Dosarul Curaçao | Cinci întrebări grele în ancheta pariurilor pe meciuri de județ și juniori ajunsă în lucru la Poliție, FRF și ONJN. Dialog incredibil cu președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru: ”Nu mă interesează subiectul. Ar fi trebuit să sesizez, dar nu eram obligat” | EXCLUSIV

Dosarul Curaçao | Cinci întrebări grele în ancheta pariurilor pe meciuri de județ și juniori ajunsă în lucru la Poliție, FRF și ONJN. Dialog incredibil cu președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru: ”Nu mă interesează subiectul. Ar fi trebuit să sesizez, dar nu eram obligat” | EXCLUSIV

Ancheta ProSport dedicată platformei de pariuri online cu ofertă exclusivă din ligile județene ale României și meciuri de juniori a ajuns la un nou episod. O etapă extrem de importantă. Astăzi afli unde au ajuns informațiile descoperite de noi în investigațiile autorităților și instituțiilor, cele cinci întrebări care ar putea clarifica întregul caz plus un amețitor interviu realizat la telefon cu Ciprian Prisăcaru, fix din fața sediului AJF în care se afla președintele, fără a dori întâlnirea cu jurnaliștii.

AJF Dâmbovița este asociația cu cele mai multe competiții în oferta CryptoSport.Bet, iar în acest județ se află sediul social al firmei care ”furnizează platforma de pariere și acționează ca procesor intermediar de plată” al acesteia, potrivit administratorului Mihăiță Kișș, fotbalist legitimat de… AJF Dâmbovița!

Ce am descoperit până acum în Dosarul Curaçao

O scurtă recapitulare a elementelor descoperite împreună, ca să înțelegem exact unde am rămas și din ce context vor evolua lucrurile:

  • Detaliile platformei CryptoSport.Bet pe care se pariază EXCLUSIV meciuri din fotbalul românesc județean și de juniori, cum îți faci cont și poți paria deși ești minor sau utilizând cardul altei persoane + reacții din industria de betting la această afacere – Episodul 1 este AICI
  • Reacțiile deopotrivă șocate și șocante ale președinților de AJF Timiș, Arad, Prahova, București, cu partide din competițiile pe care le organizează în oferta CryptoSport.Bet, dar și discursul cu „goluri” de logică și semne de întrebare al președintelui AJF Dâmbovița, județul cu cele mai multe meciuri în ofertă – Episodul 2 este AICI
  • Biletul câștigător cu cotă 100 jucat pe CryptoSport.Bet, compus exclusiv din meciuri de Liga 6 și Cupa României la județ, toate din Dâmbovița, cu rezultate atipice – Episodul 3 este AICI
  • Primul personaj legat direct de afacere! Detalii despre “sediul” din Curaçao, reportaj în Dâmbovița la sediul social al firmei care furnizează platforma de pariuri, cu administratorul legitimat ca… fotbalist – Episodul 4 este AICI.

Poliția e în anchetă, furnizorul platformei ar fi fost deja audiat!

În contextul anchetei noastre jurnalistice, informațiile au ajuns deja la Poliție. Întâi, a fost făcută o sesizare din partea Departamentului Integritate și Antifraudă FRF. Abia după vizita noastră în Dâmbovița, adică la 6 luni distanță după ce ne-a mărturisit că a aflat despre existența afacerii cu pariuri, președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru, ne-a împărtășit că urmează ”să depună o sesizare la IPJ Dâmbovița”.

Cert este că, în urma sesizării FRF, direcționată potrivit surselor noastre spre secția Economică, Poliția a început deja să investigheze.

Un element în plus care ne confirmă asta, dincolo de informațiile pe surse: la doar câteva ore după vizita noastră în Dâmbovița, Mihăiță Kișș (foto jos, încercuit), fotbalistul-administrator al firmei care furnizează platforma, ar fi fost audiat de polițiști, potrivit unui mesaj text pe care ni l-a trimis!

 

FRF audiază, la rându-i, în aceste zile, iar ONJN ”verifică”

În paralel, FRF desfășoară propria anchetă. ”Zilele astea am fost chemați mai mulți la audieri, la Federație. Ne-a luat la întrebări Departamentul de Integritate și Antifraudă. Am înțeles că urmează să meargă mai mulți de la noi din asociație, și de la vârf!”, dezvăluie o sursă din cadrul AJF Dâmbovița pentru ProSport.

ProSport a trimis de la startul anchetei o solicitare punctuală și detaliată către Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. Răspunsul ONJN, venit pe 6 septembrie, confirmă că inclusiv această instituție a demarat, în baza informațiilor publicate de noi, o ”verificare”, urmând a ”dispune măsurile legale care se impun”:

În urma analizării, vă comunicăm faptul că situația semnalată se află în curs de verificare la nivelul instituției noastre, conform prevederilor legale în vigoare incidente domeniului de jocuri de noroc, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun” – răspunsul ONJN sub semnătura președintelui Mihail-Silviu Pocora pentru ProSport.

Cinci întrebări cu multiple ramificații

După centralizarea tuturor informațiilor obținute în ancheta noastră, în aceste zile când cazul face deja obiectul investigațiilor la nivel de autorități competente și instituții, avem cinci întrebări cu greutate, desprinse ”la rece” din demersul nostru.

Sunt, dacă vreți, inclusiv concluzii provocatoare ale acestor episoade, iar răspunsurile la ele ar putea clarifica în mare măsură cazul. Poate instituțiile vor găsi răspunsurile. Noi, de îndată ce le vom afla, le vom publica!

1. De ce nu spune Mihăiță Kișș cine i-a solicitat să furnizeze platforma de pariere?

Ok, firma INTNET RO SRL administrată de Mihăiță Kișș e doar un furnizor al platformei de pariere și un procesor intermediar de plăți. E o firmă de suport IT. Atunci, de ce nu spune Kișș cine sunt cei care l-au contractat pentru această afacere? Cine e ”echipa de entuziaști”, așa cum se descrie pe pagina principală CryptoSport.Bet?

Cum să nu ne concentrăm atenția asupra județului Dâmbovița și cum se face ca o afacere cu pariuri online concentrată pe competițiile județene și de juniori din acest județ contractează o firmă tocmai din Văcărești, Dâmbovița, pentru realizarea platformei? Să nu ne gândim că echipa din spatele afacerii are legătură cu fotbalul dâmbovițean?

Iar dacă aceste ipoteze stau în picioare, cum de nu a știut președintele AJF Dâmbovița ce se petrece în fotbalul pe care îl conduce, cu o afacere concentrată pe pariurile din fotbalul pe care îl organizează, printr-o platformă realizată de un fotbalist legitimat la AJF Dâmbovița?

 

2. Când spune adevărul președintele AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru?

În pozițiile publice pe care ni le-a oferit pe durata anchetei, până acum, președintele AJF Dâmbovița a avut câteva declarații care evită sau amestecă în mod cert, voit sau nu, realitatea.

Ciprian Prisăcaru spune că știa din aprilie-mai 2023 de existența platformei. Că a dat iarăși de ea la jumătatea lui august. Dar că a aflat doar la final de august, din informațiile noastre, că sunt și meciuri de juniori în ofertă, nu doar partide de Liga 4, Liga 5, Liga 6. Nu a intrat Ciprian Prisăcaru, măcar de curiozitate, dacă nu pentru a documenta situația, pe CryptoSport.Bet?!

Meciul Cojasca – Aninoasa din play-off Liga 6 Dâmbovița e pe biletul câștigător Cryptosport.Bet prezentat de noi. Variantă de pariere X. S-a terminat 0-0, într-o competiție cu 5,1 goluri înscrise pe meci. Ciprian Prisăcaru (foto jos) declară despre acest meci: ”Nu am nicio suspiciune”. Apoi, legat de posibilitatea ca să fie un meci aranjat: ”Nu m-ar mira”. Poftim?!

 

”Din partea cluburilor nu m-a sunat nimeni”, spune Ciprian Prisăcaru, mărturisind că a aflat singur, întâmplător, de pe Facebook, de afacerea CryptoSport.Bet. Dar președintele echipei din Gura Șuții știa, la fel jucătorii lui, au existat discuții pe acest subiect, după cum ne-a mărturisit! Dar, cel mai tare: Dorel Popa, președintele Comisiei de Arbitri Dâmbovița, din cadrul AJF Dâmbovița, observator la meciuri de pe biletul câștigător CryptoSport.Bet spune că din primăvară ”au fost discuții la noi că a apărut un site fantomă care pune jocuri din Dâmbovița la pariuri”. Și-atunci, cum, domnule Prisăcaru?!

3. De ce președintele AJF Dâmbovița nu a sesizat FRF sau/și Poliția?

Ciprian Prisăcaru spune că a aflat în aprilie-mai, întâmplător, de pe Facebook, despre afacere. Nu a sesizat pe nimeni. Ne spune că a crezut că e ”un test”. Nu mai analizăm asta.

Președintele Comisiei de Arbitri Dâmbovița spune că Prisăcaru a anunțat din primăvară că va sesiza Poliția. Nu a făcut-o.

În luna august, Prisăcaru spune că a dat iar de platforma de pariuri, când un club de Liga 6 Dâmbovița își promova meciul din Cupa României faza județeană printr-o machetă CryptoSport.Bet. Nici atunci nu a sesizat pe nimeni.

Ciprian Prisăcaru afirmă că l-a informat doar așa pe Adrian Stângaciu, juristul FRF:

”Printr-un mesaj pe Whatsapp, că o să revin cu detalii, nu am intrat în detalii. Pur și simplu vorbeam de alte subiecte și i-am spus că în perioada următoare o să vin cu un subiect, să mă ajute cu detalii, nici nu știu dacă i-a rămas în minte, exact, subiectul. Și eu am fost evaziv și i-am zis să mă ajute. Nu știu când, exact, a fost discuția asta.”

Nici după ce ProSport a publicat primele episoade din Dosarul Curaçao, nici după ce președintele AJF a fost contactat de noi, nu au fost sesizate FRF și/sau Poliția!

4. Ce ascunde declarația șocantă a lui Prisăcaru pe care o publicăm în premieră?

În prima reacție pentru ProSport, președintele AJF Dâmbovița ”a scăpat porumbelul”. Publicăm azi, în premieră, declarația:

”La început am avut impresia că ar fi cineva care are legătură cu fotbalul județean din Dâmbovița, apoi am văzut că au apărut și alte județe.”

  • Ce l-a făcut pe Ciprian Prisăcaru să creadă asta? Ce informații avea și are în plus?
  • De ce nu a făcut nimic, potrivit mărturiei lui, pentru a descoperi cine e în spatele afacerii, mai ales că avea această impresie?
  • Faptul că au apărut și alte județe cu competiții în ofertă reprezintă factorul care l-a oprit să facă ceva? De ce?

 

5. Cum se explică cele mai tari coincidențe din ancheta noastră?

În lumina tuturor celor de mai sus, un episod șocant. Reporterii ProSport merg la fața locului, în Dâmbovița. Mihăiță Kișș, administratorul firmei care furnizează platforma de pariuri, nu răspunde la telefon sau mesaje. Președintele AJF, altminteri deschis inițial și gata să afle adevărul, nu răspunde la telefon. Desfășurarea evenimentelor e spectaculoasă:

  • Finalmente, președintele AJF răspunde la telefon la ora 11:28. Poartă un dialog telefonic – el, în sediul AJF, jurnaliștii, fix în fața sediului! Nu dorește să ne întâlnim față în față.
  • După dialogul telefonic, se urcă în mașină și părăsește sediul AJF din Târgoviște. Revine după 20 de minute.
  • La 13:15, Mihăiță Kișș ne răspunde la mesaje. Fix atunci, 13:15, un mesaj de la președintele AJF care ne anunță că a sesizat FRF și urmează IPJ Dâmbovița.
  • La 13:37, mesaj Ciprian Prisăcaru: a ”găsit” că Mihăiță Kișș e fotbalist legitimat în AJF-ul pe care el îl conduce!

Cum de s-a gândit să verifice Ciprian Prisăcaru numele lui Mihăiță Kișș în baza de date a jucătorilor legitimați la AJF Dâmbovița?

De ce a făcut asta fix atunci, deși noi i-am spus de acest nume de la primele dialoguri purtate cu el?

De ce l-a căutat în baza de jucători și nu în cea de arbitri, observatori, antrenori etc?

Ciprian Prisăcaru: ”Sunt deschis, n-am nimic de spus”

Cu fostul primar interimar de Târgoviște, azi președinte AJF Dâmbovița, Ciprian Prisăcaru, am purtat la telefonul dialogul aproape ireal care urmează. Prisăcaru era în sediul AJF și noi în exteriorul clădirii, fiind refuzată întâlnirea față în față. Atenție! Cu doar o oră înainte ca Prisăcaru să ”găsească” identitatea lui Mihăiță Kișș printre jucătorii legitimați în Dâmbovița…

Bună dimineața, domnule președinte. Am mai făcut niște pași în discuțiile noastre. Suntem la dumneavoastră, ne primiți pentru o discuție?
Privitoare la ce?

Cazul acesta, cu site-ul de pariuri…
Nu mai am nimic să vă spun. Sunt deschis, n-am nimic de spus în plus, v-am spus tot ce am avut. Cred că organele abilitate trebuie să-și facă treaba acum.

Știți că există legături între site și o firmă din județ?
Și ce vină am eu? AJF Dâmbovița n-are nicio vină. Nu există vreo implicare.

”Subiectul nu mă interesează”

Noi n-am zis că aveți vreo implicare!
Așa au înțeles toți cei care au citit articolele. Că noi organizăm pariuri la AJF Dâmbovița. M-au sunat colegi din țară. Ce faceți, băi, acolo, la AJF Dâmbovița? Muncim de ne sar capacele ca să punem lucrurile în ordine și am picat ca și cum noi organizăm pariuri la asociație.

Nu știu de ce au înțeles treaba asta. Nu vreți, totuși, să stăm puțin de vorbă? Suntem chiar la dumneavoastră jos, la sediu…
Nu mai am nimic în plus de declarat. Dacă vreți să bem o cafea mai târziu… cordial, da. Subiectul nu mă interesează. Am dat avocaților, știu ce au de făcut.

La Poliție ați mers?
Săptămâna asta vor depune avocații tot ce e nevoie. Avem un cabinet de avocatură care ne ajută. Au spus că o să se ocupe. Faptul că se folosesc de identitatea și activitatea noastră, ne afectează.

”Mi-a picat atât de aiurea toată chestia asta…”

CryptoSport.Bet are legătură directă cu Dâmbovița…
Or fi, ce treabă are asociația cu ei?

Ați auzit de un domn Kișș Mihăiță?
V-am spus și data trecută, nu. Nu este un nume comun, nu știu cine e.

  • După aproximativ o oră de la încheierea dialogului cu Ciprian Prisăcaru, acesta a revenit cu un mesaj și ne-a anunțat că a ”găsit” că Mihăiță Kișș figurează ca fiind legitimat la echipa Victoria Văcărești, care evoluează în Liga 5 Dâmbovița.

Mihăiță Kișș Sebastian.
O fi.

Dar de firma INTNET?
M-ați întrebat și data trecută. Nu! Mi-a picat atât de aiurea toată chestia asta, de parcă eu mă ocup, la AJF Dâmbovița, de asta. Nu avem nicio legătură. La început am avut impresia că suntem de aceeași parte a baricadei, de a eradica acest fenomen care a pătruns atât de profund unde nimeni nu se aștepta.

 

”Personal, nu mă interesează subiectul”

Repet, noi n-am spus că e vina dumneavoastră. N-avem cum să acuzăm. Declarațiile dumneavoastră au fost publicate.
Toate declarațiile au fost că… toți au zis că a plecat de la Dâmbovița. Dacă există o pagină cu meciuri de la AJF Dâmbovița, nu înseamnă că AJF Dâmbovița are vreo vină sau vreo implicare. Dacă se dovedește că vreo persoană din AJF Dâmbovița are vreo implicare, acea persoană va fi sancționată la maxim.

Știți ce e ciudat? Cazul este din aprilie-mai 2023. Atunci ați spus și dumneavoastră că ați vorbit cu juristul FRF, domnul Stângaciu, să vă sprijine. Ați vorbit cu dânsul? Vă mențineți ipoteza?
Ce v-am declarat, am vorbit în cunoștință de cauză. Personal, nu mă interesează subiectul.

Ar trebui. Poate sunt din județ și legături cu membrii AJF…
Să-mi spuneți care sunt membrii și vom sancționa. Dacă ați făcut o mică cercetare, ați fi văzut că am făcut ceva acțiuni cu instanțele sportive de la Federație pe subiecte care țin de arbitrii care s-au deghizat în Antalya.

”Să-i caute, să-i găsească…”

Destul de târziu ați anunțat FRF. Conform regulamentului FRF ar fi trebuit să-i anunțați imediat cum ați descoperit, la Departamentul de Integritate. E ciudat că nu a anunțat nimeni din județ când s-a aflat.
Așa, și? Dacă n-am anunțat, înseamnă că ne ocupăm noi? V-am ajutat în anchetă, am fost și sunt deschis, dar s-a lăsat impresia, prin întrebări, că avem vreo implicare. Îmi spuneți că am reacționat târziu…

Nu vă trag la răspundere.
Eu apreciez demersul dumneavoastră, sunt interesat de deznodământ, vom face ce ține de noi din punct de vedere juridic și mai departe, subiectul, pe mine, personal, nu mă interesează. Federația știe de el. Să-i caute, să-i găsească, sunt curios cine sunt. Dacă are vreo persoană din fotbalul județean legătură, va fi sancționat conform regulamentelor în vigoare.

Ați fost și primar interimar la Târgoviște, sunteți cunoscător al realităților de aici. Este ciudat că ați aflat de pe Facebook.
De unde ar fi trebuit?

De la firul ierbii. De la oameni, președinți. Președintele de la Gura Șuții știa, domnul observator Popa știa, cei de la Timiș, Arad. Nimeni n-a sunat.
Colegii au sunat? Suntem vinovați că nemernicii sunt de aici din județ? V-am zis că mă sună colegii din țară și mă întreabă ce se întâmplă… Sunt de aceeași parte a baricadei cu dumneavoastră.

”Așa v-a spus?”

Atunci, în aprilie-mai, ați discutat, în cadrul AJF, de chestia asta?
Absolut nimic. Cazul a fost preluat de avocați, se vor ocupa în continuare.

Credeți că din AJF nu e nimeni implicat? Domnul observator Dorel Popa a fost la mai multe meciuri pe biletul acela câștigător, cota 100. Ar trebui să știe. Ne-a declarat că dumneavoastră urmați să faceți o plângere la Poliție, încă din primăvară, dar n-ați făcut-o.
Așa v-a spus? Foarte bine.

N-ați vrut s-o faceți decât acum?
Insistați că am legătură cu această treabă…

Nu insinuez nimic. Sunt întrebări normale. De ce AJF Dâmbovița n-a anunțat FRF și Poliția?
Repet! V-am spus și la prima conversație, da? Am vorbit cu domnul Stângaciu. Trebuie să repet?

”Insinuările sunt extrem de agasante”

Domnule Prisăcaru, v-ar surprinde dacă v-aș spune că firma INTNET, care ne-a rambursat nouă banii pe care i-am depus în contul CryptoSport.Bet se află în localitatea Văcărești, la câțiva kilometri de Târgoviște?
Nu. Nu mă poate surprinde nimic la câte am văzut până acum în viață și-n carieră. Abia aștept să văd cine este în spatele acestui lucru.

Domnul arbitru Eric Ploieșteanu, care a fost la Viitorul Voinești – Urban, încheiat 1-1, care a anulat un gol în minutul 90, pe biletul cu X la acest meci, este angajat AJF Dâmbovița?
Nu, este colaborator.

Puteți să ne spuneți mecanismele prin care AJF Dâmbovița își protejează competițiile?
Mecanismele? La ce vă referiți?

În general. Cei de pe această platformă de pariere s-au folosit de imaginea AJF Dâmbovița.
Ce putem face în afară de o plângere? Nu avem posibilitatea de a avea un Departament de Integritate. Resursele sunt reduse.

Dar, în cazul ăsta, nu ați formulat o plângere.
Așa, și? Ce se poate insinua? Ca am vreo legătură cu site-ul? Mi se pare incredibil că insinuați asta!

Vi se pare!
N-aveți idee câtă muncă depunem aici. Insinuările sunt extrem de agasante.

Tăcerea. ”Suspect, ciudat”

Întrebarea este pentru AJF Dâmbovița. De ce din aprilie, mai, de când ați aflat, conform observatorilor și a ceea ce mi-ați spus, nu ați sesizat oficial Federația Română de Fotbal? Poliția? O sesizați tocmai acum, aproape de luna octombrie. Este foarte ciudat.
(n.r. tăcere lungă)

Îmi pare rău că nu ne putem vedea, suntem fix la localul de lângă sediu.
Sunt deschis.

Sunteți deschis, dar nu vreți să ne vedem.
Sunt obligat? E suficient că v-am răspuns și că vorbim la telefon.

Corect. Cum apreciați un meci, în orice parte a fotbalului, care, la pauză, o echipă are 6-2 și, la final, se termină 7-8?
Nu știu. Ce-i cu asta?

Cum apreciați meciul?
Suspect, ciudat. N-am fost acolo.

Știți meciul?
Da, Ziduri cu Șuta Seacă.

N-ați încercat să aflați?
M-ați întrebat de părere am despre desfășurare. Ce să fac, să analizez fiecare joc din fotbalul județean? Mai sunt jocuri în care câștigă meciurile echipele mai slabe. La noi, resursele sunt foarte reduse, nu putem face Departament de Integritate. Au condus cu cât au condus, au întors rezultatul ceilalți. Ce să fac? Să le zic să nu întoarcă? Să-i sun să le spun să se dea la o parte ca să câștige ceilalți? Documentați-vă, eu m-am implicat foarte mult. Am îndreptat multe lucruri pe aici. Și n-am făcut-o pentru bani, pentru salariul de la AJF pe care-l iau. Nu cu mine trebuie să fiți agresiv.

”Mă gândesc că e cineva care cunoaște cât de cât”

Nu sunt agresiv.
Mi se pare că mă tot suspectați. Din acest motiv nici mai devreme nu v-am răspuns…

Am văzut, da, dintr-odată n-ați mai răspuns la telefon, după ultimul episod publicat. De ce?
A fost ultima zi de transferuri și am avut 100 de transferuri de înregistrat.

Vă înțeleg. Ați spus că suspectați pe cineva care ar fi avut legătură cu fotbalul județean din Dâmbovița. Ce v-a lăsat această impresie?
Pe un site sunt puse niște cote. Mă gândesc că e cineva care cunoaște cât de cât. Mă gândesc că sunt stabilitate de niște criterii. Asta m-a făcut să cred.

De ce Dâmbovița?
Am spus. Ca și la celelalte județe, probabil, este o persoană. Te gândești la toate aspectele acestea. De ce, cine, cum?

Ați spus că ați crezut că se vor opri.
Îmi comentez propriile declarații?

”Nu am timp să stau așa foarte mult. N-am mai urmărit subiectul”

Căutăm alte răspunsuri în spatele acestor declarații. Când mi-ați spus că nu ați luat în serios, că vi s-a părut un test, că nu ați considerat o chestie serioasă, dar a fost serioasă încă două luni… Când ați luat-o-n serios?
Nu am timp să stau așa foarte mult. Sunt străin de lumea pariurilor. Geografic vorbind, da, lucrurile s-au desfășurat aici. Dar asta e o insinuare. Nu aveam de unde să știu că e de lângă Târgoviște. Nu-s angajat la SRI.

Știați de la oamenii dumneavoastră!
Nu este adevărat! Nu mi-a spus nimeni din fotbalul județean.

Domnul Popa a zis că știați, că v-au anunțat, că urma să anunțați poliția.
A fost la început, când au apărut, dar n-au mai urmărit subiectul. A fost o discuție și n-am mai urmărit subiectul.

Nu vi s-a părut important?
Nu, chiar nu! Am luat-o pur și simplu așa…

 

”Putea fi oriunde, cu mine pe scară sau la Baia Mare”

Cum comentați informația că acest site are legătură comercială, asta am reușit să aflăm până acum, cu o firmă care se află la 4-5 kilometri de Târgoviște, în județ?
În niciun fel. Putea fi oriunde, cu mine pe scară sau la Baia Mare.

Dar nu vă simțiți mai responsabil să mergeți mai departe?
Nu, v-am zis, am dat avocaților.

Unde trimit mai departe?
Probabil vor face o plângere Poliției.

Și dacă vă spun că plângerea a fost deja făcută de FRF și că există un dosar?
E foarte bine, chiar mă bucur și aștept deznodământul.

Spuneți că v-au deranjat insinuările și apelurile din țară?
S-a lăsat impresia ca și cum am fost părtași.

Cine a lăsat impresia?
Așa s-a lăsat. Dacă mă suna un singur om, mai ziceam, așa. M-au sunat mai mulți, ca și cum noi organizăm. Noi n-avem nicio vină că sunt ei de aici.

”Veți vedea la final că nu avem nicio legătură”

Aveți o vină, domnule președinte. Nu ați sesizat când s-a întâmplat!
Cred că da, ar fi trebuit. Dar nici eu nu eram obligat s-o fac. Cred că dacă aș fi făcut-o atunci, era ok, dar nu știu dacă s-ar fi schimbat ceva. Nu regret că n-am făcut plângere acum și nu mi se pare că a luat amploare. Nu e niciodată târziu să descoperim cine a făcut treaba asta. Dacă Poliția se va implica, se va rezolva și vom vedea dacă am avut dreptate sau nu. Sau dacă e implicat cineva de aici.

Vă mulțumim!
Veți vedea la final că nu avem nicio legătură. Niciunul din colegii din țară n-a făcut plângere la momentul respectiv. Probabil toți am privit această chestie la fel, lipsită de importanță. Resursele sunt limitate și noi suntem implicați în multe activități. Da, sunt de acord, puteam să facem plângerea de atunci. Important e să descoperim cine e în spatele acestor lucruri.

O ultimă întrebare. Credeți că nimeni din AJF Dâmbovița nu este implicat, angajat, colaborator?
Dintre oamenii cu care lucrez, sigur că nimeni. Contabilul, secretarul general, comisia de competiții, secretarul general al comisiei de competiții, președintele comisiei de arbitri. Eu zic că nu.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/marian-stoenac-reactie-dupa-ce-a-fost-acuzat-ca-a-trantit-un-meci-19284750

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sporting-rosiori-isi-acuza-patru-fotbalisti-ca-au-jucat-la-pariuri-19284700

https://liga2.prosport.ro/liga-4/dosarul-curacao-am-descoperit-primul-nume-legat-direct-de-pariuri-pe-juniori-si-fotbal-judetean-un-jucator-legitimat-nu-in-caraibe-ci-in-dambovita-reportaj-savuros-de-la-fata-locului-l-am-19284165

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dosarul-curacao-noi-dovezi-incredibile-19283020

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-sesizari-frf-si-politie-stiam-din-primavara-de-pariuri-online-pe-juniori-si-ligile-judetene-duminica-asta-a-fost-iar-un-meci-am-crezut-ca-doar-la-dambovita-sunt-lucruri-n-19282557

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-dezvaluiri-incredibile-intr-o-ancheta-zguduitoare-prosport-pariuri-online-in-romania-pe-meciuri-de-juniori-si-din-ligile-judetene-pot-juca-si-minorii-episodul-i-au-mers-u-19282359

Pe aceeași temă