CS Comunal Șelimbăr, la a doua achiziție în această iarnă. Sibienii au readus în Liga 2 un mijlocaș ofensiv pe care Claudiu Niculescu l-a mai antrenat la Chiajna

Marius ANGHEL 29 Dec. 2022, 19:39 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr mai și achiziționează, pe lângă multiplele plecări pe care le-a consemnat deja în această pauză de iarnă.

Echipa sibiană antrenată de Claudiu Niculescu a semnat un contract cu Nini Popescu, mijlocaș ploieștean cu multiplă experiență la nivelul Ligii 2, dar care ultima dată a jucat în Liga 3, la Gloria Bistrița Năsăud.

Nini Popescu se întoarce în Liga 2, la CS Comunal Șelimbăr

Nini Popescu s-a despărțit de scurt timp de echipa din Liga 3 Gloria Bistrița Năsăud, cu care semnase în vară. Mijlocașul de 28 de ani a semnat, astfel, din postura de liber de contract cu CS Comunal Șelimbăr.

Format de Petrolul, a mai evoluat în cariera sa pentru Unirea Slobozia, CSM Câmpina, SCM Gloria Buzău, Petrolul Ploiești, FC Argeș, CSM Reșița și Concordia Chiajna. Are promovări în Liga 2 cu Buzău și Petrolul, iar în Liga 1 a promovat cu Campionii FC Argeș, competiție unde a prins 46 de minute într-un singur meci (2-3 cu FC Botoșani).

Cu Claudiu Niculescu a mai lucrat la Concordia Chiajna.

”Bine ai venit, Nini Popescu!
Echipa noastră a efectuat al doilea transfer din pauză de iarnă, este vorba despre venirea mijlocașului ofensiv, Nini Popescu, de la Gloria Bistrița!
«Sunt fericit că am ajuns la Șelimbăr, unde cred cu tărie că e un proiect serios și ambițios. Spun asta pentru că îl știu foarte bine pe Mister cu care am mai lucrat în trecut la Chiajna. Abia aștept să începem treaba și cu muncă multă, încredere și dorință sunt sigur că o să ne îndeplinim obiectivele», a declarat noul fotbalist al echipei noastre.
Jucătorul născut pe 25 Aprilie 1994 a evoluat la echipe importante din fotbalul românesc, iar aici putem aminti: Petrolul Ploiești, Concordia Chiajna, Gloria Buzău, FC Argeș Pitești, CSM Reșița sau Unirea Slobozia.
Nini Popescu este al doilea jucător sosit în această iarnă la Șelimbăr, după venirea lui Raul Palmeș”, a transmis CS Comunal Șelimbăr.

Șapte despărțiri și două achiziții pentru șelimbăreni

Așa cum susține și CS Comunal Șelimbăr, Nini Popescu este a doua achiziție a sibienilor în această pauză de iarnă, prima fiind fundașul Raul Palmeș, tot din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Concordia Chiajna.

În schimb, la capitolul plecări, trupa lui Claudiu Niculescu s-a despărțit de nu mai puțin de șapte jucători în acest final de an: Alexandru CurteanAlexandru Dandea, Robert Riza, Alexandru Raicea, Alexandu SilveanuOctavian Ursu și Alexandru Ciocâlteu.

Dintre aceștia, Ursu a fost prezentat deja la SC Oțelul Galați, iar Ciocâlteu a semnat cu CSM Slatina.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-doua-achizitie-e-iernii-19256905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/golgheterul-selimbarului-din-acest-sezon-prima-achizitie-a-iernii-a-echipei-sc-otelul-a-inscris-impotriva-trupei-lui-dorinel-munteanu-19256791

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-achizitie-a-cs-comunal-selimbar-in-aceasta-iarna-vorbeste-despre-un-proiect-ambitios-la-echipa-fara-drept-de-promovare-fundasul-se-bucura-ca-va-fi-antrenat-din-nou-de-claudiu-niculescu-si-ca-ar-19256505

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-a-saptea-plecare-19256764

Marius ANGHEL 29 Dec. 2022, 19:39 Liga 2
Pe aceeași temă