Silvian BĂDULESCU

Jurnalist sportiv din noiembrie 2021, fotbalul este omniprezent în viața lui Silvian Bădulescu, reporter special al ProSport, încă din copilărie.

Una din ultimele generații care a bătut mingea pe maidan, cu visul de a deveni fotbalist în perioada junioratului și experiență la nivelul ligilor inferioare din România, dar și în primul eșalon de futsal autohton, Silvian s-a mutat din iarbă în redacție cu un mic „popas” între cele două la UEFA, pe durata derulării Campionatului European de Fotbal 2020, disputat în 2021, și la București.

Absolvent al Facultății de Istorie, Universitatea București, cu lucrări de licență, respectiv disertație scrise pe istoria fotbalului românesc, a intrat în lumea presei la Playsport, loc ce reprezintă punctul de lansare în carieră.

Transferul la ProSport s-a realizat în februarie 2023. În funcția de reporter special, Silvian se ocupă, în mare parte, de fotbal, dar și de sporturile derivate precum minifotbalul, futsalul și fotbalul pe plajă. În același timp, este invitat al emisiunii EXCLUSIV DINAMO.

Mai mult, din calitate de angajat al ProSport, Silvian Bădulescu a debutat, în 2023, și în Naționala Jurnaliștilor.

Program
Clasament Echipe
Program
Clasament Echipe