CS Comunal Șelimbăr și-a luat fundaș central francez. Cine e jucătorul achiziționat de sibieni

Răzvan STÎNGĂ 15 Jan. 2023, 14:56 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr și-a luat fundaș central francez. Cine e jucătorul achiziționat de sibieni

CS Comunal Șelimbăr duce o campanie puternică de achiziții, iar Claudiu Niculescu a mai primit un jucător, un fundaș central francez, pe Nestorly Lumbu (25 de ani), ultima dată, până în această iarnă, în liga a 3-a din Elveția, la Juventus Zurich.

Nestorly Lumbu, noua achiziție pentru CS Comunal Șelimbăr

Nestorly Lumbu se află în urmă cu condiția fizică, iar Claudiu Niculescu trebuie să îl pună la punct până la prima partidă oficială din Liga 2. În prima parte a sezonului, Lumbu a prins doar 90 de minute, un meci, pentru formația din țara cantoanelor.

În trecut, noul jucător al formației din Sibiu a mai evoluat și pentru două echipe din Franța la nivel de seniori, la FCA Troyes și Vierzon FC.

CSC 1599 Șelimbăr a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate cu fundașul central Nestorly Lumbu, sosit din postura de jucător liber de la echipa YF Juventus Zurich (Elveția).

Născut pe data de 5 ianuarie 1998, fundașul central de picior stâng măsoară 1,96 metri și s-a alăturat echipei pregătite de Claudiu Niculescu în această săptămână, după ce a trecut cu brio peste vizita medicală.

În momentul de față Nestorly Lumbu este cotat la 25.000 de euro, de site-urile de specialitate, iar de-a lungul timpului a mai jucat la Vierzon FC și FCA Troyes”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr pe site-ul oficial.

CS Comunal Șelimbăr, schimbări importante de lot

Celelalte noutăți ale echipei din Șelimbăr sunt Raul Palmeș, fost la Concordia Chiajna, Nini Popescu, fost la Goria Bistrița Năsăud, în Liga 3, Florinel Mitrea, ultima dată la ”U” Cluj și Alexandru Roșca, împrumutat de la UTA. În lot a revenit și Stefan Visic, atacant împrumutat în prima parte a sezonului la Progresul Spartac.

CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit în această pauză de iarnă de opt jucători: Alexandru CurteanAlexandru DandeaRobert RizaAlexandru RaiceaAlexandu SilveanuOctavian UrsuAlexandru Ciocâlteu și Adrian Cîrstean. Ursu a fost prezentat deja la SC Oțelul Galați, iar Ciocâlteu a semnat cu CSM Slatina și Adrian Cîrstean.

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-in-cantonament-montan-19257860

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-prezentat-o-noua-achizitie-19257728

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-strigat-adunarea-sase-jucatori-noi-la-primul-antrenament-condus-de-claudiu-niculescu-in-2023-19257489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fost-jucator-la-u-cluj-cea-mai-recenta-achizitie-a-selimbarului-imi-doresc-sa-lucrez-alaturi-de-domnul-profesor-claudiu-niculescu-19257376

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Jan. 2023, 14:56 Liga 2
Pe aceeași temă