OFICIAL | CS Comunal Șelimbăr a mai făcut o achiziție! Sibienii au confirmat împrumutul portarului de la UTA

Andrei PASCU 12 Jan. 2023, 18:11 Liga 2
OFICIAL | CS Comunal Șelimbăr a mai făcut o achiziție! Sibienii au confirmat împrumutul portarului de la UTA

CS Comunal Șelimbăr a confirmat, joi, 12 ianuarie, împrumutul portarului Alexandru Roșca, aflat sub contract cu UTA! Liga2.ro a anunțat acordul dintre cluburi încă de săptămâna trecută.

În vârstă de 19 ani, născut la Iași, Alexandru Roșca nu a jucat în prima parte a sezonului la gruparea din Arad, ci a fost cedat tot sub formă de împrumut, în Liga 3.

Alexandru Roșca, prezentat de CS Comunal Șelimbăr!

Clubul din județul Sibiu a anunțat pe site-ul oficial că Roșca va purta tricoul cu numărul 1. El se va lupta pentru postul de titular al formației din Liga 2 cu Alexander Mitrovic și Simion Bumbar.

De-a lungul carierei, Alexandru Roșca a jucat pentru Crișul Chișineu Criș și Progresul Pecica la nivel de seniori, dar a făcut junioratul la UTA. De altfel, portarul a evoluat la Progresul Pecica chiar în prima parte a acestui sezon, pentru care a jucat în toate meciurile, în ultimul fiind schimbat în ultimele 10 minute.

”CSC 1599 Șelimbăr a mai efectuat un transfer! Este vorba de venirea, sub formă de împrumut, a portarului Alexandru Roșca de la UTA Arad!

Noul goalkeeper al ”alb-roșilor” din Șelimbăr este născut pe data de 12 noeimbrie 2003, iar sub comanda lui Claudiu Niculescu va purta numărul 1 și va lupta pentru postul de titular cu Alexander Mitrovic și Simion Bumbar.

Tânărul portar a mai evoluat la Crișul Chișineu Criș, Progresul Pecica, la nivel de seniori, iar junioratul fiind efectuat la UTA Arad”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr.

Alexandru Roșca a venit la CS Comunal Șelimbăr și datorită lui Claudiu Niculescu

Pe lângă faptul că are șanse mai mari să apere la CS Comunal Șelimbăr decât la UTA, Alexandru Roșca a venit la Sibiu și în urma unor discuții cu antrenorul Claudiu Niculescu, așa cum au punctat și ceilalți jucători achiziționați în actuala fereastră de transferuri.

”Am ales să vin la Șelimbăr pentru că îmi doream să fac pasul spre un eșalon superior, m-au atras condițiile pe care le oferă CSC 1599 Șelimbăr, iar un alt aspect important pentru mine a fost antrenorul Claudiu Niculescu, un nume important al fotbalului românesc.

Îmi doresc să îmi fac treaba ca peste tot pe unde am fost și să ajut echipa cât pot de mult. Băieții m-au primit bine și am încredere că putem avea rezultate pozitive în partea a doua a campionatului”, a declarat Alexandru Roșca.

CS Comunal Șelimbăr, în partea a doua a clasamentului de Liga 2

CS Comunal Șelimbăr începe anul 2023 de Liga 2 pe locul 12, cu 21 de puncte după 16 runde, fiind la cinci puncte de locul 6, Gloria Buzău, ultima poziție care duce în play-off la finalul întrecerii regulare.

În ultimele nouă meciuri de campionat, de anul trecut, formația din Sibiu a bifat doar un singur succes, 2-1 cu FK Miercurea Ciuc, în runda a 15-a. În rest, gruparea pregătită în acest moment de Claudiu Niculescu a bifat cel mult rezultate de egalitate.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-strigat-adunarea-sase-jucatori-noi-la-primul-antrenament-condus-de-claudiu-niculescu-in-2023-19257489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fost-jucator-la-u-cluj-cea-mai-recenta-achizitie-a-selimbarului-imi-doresc-sa-lucrez-alaturi-de-domnul-profesor-claudiu-niculescu-19257376

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-isi-ia-portar-de-la-uta-aradenii-au-dezvaluit-mutarea-acum-face-un-pas-important-spre-liga-2-la-vara-ne-ar-placea-sa-l-vedem-in-lotul-primei-echipe-19257367

 

 

Andrei PASCU 12 Jan. 2023, 18:11 Liga 2
Pe aceeași temă