CS Comunal Șelimbăr a rămas fără ”secund”. Ajutorul lui Claudiu Niculescu a semnat cu echipa antrenată de Cosmin Contra

Ovidiu BOICA 06 Jul. 2023, 13:02 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr a rămas fără ”secund”. Ajutorul lui Claudiu Niculescu a semnat cu echipa antrenată de Cosmin Contra

Divizionara secundă CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de antrenorul Cornel Dobre, ”secundul” lui Claudiu Niculescu. Dobre își va continua cariera alături de Cosmin Contra, fostul selecționer, în Arabia Saudită.

Liga2.ro a anunțat încă de zilele trecute că Dobre nu va mai continua la clubul sibian, acum venind și informația oficială a clubului.

CS Comunal Șelimbăr a anunțat plecarea ”secundului” Cornel Dobre

Cornel Dobre venise la echipa din localitatea sibiană în vara anului trecut, în stafful lui Eugen Beza, rămânând alături de ”călăreții roșii” după ce Beza a plecat și echipa a fost preluată de Claudiu Niculescu.

”S-a făcut remarcat prin tehnicile lui de leadership și coordonare a echipei. Ne va lipsi entuziasmul lui, starea lui de spirit, devotamentul și coordonarea din timpul meciurilor sau antrenamentelor, dar păstrăm capul sus și îi urăm doar succes în tot ceea ce își propune!”, a anunțat clubul din Șelimbăr pe pagina oficială de Facebook.

Cornel Dobre, mesaj după despărțirea de CS Comunal Șelimbăr

Tot pe rețelele de socializare, CS Comunal Șelimbăr a postat mesajul lui Dobre pentru comunitatea fotbalistică din Șelimbăr:

Dragilor, m-am simțit extraordinar alături de voi. M-am simțit acasă, am simțit că suntem o familie unită și împreună am dovedit că putem trece peste orice încercare. Mulțumesc băieților, care au fost alături de mine, am râs împreună, am plâns împreună și ne-am bucurat de reușite, ÎMPREUNĂ. 

Mulțumesc conducerii clubului pentru profesionalismul de care a dat dovadă în orice situație și bravo lor că au reușit să rezolve probleme care nu erau de rezolvat! SUNTEȚI MIUNAȚI!

Îmi este greu să mă despart de călăreți, dar sunt convins că vor face față cu brio tuturor provocărilor, așa cum am învățat împreună.

O să continui să vă susțin în continuare de departe, cu mintea și cu sufletul!

Numai bine tuturor! Să ne revedem sănătoși!, a fost mesajul lui Cornel Dobre, postat pe Facebook-ul ”călăreților roșii”.

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-hunedoara-a-dominat-jocul-cu-csc-dumbravita-19276852

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-a-prezentat-primele-doua-achizitii-19276845

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-prezentat-sase-jucatori-19276837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-adus-doi-jucatori-19276829

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-probleme-din-cauza-conditiilor-meteo-19276820

https://liga2.prosport.ro/seria-1/probleme-peste-probleme-la-fc-brasov-19276817

 

 

 

Ovidiu BOICA 06 Jul. 2023, 13:02 Liga 2
Pe aceeași temă