Încă o plecare de la CS Comunal Șelimbăr: cel mai vechi component al lotului. Cu două zile înainte de reziliere clubul îi ura ”să scuture plasa porții tuturor adversarilor”

Marius ANGHEL 04 Jan. 2023, 13:24 Liga 2

E iarna schimbărilor la CS Comunal Șelimbăr, ținând cont că echipa are șanse mici să prindă play-off-ul în acest sezon, în ciuda faptului că a avut un lot cu o mulțime de jucători experimentați.

Sibienii s-au despărțit și de Adrian Cîrstean, unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului, au ajuns la opt plecări în această pauză de campionat și au egalat-o pe Ripensia, liderul rezilierilor până acum.

Spre deosebire de timișoreni, trupa antrenată de Claudiu Niculescu a și făcut două achiziții în această iarnă.

Adrian Cîrstean s-a despărțit după 5 ani de echipa din Șelimbăr

Despărțirea de Adrian Cîrstean este oarecum surprinzătoare, dacă ținem cont de un aspect. La 1 ianuarie, CS Comunal Șelimbăr îi ura atacantului ”La mulți ani” și îi dorea ca ”în 2023 să scuture plasa porții tuturor adversarilor”. Două zile mai târziu, trupa aflată pe locul 12 în Liga 2 ajungea la un acord privind rezilierea amiabilă și îi mulțumea jucătorului originar din Sibiu.

Cîrstean, care la 1 ianuarie a împlinit 32 de ani, a activa la echipa din Șelimbăr, inițial numită Viitorul, din februarie 2018, astfel că era cel mai vechi component al lotului actual. A reușit în vara anului 2021 promovarea în Liga 2 alături de aceasta, iar în acest sezon a avut destul de puține minute jucate. A prins 14 partide în Liga 2 din totalul de 16 trecute până acum din sezonul regular, însă a fost utilizat doar 467 de minute pe teren și nu a înscris niciun gol.

”Mulțumim, Adrian Cîrstean!
CSC 1599 Șelimbăr și unul dintre cei mai vechi jucatori din echipă, Adrian Cîrstean, au ajuns la un acord privind încetarea pe cale amiabilă a contractului!
Adrian Cîrstean și-a adus aportul la promovarea echipei în Liga a II-a, iar în eșalonul secund a reușit să marcheze de trei ori pentru „alb-roșii” din Șelimbăr.
Îi dorim mult succes în carieră lui Adrian Cîrstean!”, a anunțat, marți seară, clubul șelimbărean pe pagina sa de Facebook.

În cariera sa a mai evoluat pentru Voința Sibiu, FC Olt Slatina, FC Hermannstadt, FC Avrig și Metalurgistul Cugir.

”La mulți ani, Adrian Vasile Cîrstean!
Începem anul prin a-l sărbători pe atacantul echipei noastre, căruia ii dorim ca în 2023 să scuture plasa porții tuturor adversarilor!”, transmitea public Șelimbărul.

Opt plecări și două veniri

Odată cu despărțirea de Cîrstean, CS Comunal Șelimbăr a ajuns la un total de opt rezilieri de contracte în această iarnă. Anterior au mai plecat Alexandru CurteanAlexandru Dandea, Robert Riza, Alexandru Raicea, Alexandu SilveanuOctavian Ursu și Alexandru Ciocâlteu.

Dintre aceștia, Ursu a fost prezentat deja la SC Oțelul Galați, iar Ciocâlteu a semnat cu CSM Slatina.

La capitolul veniri, cu șelimbărenii au semnat Raul Palmeș, care în prima parte a sezonului de Liga 2 a evoluat pentru Concordia Chiajna, și Nini Popescu, ultima dată la Gloria Bistrița Năsăud, în Liga 3. În plus, la echipă va reveni și Stefan Visic, plecat de la Progresul Spartac, unde a fost împrumutat în prima parte a campionatului.

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2, cu 21 de puncte, fiind la cinci puncte în spatele Gloriei Buzău, ultima clasată pe locurile de play-off cu trei runde înainte de finalul sezonului regular. Șelimbărul se reunește luni, 9 ianuarie.

Foto: CS Comunal Șelimbăr și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-la-a-doua-achizitie-in-aceasta-iarna-sibienii-au-readus-in-liga-2-un-mijlocas-ofensiv-pe-care-claudiu-niculescu-l-a-mai-antrenat-la-chiajna-19256991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-doua-achizitie-e-iernii-19256905

https://liga2.prosport.ro/seria-1/golgheterul-selimbarului-din-acest-sezon-prima-achizitie-a-iernii-a-echipei-sc-otelul-a-inscris-impotriva-trupei-lui-dorinel-munteanu-19256791

Marius ANGHEL 04 Jan. 2023, 13:24 Liga 2
Pe aceeași temă