CS Comunal Șelimbăr a plecat în cantonament cu 24 de jucători. Din lot a lipsit Robert Boboc, al cărui contract a fost reziliat

Răzvan STÎNGĂ 17 Jan. 2023, 14:23 Liga 2
CS Comunal Șelimbăr a plecat în cantonament cu 24 de jucători. Din lot a lipsit Robert Boboc, al cărui contract a fost reziliat

CS Comunal Șelimbăr a început luni, 16 ianuarie, cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea, iar prima ședință de pregătire a avut loc chiar luni seară. Sibienii se află aproape de prima partidă de verificare, care va avea loc pe 22 ianuarie, contra SCM Râmnicu Vâlcea.

CS Comunal Șelimbăr, în cantonamentul de la Râmnicu Vâlcea cu 24 de jucători

CS Comunal Șelimbăr nu a anunțat numărul de jucători sau lotul care a făcut deplasarea, însă în fotografia postată de pe stadionul din Râmnicu Vâlcea apar 24 de jucători. Claudiu Niculescu va pune accentul pe pregătirea fizică și pe cea tactică, dar lucrurile importante le va regla în cele șase amicale pe care le-a programat.

Băieții noștri au început stagiul de pregătire centralizată de la Râmnicu Vâlcea. Urmează o perioadă de pregătire, în care accentul va fi pus în special pe partea fizică, dar și tactică!”, se precizează într-o postare a clubului din Sibiu pe Facebook.

CS Comunal Șelimbăr a renunțat la Robert Boboc

Din lotul deplasat pentru cantonament a lipsit însă Robert Boboc, al cărui contract a fost reziliat. Fundașul în vârstă de 27 de ani a rupt de comun acord înțelegerea cu formația lui Claudiu Niculescu.

El a ajuns la Șelimbăr în vara anului 2021, de la Astra, iar în acest sezon de Liga 2 a acumulat 12 meciuri, un număr de 725 de minute.

Mulțumim, Robert Boboc!

CSC 1599 Șelimbăr și mijlocașul central Robert Boboc au ajuns la un acord privind încetarea de comun acord a contractului.

Robert Boboc se desparte de CSC 1599 Șelimbăr după aproximativ 18 luni, acesta sosind echipa noastră în vara anului 2021, imediat după accederea echipei noastre în Liga a II-a.

În acest sezon, Robert Boboc, a evoluat în 12 partide, bifând un număr de 725 de minute.

Mult succes în carieră, Robert Boboc!”, a anunțat clubul sibian.

Robert Boboc, plecarea cu numărul nouă de la CS Comunal Șelimbăr

CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit în această pauză de iarnă de alți opt jucători: Alexandru CurteanAlexandru DandeaRobert RizaAlexandru RaiceaAlexandu SilveanuOctavian UrsuAlexandru Ciocâlteu și Adrian Cîrstean. Ursu a fost prezentat deja la SC Oțelul Galați, Ciocâlteu a semnat cu CSM Slatina, iar Cîrstean a ajuns recent în Liga 4 Sibiu, la ACS Mediaș 2022.

Noutăți echipei din Șelimbăr sunt Raul Palmeș, fost la Concordia Chiajna, Nini Popescu, fost la Goria Bistrița Năsăud, în Liga 3, Florinel Mitrea, ultima dată la ”U” Cluj, Alexandru Roșca, împrumutat de la UTA, și Nestorly Lumbu, ultima dată în liga a 3-a din Elveția. În lot a revenit și Stefan Visic, atacant împrumutat în prima parte a sezonului la Progresul Spartac.

Foto: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/liga-4/adrian-cirstean-in-liga-4-dupa-rezilierea-cu-cs-comunal-selimbar-19258004

https://liga2.prosport.ro/seria-1/corvinul-a-perfectat-primele-trei-achizitii-in-noul-an-dar-si-a-adus-si-un-fost-arbitru-in-stafful-administrativ-corbii-vor-avea-cuplu-brazilian-in-centrul-defensivei-19257994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-o-noua-achizitie-19257925

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-in-cantonament-montan-19257860

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-a-prezentat-o-noua-achizitie-19257728

 

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 Jan. 2023, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă