Încă un jucător fost la FC Hermannstadt ajunge la CS Comunal Șelimbăr. Ionuț Năstăsie se întoarce în Liga 2: ”Am venit pentru că este stabilitate”

Marius ANGHEL 28 Jan. 2023, 18:42 Liga 2
Încă un jucător fost la FC Hermannstadt ajunge la CS Comunal Șelimbăr. Ionuț Năstăsie se întoarce în Liga 2: ”Am venit pentru că este stabilitate”

Ionuț Năstăsie (31 de ani), mijlocaș care în această săptămână s-a despărțit de FC Hermannstadt, se întoarce în Liga 2 și va juca la CS Comunal Șelimbăr.

Tehnicul mijlocaș central originar din Craiova a fost impresionat de ”proiectul” echipei care evoluează în eșalonul secund fără drept de promovare și își dorește ”cât mai multe victorii până la finalul sezonului”.

Ionuț Năstăsie se întoarce în Liga 2 după despărțirea de FC Hermannstadt, la CS Comunal Șelimbăr

Claudiu Niculescu anunța săptămâna trecută, când echipa din Șelimbăr era în prima parte a cantonamentului efectuat la Râmnicu Vâlcea, că își mai dorește maximum doi jucători în lot. Între timp, trupa sibiană a încheiat stagiul de pregătire și a bifat alte două achiziții. Au semnat Robert Răducioiu (18 ani), un fundaș-mijlocaș fost la Sepsi OSK 2, și, acum, Ionuț Năstăsie.

Acesta din urmă tocmai s-a despărțit de FC Hermannstadt, echipă pentru care în sezonul trecut, de Liga 2, a evoluat în 25 de jocuri (1211 minute) și a marcat 3 goluri, iar în actualul sezon, de Liga 1, a prins 14 meciuri (271 minute), din care doar în două a fost titular și a și fost înlocuit.

Năstăsie se întoarce, astfel, în Liga 2, după șase luni, campionat în care a mai evoluat în cariera sa pentru FCSB 2 (Steaua 2 în acel moment) și FC Argeș (actuala Campionii FC Argeș).

În prima ligă a evoluat pentru FCSB (Steaua în acel moment), club la care a crescut, ”U” Cluj, Viitorul Constanța (actuala FCV Farul Constanța), Campionii FC Argeș și FC Hermannstadt.

”Am ales Șelimbăr pentru că am fost dorit de Mister și de conducerea clubului. Am venit pentru proiectul care mi s-a prezentat, am venit pentru că este stabilitate. Am avut doar referințe bune despre Șelimbăr și îmi doresc să am evoluții bune și să acumulăm cât mai multe victorii până la finalul sezonului”, a declarat Ionuț Năstăsie, citat de site-ul clubului.

CS Comunal Șelimbăr s-a folosit de Photoshop pentru a-și prezenta noua achiziție. I-a luat capul lui Ionuț Năstăsie de pe o altă fotografie și l-a ”lipit” în locul celui al unui jucător al său îmbrăcat în echipamentul alb al echipei.

Năstăsie a semnat pe un an și jumătate cu Șelimbăr

Năstăsie îngroașă lista jucătorilor care au evoluat la FC Hermannstadt, iar apoi au ajuns la CS Comunal Șelimbăr, echipă care își dorește ca din primăvară să își dispute meciurile de pe teren propriu pe noul stadion din Sibiu. Mijlocașul a semnat un contract valabil pe un an și jumătate.

  • Lucian Buzan, Alexandru Vodă, Daniel Tătar, Alexandru Curtean, Andrei Câmpean sau Adrian Cîrstean sunt alți jucători care au evoluat la FC Hermannstadt și apoi au trecut la Șelimbăr. Buzan și Tătar sunt încă în lot.

”CSC 1599 Șelimbăr a parafat încă un transfer important! Mijlocașul Ionuț Năstăsie a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu CSC 1599 Șelimbăr!

Rămas liber de contract după despărțirea de FC Hermannstadt, Ionuț Năstăsie (31 de ani) nu a stat mult pe gânduri și a acceptat imediat oferta venită din partea ”călăreților roșii”! Ionuț Năstăsie va purta numărul 7 la CSC 1599 Șelimbăr și este cotat la 150.000 euro de site-urile de specialitate, iar în acest sezon a bifat 14 meciuri în Super Ligă pentru FC Hermannstadt, oferind un assist.

De-a lungul carierei Ionuț Năstăsie, a evoluat pentru Școala de Fotbal ”Gică Popescu”, FCSB II, Steaua București (n.r. – Năstăsie a jucat la Steaua 2 și Steaua, așa cum se numeau atunci echipele lui Gigi Becali, actualele FCSB 2, respectiv FCSB), Universitatea Cluj, Viitorul Constanța, SCM Argeș Pitești, FC Argeș (n.r. – FC Argeș despre care scrie Șelimbăr, adică actuala Campionii FC Argeș, este chiar SCM Argeș Pitești), FC Hermannstadt”, informează CS Comunal Șelimbăr.

Stefan Visic (revenit după împrumutul la Progresul Spartac), Raul Palmeș (Concordia Chiajna), Nini Popescu (Gloria Bistrița Năsăud), Florinel Mitrea (”U” Cluj), Alexandru Roșca (împrumut de la UTA), Nestorly Lumbu (ultima dată în liga a treia din Elveția) și Robert Răducioiu (Sepsi OSK 2) au mai semnat cu echipa din Șelimbăr în această iarnă.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 28 Jan. 2023, 18:42 Liga 2
Pe aceeași temă