ultimul fotbalist plecat de la trupa din Șelimbăr.

Daniel Tătar s-a despărțit de CS Comunal Șelimbăr și merge în Liga 4, la Inter Stars Sibiu

După Curtean, Cîrstean, Ciocâlteu sau Dandea, CS Comunal Șelimbăr a anunțat o nouă despărțire de un jucător cu mare experiență la acest nivel fotbalistic. Cu aproape două săptămâni înainte de reluarea campionatului, echipa sibiană și-a încheiat condurile cu Daniel Tătar, fundaș care îmbrăca tricoul echipei încă din vara anului 2020, pe când aceasta activa în Liga 3.

În actualul sezon, Tătar a prins doar 5 meciuri în Liga 2 și a înscris 1 gol, după ce a avut de tras o perioadă după accidentarea suferită încă din ediția trecută a campionatului, în care, la un moment dat, era golgheterul echipei cu 4 reușite în 19 partide disputate.

Tătar pleacă de la Șelimbăr și merge la Inter Stars Sibiu, a doua clasată din Liga a 4-a Sibiu, formație prezidată de Teodor Birț, cu care a mai colaborat la FC Hermannstadt.

”Mulțumim, Daniel Tătar!
CSC 1599 Șelimbăr și AFC Inter Star 2020 Sibiu au ajuns la un acord privind transferul definitv al jucătorului Daniel Tătar!
Îi mulțumim lui Daniel Tătar pentru toate momentele frumoase pe care ni le-a oferit în perioada în care a îmbrăcat tricoul „călăreților roșii”.
Pentru CSC 1599 Șelimbăr, Daniel Tătar a evoluat în 29 de partide, timp în care a marcat 5 goluri și a oferit 4 pase de gol”, a transmis clubul din Șelimbăr pe pagina sa de Facebook.

Daniel Tătar, prezentat de Inter Stars Sibiu

La scurt timp după anunțul echipei din Liga 2, Inter Stars Sibiu, formație care vrea să fie continuatoarea mult mai cunoscutei FC Inter Sibiu, l-a prezentat oficial pe Daniel Tătar.

”Bine ai veni, ”Tăti”!
Clubul nostru a reușit un transfer extrem de important! Daniel Tătar a semnat până în vară cu FC Inter, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, iar experiența sa va fi, cu siguranță, mai mult decât benefică în meciurile pe care le mai au de susținut ”bleu-albaștrii” în returul campionatului.
În vârstă de 35 de ani, ”Tăti” are în palmares peste 100 de meciuri disputate în prima ligă din România. De-a lungul carierei, fotbalistul care poate evolua pe mai multe posturi a jucat pentru echipele Unirea Alba Iulia, CSU Voința Sibiu, FC Brașov, Academica Clinceni, FC Cisnădie, FC Hermannstadt și CSC 1599 Șelimbăr.
Mult succes în tricoul ”bleu-albastru”!”, a transmis echipa sibiană din Liga 4, care este în luptă pentru a câștiga campionatul cu ACS Mediaș 2022, formația care se dorește continuatoarea fostei prim-divizionare Gaz Metan Mediaș.

Tătar: ”Acest transfer, mie îmi dă posibilitatea să îmi continui cariera și nu consider că este un pas înapoi”

Cel care l-a prezentat a fost chiat Teodor Birț. Coborârea din Liga 2 tocmai în Liga 4 nu i se pare un pas înapoi lui Daniel Tătar!?

”Sunt bucuros că am ajuns să colaborez din nou cu niște oameni cu care am făcut-o bine, în trecut, am realizat lucruri frumoase împreună pentru Sibiu. Acest transfer, mie îmi dă posibilitatea să îmi continui cariera și nu consider că este un pas înapoi. Îmi doresc să joc cât mai mult, să îmi ajut echipa prin golurile și prin realizările mele să își îndeplinească obiectivul, promovarea. De-a lungul carierei, am reușit o promovare cu Alba Iulia, două cu Voința, trei cu FC Hermannstadt și una cu Șelimbărul. Sunt sigur că vom face o treabă bună, anul acesta. Îi așteptăm pe suporteri alături de noi într-un număr cât mai mare”, a spus Daniel Tătar.

”Ne bucurăm că am reușit să îl aducem pe Daniel Tătar la echipă. E liderul de care aveam atâta nevoie. Este un jucător cu mare experiență și va fi, sunt sigur, extrem de util. Pe lângă evoluțiile sale, sunt convins că va fi un adevărat exemplu pentru jucătorii mai tineri din lot”, a declarat și președintele Teodor Birț.

Cu echipa din Sibiu antrenată de Călin Moldovan, fostul antrenor al FC Brașov, au mai semnat în această iarnă Brian Lemac (CSM Deva) și Andrei Șumlea (SCM Zalău).

12 rezilieri la Șelimbăr în această iarnă

Astfel, echipa antrenată de Claudiu Niculescu ajunge la nu mai puțin de 12 rezilieri în această pauză de iarnă.

Au mai plecat Alexandru CurteanAlexandru DandeaRobert RizaAlexandru RaiceaAlexandu SilveanuOctavian UrsuAlexandru CiocâlteuAdrian Cîrstean, Robert Boboc, Tudor Man și Tudor Hulpușiu.

La capitolul achiziții, Șelimbărul îi are pe Stefan Visic (revenit după împrumutul la Progresul Spartac), Raul Palmeș (Concordia Chiajna), Nini Popescu (Gloria Bistrița Năsăud), Florinel Mitrea (”U” Cluj), Alexandru Roșca (împrumut de la UTA), Nestorly Lumbu (ultima dată în liga a treia din Elveția), Robert Răducioiu (Sepsi OSK 2) și Ionuț Năstăsie (FC Hermannstadt).

Foto: FC Inter Sibiu

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-joaca-cu-dinamo-pe-noul-stadion-din-sibiu-este-un-aspect-foarte-important-pentru-noi-19260016

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-si-a-luat-revansa-dupa-esecul-dur-din-campionat-a-invins-la-scor-dumbravita-insa-doar-intr-un-meci-amical-19259916

https://liga2.prosport.ro/seria-1/franck-yameogo-s-a-intors-in-romania-si-a-semnat-cu-unul-dintre-liderii-din-liga-3-fostul-meu-antrenor-viorel-moldovan-care-imi-este-ca-un-tata-ma-sfatuieste-foarte-mult-si-mi-a-vorbit-fru-19259673

Marius ANGHEL 10 Feb. 2023, 14:00 Liga 2
Pe aceeași temă