Adrian Voicu, noua achiziție a CS Comunal Șelimbăr! Atacantul reia colaborarea cu Claudiu Niculescu: ”Cel mai mult a contat că pot lucra iar cu el”

Răzvan STÎNGĂ 15 Feb. 2023, 14:03 Liga 2
Adrian Voicu, noua achiziție a CS Comunal Șelimbăr! Atacantul reia colaborarea cu Claudiu Niculescu: ”Cel mai mult a contat că pot lucra iar cu el”

CS Comunal Șelimbăr a reușit să legitimeze un atacant cu multă experiență, în ultima zi a perioadei de transferuri. Formația sibiană a precizat faptul că Adrian Voicu (30 de ani) a semnat!

Anunțul clubului din Șelimbăr a fost făcut la o zi după ce Concordia Chiajna a oficializat rezilierea contractului cu Adrian Voicu.

CS Comunal Șelimbăr l-a achiziționat pe Adrian Voicu, ultima dată la Concordia Chiajna

În mod clar, venirea lui Voicu în județul Sibiu a fost dorința antrenorului Claudiu Niculescu, cei doi colaborând la Concordia Chiajna până în urmă cu aproape un an. Plecarea atacantului de la gruparea ilfoveană era așteptată, mai ales că s-a speculat pe seama faptului că relația lui cu stafful tehnic nu era cea mai bună.

Oricum, nici randamentul lui Adrian Voicu nu a fost cel mai bun, în acest sezon nereușind să marcheze în Liga 2, dar e adevărat că a fost folosit destul de puțin, în numai cinci meciuri (300 de minute).

Voicu a ajuns la Chiajna în vara lui 2021, iar sezonul trecut a fost unul destul de bun pentru el, cu 24 de meciuri și opt goluri.

Adrian Voicu, două promovări din Liga 2

Cu un sezon înainte să semneze cu gruparea ilfoveană, Voicu a evoluat pentru Turris Oltul Turnu Măgurele, în 10 jocuri (769 minute), în care a înscris două goluri, și U Craiova 1948 SA, unde a ajuns în iarna lui 2020. La olteni a prins 12 meciuri (521 minute), fără să înscrie.

Atacantul originar din București n-a fost păstrat în lot de echipa din Craiova, după promovarea în prima divizie. În cariera sa a mai jucat pentru FC Voluntari, Olimpia Satu Mare sau Dacă-Getica București. De altfel, cu prima dintre acestea a mai avut o promovare din Liga 2 în prima divizie, în 2015.

CSC 1599 Șelimbăr a mai efectuat un transfer în ultima zi de ”mercato”. Cu doi atacanți accidentați, Mircea Manole și Stefan Visic, CSC 1599 Șelimbăr s-a văzut nevoită să mai aducă un vârf pentru a suplini absențele celor doi. Alegerea făcută de către oficialii șelimbăreni este legată de numele lui Adrian Voicu, jucător rămas liber după despărțirea de Concordia Chiajna.

Adrian Voicu a mai colaborat și în trecut cu Claudiu Niculescu la Concordia Chiajna, acest aspect fiind important în alegerea noii sale destinații.

Noul atacant al șelimbărenilor este născut pe data de 11 August 1992 și va juca cu numărul 19 la echipa noastră. De-a lungul carierei Adrian Voicu a mai evoluat pentru FC ”U” Craiova, Concordia Chiajna, Turris Turnu Măgurele,Daco-Getica, FC Voluntari, Olimpia Satu Mare, Victoria București.

În prezent Adrian Voicu este cotat la 75.000 euro de transfermarkt.com!”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr pe site.

Adrian Voicu, reacție după acordul cu CS Comunal Șelimbăr

Adrian Voicu a oferit și o declarație după semnarea contractului și a precizat că în alegerea sa a contat faptul că oamenii din conducere l-au dorit foarte mult. În același timp, e încântat că va lucra din nou cu Claudiu Niculescu:

Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și să îmi ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor. Decizia de a mă alătura echipei am luat-o destul de ușor datorită persoanelor din conducere care m-au dorit aici și cel mai mult a contat faptul că pot să lucrez din nou cu Mister”.

CS Comunal Șelimbăr, multe schimbări de lot

La capitolul achiziții, CS Comunal Șelimbăr îi mai are din această iarnă pe Stefan Visic (revenit după împrumutul la Progresul Spartac), Raul Palmeș (Concordia Chiajna), Nini Popescu (Gloria Bistrița Năsăud), Florinel Mitrea (”U” Cluj), Alexandru Roșca (împrumut de la UTA), Nestorly Lumbu (ultima dată în liga a treia din Elveția), Robert Răducioiu (Sepsi OSK 2) și Ionuț Năstăsie (FC Hermannstadt).

De partea cealaltă, au plecat de la CS Comunal Șelimbăr: Alexandru CurteanAlexandru DandeaRobert RizaAlexandru RaiceaAlexandu SilveanuOctavian UrsuAlexandru CiocâlteuAdrian CîrsteanRobert BobocTudor Man, Tudor Hulpușiu și Daniel Tătar.

CS Comunal Șelimbăr reia Liga 2 de pe locul 12

CS Comunal Șelimbăr începe anul 2023 de Liga 2 pe locul 12, cu 21 de puncte după 16 runde, fiind la cinci puncte de locul 6, Gloria Buzău, ultima poziție care duce în play-off la finalul întrecerii regulare.

În ultimele nouă meciuri de campionat, de anul trecut, formația din Sibiu a bifat doar un singur succes, 2-1 cu FK Miercurea Ciuc, în runda a 15-a. În rest, gruparea pregătită în acest moment de Claudiu Niculescu a bifat cel mult rezultate de egalitate.

Urmează încă o săptămână (n.r. – de luni, 13 februarie) în care vom lucra intens atât fizic, cât și tactic, o săptămână pe care o vom încheia cu un meci amical cu CSM Slatina și sper să fim cu toții pregătiți sută la sută la ora primului meci din campionat și să nu avem probleme de sănătate.

Băieții au dat dovadă de abnegație și de sacrificiu, au fost înțelegători că s-au pregătit doar pe suprafețe sintetice de joc și țin să le mulțumesc pentru asta. Modul în care s-au pregătit îmi dă încredere că ușor, ușor formăm acel grup unit de care avem nevoie pentru a face performanță împreună”, a spus Claudiu Niculescu, pe finalul pregătirilor, înainte de primul meci oficial din 2023.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-pregatiri-intense-pentru-reluarea-ligii-2-19260385

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-facut-instructie-la-blaj-in-a-doua-repriza-cu-csm-unirea-alba-iulia-doi-jucatori-au-reusit-duble-19260273

https://liga2.prosport.ro/seria-1/robert-boboc-prezentat-oficial-la-fc-brasov-contract-minim-pentru-mijlocas-la-echipa-antrenata-de-alexa-19260133

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-tatar-s-a-despartit-si-el-de-cs-comunal-selimbar-si-a-ales-sa-continue-in-liga-4-la-sibiu-nu-consider-ca-este-un-pas-inapoi-19260093

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Feb. 2023, 14:03 Liga 2
Pe aceeași temă