Fost jucător la ”U” Cluj, cea mai recentă achiziție a Șelimbărului. ”Îmi doresc să lucrez alături de domnul profesor Claudiu Niculescu”

Marius ANGHEL 08 Jan. 2023, 12:26 Liga 2

CS Comunal Șelimbăr și-a oficializat a treia achiziție în această pauză de iarnă.

Fundașul Florinel Mitrea (29 de ani), ultima dată la Universitatea Cluj, club de care s-a despărțit la începutul lunii decembrie a anului 2022, a semnat cu echipa sibiană, durata contractului nefiind precizată.

În actualul sezon, jucătorul originar din Turnu Măgurele a evoluat în doar două meciuri, ambele de Cupa României.

”Transfer din Liga 1” pentru Șelimbăr, al unui jucător care nu a fost utilizat în niciun meci de primă ligă de ”U” Cluj

Echipa antrenată de Claudiu Niculescu anunță că a făcut un ”transfer din Liga 1”, cu toate că noul ei jucător nu a evoluat în nici măcar un meci din cele 21 de partide disputate de ”U” Cluj în actuala ediție a SuperLigii.

Florinel Mitrea a ajuns la ”U” Cluj în vara anului 2021 și în sezonul trecut (2021-2022) de Liga 2 a prins 17 partide, având partea sa de contribuție în promovarea în prima ligă. Însă în actualul sezon de SuperLigă nu a fost utilizat deloc. A prins doar două jocuri în Cupa României. A fost integralist în partida cu echipa din Liga 3 CSM Alexandria și a fost introdus în minutul 87 în jocul cu CFR Cluj.

În cariera sa, Mitrea a avut evoluții apreciate în special sub comanda lui Erik Lincar, la Turris Oltul Turnu Măgurele și la Universitatea Cluj. În cariera sa a mai evoluat pentru o scurtă perioadă de timp la Chindia Târgoviște, în partea a doua a sezonului 2020-2021, când a fost utilizat 99 de minute în 6 meciuri de primă ligă, de fiecare dată intrând pe final de joc. Ulterior, Lincar l-a luat la ”U”.

Florinel Mitrea a semnat cu Șelimbăr pentru a colabora cu Claudiu Niculescu

În data de 9 decembrie 2022, echipa clujeană anunța rezilierea amiabilă a contractului cu Mitrea, astfel că acesta a semnat cu Șelimbăr din postura de liber de contract, nefiind vorba de transfer.

”CSC 1599 Șelimbăr a oficializat cea de-a treia achiziție din această iarnă! După venirile lui Raul Palmeș (Concordia Chiajna) și Nini Popescu (Gloria Bistrița), astăzi a sosit momentul să anunțăm venirea fundașului stânga, Florinel Mitrea, fotbalist care a evoluat până în acest an, în prima ligă, la Universitatea Cluj.

În vârstă de 29 de ani (6 Iunie 1993), Florinel Mitrea a ales echipa noastră în primul rând din dorința de a colabora cu Claudiu Niculescu.

«Am ales Șelimbărul deoarece îmi doresc să lucrez alături de domnul profesor Claudiu Niculescu. Am ales să vin aici pentru că am auzit doar lucruri frumoase despre oamenii din conducere. Îmi doresc să evoluez cât mia bine posibil, să îmi ajut colegii și echipa și să adunăm cât mai multe puncte pentru că avem nevoie», au fost primele cuvinte oferite de Florinel Mitrea în calitate de ”călăreț roșu”.

Florinel Mitrea a mai evoluat la Universitatea Cluj, Chindia Târgoviște, Turris Turnu Măgurele și Voința Săelele (n.r. – Voința Saelele este fost denumire a echipei Turris). În momentul de față, noul jucător al echipei noastre este cotat la 100.000 de euro de site-urile de specialitate. Îi urăm bun venit lui Florinel Mitrea și sperăm ca anul 2023 să fie unul favorabil, atât pentru jucător, cât și pentru echipa antrenată de Claudiu Niculescu.

Reamintim faptul că șelimbărenii vor efectua luni, 9 Ianuarie, primul antrenament oficial din 2023. Pe lângă cei tre jucători transferați, staff-ul tehnic al formației noastre s-a mărit în această iarnă prin sosirea preparatorului fizic Andrei Antoce”, a anunțat CS Comunal Șelimbăr.

Opt plecări, trei achiziții oficiale și o revenire la Șelimbăr

CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit în această pauză de iarnă de opt jucători: Alexandru CurteanAlexandru Dandea, Robert Riza, Alexandru Raicea, Alexandu SilveanuOctavian Ursu, Alexandru Ciocâlteu și Adrian Cîrstean. Ursu a fost prezentat deja la SC Oțelul Galați, iar Ciocâlteu a semnat cu CSM Slatina.

La capitolul veniri, cu șelimbărenii au semnat Raul Palmeș, care în prima parte a sezonului de Liga 2 a evoluat pentru Concordia Chiajna, și Nini Popescu, ultima dată la Gloria Bistrița Năsăud, în Liga 3. În plus, la echipă va reveni și Stefan Visic, plecat de la Progresul Spartac, unde a fost împrumutat în prima parte a campionatului.

La echipa lui Niculescu va ajunge și Alexandru Roșca, un portar de 19 ani care în prima parte a sezonului actual a evoluat ca titular la trupa din Liga 3 Progresul Pecica. Acesta aparține de UTA și vine sub formă de împrumut.

Tot ca noutate în această iarnă, în stafful tehnic condus de Claudiu Niculescu a fost cooptat preparatorul fizic Andrei Antoce.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-isi-ia-portar-de-la-uta-aradenii-au-dezvaluit-mutarea-acum-face-un-pas-important-spre-liga-2-la-vara-ne-ar-placea-sa-l-vedem-in-lotul-primei-echipe-19257367

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-si-a-stabilit-adversarii-din-amicale-si-locatia-in-care-face-cantonamentul-in-aceasta-iarna-19257275

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-are-un-nou-preparator-fizic-19257207

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

Marius ANGHEL 08 Jan. 2023, 12:26 Liga 2
Pe aceeași temă