Șelimbărul, condus de pe margine de ”secunzi” la meciul cu Ripensia. ”Principalul” Eugen Beza e în concediu medical!

Ovidiu BOICA 29 Oct. 2022, 22:36 Liga 2
Șelimbărul, condus de pe margine de ”secunzi” la meciul cu Ripensia. ”Principalul” Eugen Beza e în concediu medical!

Antrenorul principal Eugen Beza a lipsit, sâmbătă, de pe banca echipei CS Comunal Șelimbăr la meciul cu Ripensia Timișoara, disputat pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, în cadrul etapei a 12-a a Ligii 2, încheiat la egalitate, scor 0-0.

În aceste condiții, jucătorii echipei sibiene au primit indicații de la margine de la ”secunzii” lui Beza, Paul Ceușan și Cornel Dobre.

Eugen Beza și-a luat concediu medical în timp ce Șelimbărul a avut meci

Absența lui Eugen Beza a fost justificată de cei din conducerea clubului prin faptul că antrenorul este în concediu medical până luni, 31 octombrie.

”Eugen a avut unele probleme și se află în concediu medical până la începutul săptămânii viitoare”, a declarat președintele clubului din Șelimbăr, Remus Șerban.

CS Comunal Șelimbăr, fără victorie și cu două puncte obținute în ultimele cinci etape

CS Comunal Șelimbăr este la al cincilea rezultat de egalitate consecutiv pe teren propriu, după ce vizitele formațiilor SC Oțelul Galați, Unirea Dej, Steaua București și Unirea Slobozia s-au încheiat cu același scor, 1-1. În precedentele două jocuri de acasă din acest sezon echipa sibiană a obținut victorii.

Ultimul eșec l-a avut în fața celor de la FK Miercurea Ciuc, când juca acasă la Avrig, la 5 martie 2022, în sezonul regular al sezonului trecut. Între timp a disputat zece jocuri, patru fiind câștigate.

În acest moment, ”călăreții roșii” traversează o perioadă mai puțin fastă, după începutul de campionat care i-a propulsat pe primul loc după trei victorii în primele trei etape. Din următoarele nouă meciuri, CS Comunal Șelimbăr a obținut un singur succes, cel de la Concordia Chiajna, 1-0 cu Concordia.

După 12 etape, echipa din Șelimbăr este pe locul 10 în clasamentul Ligii 2, cu 17 puncte, între Concordia și Dinamo, care au același număr de puncte. În etapa a 13-a, Șelimbărul joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Metaloglobus București (locul 20, 7 puncte).

A ”răcit” Beza la eșecul cu Minaur?

Eugen Beza (44 de ani) a preluat CS Comunal Șelimbăr în vara anului 2021, când echipa promova în premieră din Liga 3 și se despărțea de Florin Maxim.

Cu Beza pe bancă, Șelimbărul a terminat sezonul regular trecut pe locul 14, cu 23 de puncte acumulate în 19 etape, iar Grupa A a play-out-ului se clasat pe poziția a 2-a, după FK Miercurea Ciuc.

Înainte de meciul din etapa trecută, întrebat de reporterul Liga2.ro dacă își simte postul amenințat, în urma ultimelor rezultate, Beza spunea că nu simte ”niciun fel de răceală”.

”Am simțit presiune și când am fost pe locul întâi. Simt presiune și acuma, simt presiune la fiecare meci. O să vă dezvălui un mic secret din vestiar. Noi, în vară, am fost în Turcia, am avut o discuție de grup în care fiecare și-a exprimat obiectivele personale pentru acest sezon. Ținând cont că suntem o echipă care nu avem voie să promovăm, suntem o echipă care, anul trecut, ne-am bătut la salvarea de la retrogradare, anul acesta am stabilit cu toții, vocea grupului a fost la unison, să facem tot posibilul să ajungem în play-off. Suntem la două puncte de play-off în momentul de față. Dacă cineva consideră că e prea puțin, nu-i nicio problemă, stăm de vorbă, dar deocamdată n-am simțit nicio amenințare din punctul ăsta de vedere, pentru că discuții sunt săptămânal, indiferent că am câștigat sau nu am câștigat. Avem discuții pentru că, de un an și jumătate, eu zic că suntem o echipă foarte bună, alături de conducerea clubului. Discutăm orice problemă, de orice natură, uneori pe fond de fericire, uneori pe fond de tristețe, dar cred că toate lucrurile sunt constructive indiferent de zvonurile care apar. Eu, cu stafful meu, ne simțim foarte bine la antrenamente, cu băieții, din partea băieților n-am simțit niciun fel de răceală, suntem bine din punctul meu de vedere”, spunea, atunci, Beza.

Șelimbărul pierdea cu 0-3 jocul cu Minaur Baia Mare, iar Eugen Beza se pare că între timp a ”răcit”, altfel nu se explică concediul medical pe care și l-a luat.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-obtinut-al-doilea-punct-extern-dupa-remiza-cu-selimbarul-iulian-muntean-sa-recunoastem-ca-am-avut-si-noroc-19251709

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-cel-de-la-iasi-avand-in-componenta-ambele-echipe-pe-locuri-de-play-off-19251485

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-nationala-u19-a-romaniei-formata-in-mare-parte-din-jucatori-din-liga-2-si-3-va-fi-testata-de-alexandru-pelici-in-amicale-cu-unirea-constanta-si-progresul-spartac-19251459

Ovidiu BOICA 29 Oct. 2022, 22:36 Liga 2
Pe aceeași temă