CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de golgheterul ei din acest sezon. Octavian Ursu mărește numărul jucătorilor plecați de la trupa sibiană

Marius ANGHEL 13 Dec. 2022, 20:14 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr continuă restructurarea lotului și se desparte de un alt jucător important din lot, în ciuda faptului că șanse la accederea în play-off mai are în continuare.

Marți seară, 13 decembrie 2022, clubul sibian a anunțat despărțirea de Octavian Ursu (28 de ani), jucător pe care îl achiziționase la începutul sezonului și care a avut realizări importante în tricoul alb-roșu.

Octavian Ursu s-a despărțit de CS Comunal Șelimbăr

Mijlocașul originar din Mediaș s-a alăturat echipei din Șelimbăr în luna iulie a acestui an și semnase un contract valabil pe un sezon, potrivit informațiilor furnizate la acel moment de club.

După jumătate de an, Octavian Ursu s-a despărțit de CS Comunal Șelimbăr. În această perioadă, mijlocașul de bandă și-a demonstrat calitățile, a evoluat în toate cele 16 jocuri din prima parte a sezonului Ligii 2, în 11 a început ca titular, și a marcat patru goluri, toate decisive. A înscris în egalurile de acasă cu SC Oțelul (1-1) și Unirea Dej (1-1) și a marcat de două ori în jocul din deplasare cu FK Miercurea Ciuc (2-1).

”Mulțumim, Octavian Ursu!
CSC 1599 Șelimbăr și fotbalistul Octavian Ursu au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului!.
Octavian Ursu a sosit la CSC 1599 Șelimbăr în această vară din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Poli Timișoara!
Octavian Ursu a înscris 4 goluri în cele 13 meciuri în care a evoluat în acest sezon pentru echipa noastră!
Îi dorim mult succes în carieră lui Octavian Ursu!”, a transmis CS Comunal Șelimbăr prin intermediul paginii sale de Facebook.

Octavian Ursu, cu 4 goluri, era golgheterul Șelimbărului

Recent, antrenorul Politehnicii Timișoara, Octavian Benga, regreta faptul că în vară conducerea tehnică din acel moment decidea să renunțe la Ursu. Mijlocașul semna apoi cu CS Comunal Șelimbăr, unde a demonstrat încă o dată că este un jucător care poate câștiga meciuri și unde cu cele patru goluri ale sale era golgheterul echipei.

”Mă bucur mult că am ajuns la Șelimbăr, nu ascund faptul că sunt de loc din județul Sibiu, deci pot spune că am revenit acasă. O să fac tot ceea ce depinde de mine pentru a ajuta echipa să-și îndeplinească obiectivele”, spune Octavian Ursu în momentul în care semna cu echipa din Șelimbăr.

În cariera sa, Ursu, la 28 de ani, a schimbat o mulțime de echipe, evoluând pentru ”U” Cluj (în trei perioade), Unirea Slobozia, ACS Berceni, CS Mioveni, ASA Târgu Mureș, Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timișoara (în două perioade), UTA Arad, Rapid și CS Comunal Șelimbăr.

Echipa sibiană, la a șasea despărțire în această iarnă

Trupa sibiană antrenată de Claudiu Niculescu s-a mai despărțit în ultimele zile, după intrarea în vacanța de iarnă, de Alexandru Curtean, Alexandru Dandea, Robert Riza, Alexandru Raicea și Alexandu Silveanu.

Al doilea golgheter al echipei după prima parte a sezonului este Alexandru Ciocâlteu, cu 3 goluri marcate în 15 jocuri.

Șelimbărul are doar 14 goluri înscrise în 16 etape, are unul dintre cel mai slabe atacuri și cu 21 de puncte ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, fiind la cinci puncte de poziția a 6-a, ultima care duce în play-off.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patru-plecari-dintr-un-foc-de-la-cs-comunal-selimbar-printre-ei-si-liderul-alexandru-dandea-19256314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-unul-dintre-cei-mai-experimentati-jucatori-din-lot-contractul-cu-alexandru-curtean-s-a-incheiat-brusc-desi-in-vara-se-transmitea-altceva-19256283

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atacantul-luat-de-progresul-spartac-de-la-selimbar-sa-i-fie-golgheter-s-a-despartit-de-bucuresteni-andrei-erimia-a-renuntat-la-inca-un-jucator-19256175

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-dezamagit-de-jucatorii-sai-dupa-esecul-cu-dumbravita-desi-i-am-avertizat-toata-saptamana-reactia-lor-nu-a-fost-cea-asteptata-19255908

Marius ANGHEL 13 Dec. 2022, 20:14 Liga 2
Pe aceeași temă