Șelimbărul s-a despărțit de încă doi jucători, iar pe alții doi i-a cedat sub formă de împrumut

Marius ANGHEL 03 Feb. 2023, 16:30 Liga 2
Șelimbărul s-a despărțit de încă doi jucători, iar pe alții doi i-a cedat sub formă de împrumut

CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de alți doi jucători, ambii de 18 ani, în timp ce pe alții doi, tot tineri, i-a împrumutat în continuare, așa cum au fost și în prima parte a sezonului.

Tudor Man și Tudor Hulpușiu nu mai au contracte cu echipa șelimbăreană, în timp ce Ruben Vecerdea și Ionuț Cîrloanță vor continua să joace sub formă de împrumut în Liga 3.

Tudor Man și Tudor Hulpușiu nu mai continuă cu CS Comunal Șelimbăr

Mijlocașul clujean Tudor Man (18 ani) a evoluat pentru CS Comunal Șelimbăr în 5 meciuri în acest sezon de Liga 2, acumulând pe teren 120 de minute în partidele cu Steaua (1-1), Gloria Buzău (0-1), Unirea Slobozia (1-1), Minaur Baia Mare (0-3) și CSC Dumbrăvița (0-3). Din primul minut a fost utilizat doar în jocul de la Baia Mare, unde a fost înlocuit la pauză. Contractul cu acesta a fost reziliat.

Mijlocașul sibian Tudor Hulpușiu (18 ani) nu a fost utilizat deloc, iar contractul său, valabil până la începutul acestui an, nu a mai fost prelungit.

”Mulțumim Tudor Man și Tudor Hulpușiu!
CSC 1599 Șelimbăr a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu mijlocașul central Tudor Man, în vreme ce contractul lui Tudor Hulpușiu nu a fost prelungit.
Ambii jucători de care s-a despărțit echipa noastră sunt născuți în 2004, însă doar Tudor Man a debutat oficial pentru CSC 1599 Șelimbăr, acesta acumulând 128 de minute în 6 partide în care a îmbrăcat tricoul „călăreților roșii”.
Le dorim celor doi jucători mult succes în carieră!”, a comunicat CS Comunal Șelimbăr.

Ruben Vecerdea și Ionuț Cîrloanță vor continua să joace în Liga 3, dar schimbă echipele

Zilele trecute, echipa sibiană anunța că Ruben Vecerdea (19 ani) și Ionuț Cîrloanță (21 de ani) au fost împrumutați. Ei au activat în prima parte a sezonului, sub aceeași formă de transfer, la ACS Târgu Mureş, respectiv CSM Unirea Alba Iulia.

Acum au fost cedați la alte echipe, tot din Liga 3. Vecerdea trece din județul Mureș în Arad, la Crișul Chișineu Criș, iar Cîrloanță continuă tot în Alba, dar la Metalurgistul Cugir.

”Ruben Vecerdea și Ionuț Cîrloanță împrumutați în Liga a III-a.
CSC 1599 Șelimbăr a împrumutat, timp de 6 luni de zile, doi jucători spre echipe din Liga a III-a. Este vorba despre: Ruben Vecerdea (Crișul Chișineu Criș) și atacantul Ionuț Cîrloanță care a fost cedat la Metalurgistul Cugir după ce a efectuat pregătirea centralizată alături de „călăreții roșii”.
Decizia a fost luată pentru a le permite celor doi jucători să evolueze un număr mai mare de minute și pentru a putea crește din punct de vedere valoric, aceștia urmând să fie atent monitorizați de către staff-ul tehnic al echipei noastre pe perioada în care vor evolua sub formă de împrumut în Liga a III-a.
Mult succes Ruben și Ionuț!”, a transmis echipa din Șelimbăr.

Dintre aceștia doi, doar Vecerdea a apucat să joace în Liga 2 pentru Șelimbăr, în sezonul trecut, în șapte partide (357 minute), în care a înscris și un gol.

Alți nouă jucători plecați de la Șelimbăr în această iarnă

În această pauză de iarnă, CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de alți nouă jucători: Alexandru CurteanAlexandru DandeaRobert RizaAlexandru RaiceaAlexandu SilveanuOctavian UrsuAlexandru CiocâlteuAdrian Cîrstean și Robert Boboc.

La capitolul achiziții îi are pe Stefan Visic (revenit după împrumutul la Progresul Spartac), Raul Palmeș (Concordia Chiajna), Nini Popescu (Gloria Bistrița Năsăud), Florinel Mitrea (”U” Cluj), Alexandru Roșca (împrumut de la UTA), Nestorly Lumbu (ultima dată în liga a treia din Elveția) și Robert Răducioiu (Sepsi OSK 2) și Ionuț Năstăsie (FC Hermannstadt).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-cantonament-finalizat-19259084

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-un-jucator-fost-la-fc-hermannstadt-ajunge-la-cs-comunal-selimbar-ionut-nastasie-se-intoarce-in-liga-2-am-venit-pentru-ca-este-stabilitate-19259056

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-final-de-cantonament-la-ramnicu-valcea-19258919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-strategie-de-achizitii-influentata-buget-19258797

Marius ANGHEL 03 Feb. 2023, 16:30 Liga 2
Pe aceeași temă