CS Comunal Șelimbăr, cel mai mare flux de schimbări din Liga 2. A reziliat cu încă un fotbalist, iar CSM Slatina a intrat pe fir. Oltenii vor trei dintre jucătorii care s-au despărțit de sibieni

Răzvan STÎNGĂ 21 Dec. 2022, 17:08 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr, cel mai mare flux de schimbări din Liga 2. A reziliat cu încă un fotbalist, iar CSM Slatina a intrat pe fir. Oltenii vor trei dintre jucătorii care s-au despărțit de sibieni

Alexandru Ciocâlteu va schimba echipa în această iarnă, solicitând rezilierea cu CS Comunal Șelimbăr. Clubul din Sibiu a acceptat dorința fotbalistului de 32 de ani, iar acordul a fost rupt. Despărțirea s-a produs după un an și jumătate de contract.

Alexandru Ciocâlteu a reziliat contractul cu CS Comunal Șelimbăr

În vara anului trecut venise Alexandru Ciocâlteu la CS Comunal Șelimbăr, iar acordul a fost rupt în mod surprinzător acum, deși jucătorul a evoluat în 14 meciuri din prima parte a sezonului de Liga 2 și a marcat de trei ori, două goluri în partida cu Poli Timișoara, în etapa a 2-a, scor 4-0, și unul în duelul cu Steaua, din etapa a 8-a, scor 1-1.

Mulțumim, Alexandru Ciocâlteu!

CSC 1599 Șelimbăr și atacantul Alexandru Ciocâlteu au ajuns la un acord privind încetarea contractului, rezilierea efectuându-se la solicitarea jucătorului!

Alexandru Ciocâlteu a sosit la clubul nostru în vara anului 2021, iar de atunci până în prezent a reușit să evolueze în 38 de partide, timp în care a marcat de 7 ori și a oferit 5 pase de gol.

În acest sezon, Ciocâlteu a evoluat în 15 partide, reușind să marcheze de 3 ori și să contribuie cu assisturi la alte două goluri.

Îi dorim mult succes în carieră lui Alexandru Ciocâlteu!”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr pe pagina de Facebook.

Alexandru Ciocâlteu, peste 150 de meciuri în Liga 2

În cariera sa, Ciocâlteu a mai evoluat pentru Tricolorul Breaza, Conpet Ploiești, CF Brăila, FC Brașov, Racing Beirut (Liban), ASIL Lysi (Cipru), Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Aerostar Bacău și Metaloglobus.

La Metaloglobus a jucat chiar înaintea venirii la CS Comunal Șelimbăr. Ajungea în vara anului 2019 la gruparea din Pantelimon și a fost utilizat în 35 de partide de Liga 2, reușind să marcheze un singur gol.

La nivelul diviziei a doua, Alexandru Ciocâlteu a adunat peste 150 de partide și a marcat de 25 de ori.

Alexandru Ciocâlteu, plecarea cu numărul șapte de la CS Comunal Șelimbăr. Sibienii, o singură venire

Odată cu plecarea lui Alexandru Ciocâlteu, CS Comunal Șelimbăr a ajuns la un total de șapte. Anterior acestei despărțiri, sibienii au mai reziliat și cu Alexandru CurteanAlexandru Dandea, Robert Riza, Alexandru Raicea, Alexandu Silveanu și Octavian Ursu.

La capitolul veniri e un singur nume, Raul Palmeș, care în prima parte a sezonului de Liga 2 a evoluat pentru Concordia Chiajna.

CSM Slatina, interesată de trei jucători plecați de la CS Comunal Șelimbăr, Ciocâlteu, Riza și Dandea

Trei dintre cei plecați de la CS Comunal Șelimbăr pot ajunge la ”pachet” la o altă echipă din Liga 2, la CSM Slatina. Din informațiile Liga2.ro, Ciocâlteu și Riza sunt foarte aproape de a semna cu gruparea olteană, discuțiile fiind avansate, iar Dandea e și el dorit de antrenorul Daniel Oprescu.

Însă, din informațiile noastre, Dandea este dorit și de Minaur Baia Mare și, la prima vedere, maramureșenii au șanse mai mari să îl convingă, ținând cont de faptul că acolo antrenează Mihai Iosif, nume cu care jucătorul a mai colaborat și la Rapid, în prima ligă.

 

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/prima-achizitie-a-cs-comunal-selimbar-in-aceasta-iarna-vorbeste-despre-un-proiect-ambitios-la-echipa-fara-drept-de-promovare-fundasul-se-bucura-ca-va-fi-antrenat-din-nou-de-claudiu-niculescu-si-ca-ar-19256505

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-golgheterul-ei-din-acest-sezon-octavian-ursu-mareste-numarul-jucatorilor-plecati-de-la-trupa-sibiana-19256464

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patru-plecari-dintr-un-foc-de-la-cs-comunal-selimbar-printre-ei-si-liderul-alexandru-dandea-19256314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-unul-dintre-cei-mai-experimentati-jucatori-din-lot-contractul-cu-alexandru-curtean-s-a-incheiat-brusc-desi-in-vara-se-transmitea-altceva-19256283

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Dec. 2022, 17:08 Liga 2
Pe aceeași temă