CS Comunal Șelimbăr a rezolvat rapid amicalul cu Metalurgistul Cugir. Niculescu pare să fi găsit servantul ideal pentru atacanții săi

Marius ANGHEL 05 Feb. 2023, 01:04 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr a disputat sâmbătă, 4 februarie, abia al doilea meci amical din această perioadă de pregătire de iarnă. Adversară i-a fost Metalurgistul Cugir, pe care a învins-o cu scorul de 2-1. Și pentru trupa din județul Alba a fost tot al doilea joc test.

Șelimbărul a avut 2-0 cu Cugir încă din minutul 11. Nini Popescu a contribuit la ambele goluri

Echipa șelimbăreană antrenată de Claudiu Niculescu s-a deplasat la Cugir pentru acest joc de pregătire contra clasatei pe locul 2 în Seria a 9-a a Ligii 3, formație unde tocmai la direcționat sub formă de împrumut pe Ionuț Cîrloanță, în prima parte a sezonului fost la CSM Unirea Alba Iulia.

Șelimbărul a deschis rapid scorul prin sârbul Stefan Visic, în minutul 4, după ce acesta a urmărit o minge ricoșată din bară în urma șutului lui Nini Popescu și a înscris. La scurt timp, în minutul 11, francezul Jordan Gele a fost servit de Nini Popescu și a majorat scorul cu un șut din interiorul careului. Acesta a fost scorul pauzei, în ciuda faptului că trupa din Cugir a solicitat un penalty la Vitinha, iar pe teren au avut loc niște momente tensionate, a scris Ziarul Unirea.

În partea secundă, Metalurgistul a primit, totuși, o lovitură de pedeapsă. A obținut-o chiar Cîrloanță, jucătorul împrumutat de la Șelimbăr, și a transformat-o Ciprian Selagea în minutul 76.

Și Șelimbărul a mai avut situații de a înscrie prin Tătar, Năstăsie sau Denis Ursu, însă nu a făcut-o, astfel că jocul s-a încheiat cu scorul de 2-1 pentru vizitatori.

Metalurgistul Cugir: Csapo – Dohotariu, S. Itu, Vlădia, Vitinha – Șaucă, Boldea, P. Păcurar, Tîrla – Cocan, Domșa
Au mai intrat: Perjeriu, Herlea, Tăban, Selagea, Udrea, Cîrloanță, Bura, Șuteu, M. Neagu
Antrenor: Lucian Itu

CS Comunal Șelimbăr: Mitrovic – Monea, Palmeș, R. Crișan, Mitrea, Lumbu, N. Popescu, Cărăruș, Al. Luca, Gele, Visic
Au mai intrat: Al. Roșca, Bumbar – Vișa, Natea, D. Tătar, Răducioiu, Soare, Buzan, D. Ursu, Arhirii, I. Năstăsie
Antrenor: Claudiu Niculescu

Două victorii pentru Șelimbăr în tot atâtea amicale

În primul amical din această iarnă, CS Comunal Șelimbăr a trecut cu 2-0 de SCM Râmnicu Vâlcea, a doua clasată în Liga a 4-a Vâlcea la jumătatea sezonului. La data de 27 ianuarie trebuia să o întâlnească pe Cozia Călimănești, însă testul a picat.

Conform programului anunțat, echipei lui Claudiu Niculescu i-au mai rămas de disputat trei amicale până la reluarea campionatului. Va întâlni CSC Dumbrăvița (8 februarie), Minerul Costești (11 februarie) și CSM Slatina (18 februarie).

De partea cealaltă, Cugirul, care de luni, 6 februarie, intră într-un cantonament local, are următoarele amicale cu CFR Cluj 2 (11 februarie) și Industria Galda (17 februarie).

Foto: CS Comunal Șelimbăr

Marius ANGHEL 05 Feb. 2023, 01:04 Liga 2
Pe aceeași temă