CS Comunal Șelimbăr, eșec în amicalul cu FC Hermannstadt. Înfrângere la limită pentru echipa din Liga 2

Ovidiu BOICA 07 Jul. 2023, 11:32 Liga 2

Echipa sibiană din SuperLigă- FC Hermannstadt a câștigat, joi, pe terenul ”Măgura” din Cisnădie, amicalul susținut în fața divizionarei secunde CS Comunal Șelimbăr.

După 90 de minute, jucătorii lui Marius Măldărășanu s-au impus cu 1-0, prin golul lui Ciprian Biceanu din minutul 12.

CS Comunal Șelimbăr, eșec cu FC Hermannstadt

Măldărășanu a început meciul cu ”unsprezecele” Vlad Muțiu – Mihai Butean, Paul Antoche, Florin Bejan, Alexandru Oroian – Ciprian Biceanu – Petrișor Petrescu, Alexandru Jipa, Cristi Bărbuț – Gabi Iancu, Adrian Petre. Au mai evoluat Alexandru Uțiu, Valentin Găman, Saeed Issah, Paolo Medina, Mino Sota, Silviu Balaure, Cristi Neguț și Cosmin Bucuroiu.

Printre absenții de astăzi s-au numărat golgeterul de anul trecut, Daniel Paraschiv, internaționalul Raul Opruț, Baba Alhassan sau Ionuț Stoca, din diferite motive.

De cealaltă parte, Claudiu Niculescu a început partida în formula Aleksander Mitrovic – Cătălin Alexe, Raul Palmeș, Ciprian Natea, Florinel Mitrea – Marvin Schieb, Mikael Panos – Tudor Călin,  Ionuț Năstăsie, Raul Popa – Rodrigo Hernando. Au mai jucat Alexandru Roșca, Nestorly Lumbu, George Monea, Alexandru Luca, Robert Răducioiu, Casian Soare, Robert Gliga, Raul Rotund, Denis Ursu și Tudor Cociș.

Cătălin Alexe și Raul Rotund, ultimele două noutăți ale CS Comunal Șelimbăr

Pentru divizionara secundă din Șelimbăr au evoluat doi jucători noi. Este vorba despre Cătălin Alexe, un fundaș dreapta de 27 de ani, sosit de la Minaur Baia Mare, care a semnat cu ”călăreții roșii” la începutul acesti săptămâni, și de under-ul Raul Rotund, jucător format la Viitorul Cluj și care vine de la ”U” Cluj. Acesta a semnat cu CSC Comunal Șelimbăr, joi.

CS Comunal Șelimbăr, de duminică în cantonament

”Călăreții roșii” vor pleca, sâmbătă, spre Bulgaria, pentru un stagiu de pregătire de două săptămâni. Șelimbărenii vor face escală la Bechet, unde vor înopta, iar de duminică vor intra efectiv în cantonament.

CSC Comunal Șelimbăr va disputa patru meciuri amicale în Bulgaria, cu Akademija Pandev (Macedonia de Nord), pe 12 iulie, ora 18:00, cu Bney Sakhnin (Israel), pe 16 iulie (17:00) și cu albanezii de la Teuta Durres, pe 20 iulie (11:00).

Pe lângă aceste meciuri, cu echipe numai din primul eșalon, ”călăreții roșii” vor mai juca un amical cu Steaua, data și ora de desfășurare ale acestuia urmând să fie anunțate ulterior.

CS Comunal Șelimbăr, mulțumiți de primul test

Directorul CSC Comunal Șelimbăr, Cornel Stănilă, s-a declarat mulțumit de modul în care s-au mișcat jucătorii lui Claudiu Niuclescu în amicalul de joi.

Avându-se în vedere că am întâlnit o echipă ce prim eșalon care a parcurs perioada de pregătire și e la 10 zile de debutul noului sezon, în vreme ce, pentru noi, a fost primul amical, cred că ne-am comportat bine.

De la startul pregătirilor, noi am lucrat exclusiv pentru acumulări din punct de vedere fizic, în vreme ce adversarul este într-o fază avansată din perioada precompetițională”, a spus Cornel Stănilă.

Jordan Gele rămâne ”în cărți” pentru CS Comunal Șelimbăr

Oficialii grupării din Șelimbăr încă nu și-au pierdut speranțele că vor reuși să-l aducă pe golgeterul echipei din sezonul viitor, Jordan Gele, și pentru acest an. Lui Gele i-a fost propus noul contract, dar în momentul de față atacantul așteaptă un răspuns din Elveția.

Din câte se pare, Gele ar aștepta un răspuns de la fostul său antrenor de la Rapperswill, care a promovat în vară, cu noua sa echipă, în primul eșalon din Țara Cantoanelor.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-despre-primul-sezon-in-liga-2-pentru-csm-ceahlaul-19276899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/achizitie-de-la-un-club-din-superliga-pentru-fc-brasov-19276895

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cosmin-ciocoteala-pas-in-spate-dupa-despartirea-de-steaua-19276889

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-reactie-dupa-corvinul-hunedoara-csc-dumbravita-19276885

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-succes-categoric-cu-abatorul-slobozia-19276877

https://liga2.prosport.ro/seria-1/radu-leonte-de-la-fc-brasov-la-cetate-rasnov-19276868

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovidiu BOICA 07 Jul. 2023, 11:32 Liga 2
Pe aceeași temă