CS Comunal Șelimbăr a făcut instrucție la Blaj, în a doua repriză, cu CSM Unirea Alba Iulia. Doi jucători au reușit ”duble”

Marius ANGHEL 11 Feb. 2023, 23:46 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr a făcut instrucție la Blaj, în a doua repriză, cu CSM Unirea Alba Iulia. Doi jucători au reușit ”duble”

CS Comunal Șelimbăr a bifat, sâmbătă, 11 februarie, a patra victorie în tot atâtea meciuri amicale disputate în această pregătire de iarnă. A fost al doilea joc în care trupa lui Claudiu Niculescu a marcat cel puțin patru goluri.

De această dată, echipa sibiană a trecut cu scorul de 5-2 de CSM Unirea Alba Iulia, a patra clasată în Seria a 9-a a Ligii 3, grupă din care a mai întâlnit-o și pe Metalurgistul Cugir (locul 2), pe care a învins-o cu 2-1.

Șelimbărul a trecut la scor, la Blaj, de CSM Unirea Alba Iulia

Șelimbărul ar fi trebuit să joace sâmbătă, conform programului anunțat inițial, cu Minerul Costești, clasata pe locul 9 în Seria a 6-a a Ligii 3. În fața jucătorilor lui Claudiu Niculescu s-a aflat însă o altă echipă, ceva mai bine cotată în al treilea eșalon, drept dovadă și locul ocupat în seria sa, al patrulea în Seria a 9-a. Însă formația sibiană a înregistrat un succes la scor.

Partida a avut loc pe terenul sintetic din Parcul ”Avram Iancu” din Blaj, iar la pauză a avut scorul de 1-1, după ce pentru Șelimbăr a marcat Ciprian Natea, în minutul 16, iar pentru echipa din Alba Iulia a înscris nigerianul Oluwaseun Agbomoniyi, în minutul 42. În partea secundă, sibienii au ridicat scorul la 4-1 după golurile lui Denis Ursu (56), Bogdan Vișa (66) și din nou Ursu (70), dar și formația din Liga 3 a mai punctat o dată, prin Samuel Mandang. Rezultatul final, 5-2, a fost stabilit după un nou gol al lui Ciprian Natea (85).

Pentru CSM Unirea a evoluat și Andrei Roșu, ultima dată la Corvinul, jucător care în trecut a evoluat și pentru Șelimbăr, cu care a promovat în Liga 2 și unde a evoluat în prima parte a sezonului trecut. Atacantul albaiulian a mers la Ripensia după despărțirea din această iarnă de formația din Hunedoara, însă, potrivit Ziarul Unirea, mutarea la timișoreni nu s-a mai concretizat din cauza neînțelegerilor privind contractul. Astfel, deși își dorea să joace în Liga 2, a ajuns să semneze în această săptămână cu echipa din Cetatea Marii Uniri.

CS Comunal Șelimbăr: Roșca – Monea, Vișa, Natea, Palmeș, Arhirii, Cărăruș, Răducioiu, I. Năstăsie, N. Popescu, Gele. După pauză, Claudiu Niculescu ar fi utilizat toți ceilalți jucători disponibili din lot.

CSM Unirea Alba Iulia: Raț – Bârdea, Grozav, Benkirat, Circov – Sebaș, Mâlnă, C. Cristea, Indrei – Fetița, Olawuseun. Au mai intrat: Iovicin, E. Codrea, Andr. Roșu, Banienschi, Bordonando, Mandang, Harangozo, V. Domșa, Felea, D. Borza, Lupea, Oneț, F. Morar.

Patru victorii în tot atâtea amicale pentru echipa lui Claudiu Niculescu

CS Comunal Șelimbăr s-a aflat la al patrulea amical disputat în această iarnă. În precedentele a trecut cu 2-0 de SCM Râmnicu Vâlcea (Liga 4 Vâlcea), cu 2-1 de Metalurgistul Cugir (Liga 3) și cu 4-0 de CSC Dumbrăvița (Liga 2).

Conform programului anunțat inițial, echipei lui Claudiu Niculescu i-a mai rămas de disputat amicalul cu CSM Slatina, în data de 18 februarie.

Campionatul Ligii 2 se reia în ultimul weekend al lunii februarie, iar Șelimbărul joacă în deplasare la Poli Iași.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-tatar-s-a-despartit-si-el-de-cs-comunal-selimbar-si-a-ales-sa-continue-in-liga-4-la-sibiu-nu-consider-ca-este-un-pas-inapoi-19260093

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-joaca-cu-dinamo-pe-noul-stadion-din-sibiu-este-un-aspect-foarte-important-pentru-noi-19260016

https://liga2.prosport.ro/seria-1/selimbarul-si-a-luat-revansa-dupa-esecul-dur-din-campionat-a-invins-la-scor-dumbravita-insa-doar-intr-un-meci-amical-19259916

Marius ANGHEL 11 Feb. 2023, 23:46 Liga 2
Pe aceeași temă