Metaloglobus a ratat șansa victoriei în turul barajului și are emoții în privința retrogradării. Petre Goge nu-și pierde speranța după prima partidă cu Progresul Spartac: ”Trebuie să câștigăm returul, chiar dacă va fi intens”

Metaloglobus nu a reușit să își adjudece victoria pe teren propriu în partida cu Progresul Spartac, din manșa tur a barajului pentru menținerea în Liga 2. S-a terminat la egalitate duelul de pe stadionul din Clinceni, 1-1, cu ambele goluri venite în prima repriză.

Metaloglobus și Progresul Spartac au remizat în turul barajului pentru menținerea în Liga 2

Progresul Spartac a deschis scorul în întâlnirea de sâmbătă, prin Andrei Grigore, care a punctat în minutul 34. Nu a intrat la cabine cu avantaj nou-promovata lui Andrei Erimia, pentru că Metaloglobus a transformat o lovitură de la 11 metri prin Dragoș Huiban, în minutul 45+3.

Se menține suspansul în barajul care va desemna ultima echipă retrogradată în Liga 3, pentru retur, pe terenul Progresului Spartac, iar Petre Goge (31 de ani), unul dintre liderii vestiarului Metaloglobusului, a declarat că rezultatul a fost unul echitabil, într-un interviu pentru Liga2.ro la finalul întâlnirii din tur

Metaloglobus, cu Progresul Sparatc: Gavrilaș – Goge (Alb. Olaru 75′), Chatziterzoglou, Caramalău (cpt.), Andr. Sava – Liș, Al. Gheorghe, Honciu (Chiorean 80′), Zakir (Rz. Milea 86′) – Huiban (Rob. Neacșu 86′), Zukanovic. Rezerve neutilizate: Nedelcovici – C-tin. Dima, Ad. Sîrbu, Cazan, Ciuciulete.

Petre Goge, reacție după Metaloglobus – Progresul Spartac: ”Rezultatul e echitabil”

Practic, rezultatul de pe tabelă a reflectat ce s-a întâmplat pe terenul de la Clinceni în opinia lui Goge, care se așteaptă la un retur complicat. Avantajul echipei sale este acela că are jucători cu experiență în lot, dar același lucru a fost și în tur, când Metaloglobus a scos, iată, doar o remiză contra uneia dintre cele mai tinere echipe din Liga 2 în acest sezon.

A fost un meci greu, până la urmă nu s-a jucat nimic, eram siguri de acest lucru, rămâne să se joace și în al doilea meci. Cred că am avut șanse ambele echipe și rezultatul e unul echitabil. Important e ca meciul următor să gestionăm mai bine situația și să învingem.

E greu să gestionezi un astfel de meci. Ei sunt niște copii și, chiar dacă vor retrograda… au bugetul foarte mic și nu știu dacă își va face cineva vreo problemă la Progresul. La noi sunt mulți jucători care au jucat și în prima ligă, presiunea e foarte mare, când am venit aici se vorbea de play-off, acum mă aflu la retrogradare.

Important e să o scoatem la capăt și vedem ce vom face mai departe. Nu am simțit campionatul ca fiind unul slab, să spunem că a fost mai puțin interesant pentru că nu au fost echipe de tradiție. A fost un campionat strâns, e ciudat că am început rău, dar pe final eu zic că aveam șanse să ne batem pentru primele locuri. (…)

Trebuie să câștigăm în retur, să rămânem în Liga 2. Va fi un retur la fel de intens ca astăzi, eu sper ca după meciul de la Buftea să fim învingători și să continuăm în Liga 2”, a spus Petre Goge pentru Liga2.ro.

Fundașul Petre Goge (31 de ani) s-a alăturat Metaloglobusului în septembrie 2022, după ce începuse sezonul cu Concordia Chiajna. A evoluat în 19 meciuri pentru trupa bucureșteană, iar în această fotografie este surprins într-un meci important pentru ocuparea locului de baraj de menținere în Liga 2, cu Minaur Baia Mare, la data de 1 aprilie 2023. Foto: George Filip / Mediafax Foto

Ultima echipă care va rămâne în Liga 2, dintre Metaloglobus și Progresul Spartac, se decide în returul barajului

Metaloglobus și Progresul Spartac au ajuns în barajul de menținere după ce au terminat pe locul 5 în grupele pentru evitarea retrogradării. Metaloglobus a acumulat 32 de puncte în Grupa A, iar Progresul Spartac a acumulat 29 de puncte în Grupa B.

În sezonul regular, în meciul care s-a disputat în etapa a 15-a, la 26 noiembrie 2022, partida de pe terenul formației pregătite de Eusebiu Tudor s-a terminat 3-0 în favoarea gazdelor.

Foto: Silvian Bădulescu / ProSport

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eusebiu-tudor-era-sigur-ca-rezultatul-din-mansa-tur-a-barajului-dintre-metaloglobus-si-progresul-spartac-nu-va-decide-ceva-numai-daca-era-o-catastrofa-este-un-meci-mai-lung-de-180-de-minute-19270694

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-remiza-cu-metaloglobus-in-turul-barajului-19270710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mansa-tur-a-barajului-de-mentinere-in-liga-2-metaloglobus-progresul-spartac-se-joaca-de-la-ora-1100-la-clinceni-19270611

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pentru-ce-trage-steaua-in-acest-final-de-sezon-victorie-cu-dinamo-si-bonus-financiar-pentru-oprita-staff-si-unii-jucatori-care-este-situatia-fotbalistilor-imprumutati-si-paradoxul-acestei-strategii-19270617

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-a-spus-care-sunt-solicitarile-sale-pentru-a-semna-un-nou-contract-cu-poli-iasi-fiecare-detaliu-conteaza-vreau-sa-facem-un-lot-competitiv-primii-patru-jucatori-care-au-19270603

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-cu-gloria-buzau-si-spera-la-baraj-19270574

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-fara-trei-jucatori-importanti-la-derby-ul-cu-steaua-19270566

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-aviz-negativ-pentru-initiativa-modificarii-legii-sportului-propusa-de-vasile-dincu-motivarea-e-simpla-nu-este-rolul-institutiilor-statului-sa-infiinteze-si-sa-finanteze-cluburi-sport-19270561

Pe aceeași temă