OFICIAL | Concordia Chiajna l-a prezentat pe Eugen Trică în postura de antrenor principal. Stafful pe care îl are la dispoziție, durata contractului semnat și obiectivul impus

Marius ANGHEL 22 Sep. 2022, 15:16 Liga 2
OFICIAL | Concordia Chiajna l-a prezentat pe Eugen Trică în postura de antrenor principal. Stafful pe care îl are la dispoziție, durata contractului semnat și obiectivul impus

Concordia Chiajna are din această săptămână un nou antrenor principal, dar și un nou antrenor secund.

Joi dimineață, 22 septembrie 2022, clubul ilfovean a oficializat numirea lui Eugen Trică pe banca tehnică. Acesta vine alături de Robert Panduru, ultima dată preparator fizic al lui Erik Lincar la ”U” Cluj, și va colabora și cu Florin Matache, antrenor cu portarii atât în mandatul lui Claudiu Niculescu, cât și al lui Ianis Zicu la trupa din Chiajna.

Eugen Trică, noul antrenor principal al Concordiei Chiajna. Robert Panduru, ”secund”

La aproape o săptămână după ce și-a reziliat contractul cu Metaloglobus București, echipă cu care a obținut doar 1 punct în primele șase etape, Eugen Trică și-a găsit rapid un nou angajament și va antrena tot în Liga 2, pe Concordia Chiajna, formație care a pus punct colaborării cu Ianis Zicu.

Ilfovenii au anunțat oficial numirea lui Trică în postura de antrenor principal, faptul că acesta a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cât și că are ca obiectiv calificarea în play-off.

Totodată, Concordia susține că vineri, de la ora 11:00, va disputa un meci amical cu Dinamo, pe terenul secund al bazei sportive de la Chiajna.

”EUGEN TRICA, antrenor al “vulturilor verzi”!
Noul antrenor al echipei Concordia Chiajna este EUGEN TRICA (46 ani). Acesta a semnat un contract pana la finalul sezonului 2022-2023 si are ca obiectiv calificarea in Play-off. Tehnicianul a mai antrenat echipe precum Juventus Bucuresti, UTA Arad, Metalul Resita, Sportul Snagov, FC U” Craiova, Turris Oltul Turnu Magurele, Viitorul Pandurii Tg. Jiu si Metaloglobus Bucuresti. In Liga I a antrenat formatiile CFR Cluj si Poli Iasi.
Vineri 23.09.2022, ora 11:00, tehnicianul Eugen Trica va putea evalua lotul pe care il are la dispozitie in amicalul cu SC Dinamo 1948 Bucuresti SA, care se va disputa pe terenul Concordia 2.
Antrenorul Eugen Trica va debuta in jocurile oficiale pe banca “vulturilor verzi” in Cupa Romaniei cand va intalni formatia din Liga 1, Universitatea Cluj, joi 29 septembrie,de la ora 18.45, pe stadionul Concordia 2, iar in Campionat va juca in deplasare cu Politehnica Timisoara, sambata 01 octombrie de la ora 11.00.
Eugen Trica ii va avea ca antrenori secunzi pe Robert Panduru si Florin Matache cu pregatirea portarilor.
Bun venit si mult succes!”, a transmis Concordia Chiajna pe pagina sa de Facebook.

Concordia, pe locul 14 în Liga 2 după șapte etape

Concordia Chiajna se află abia pe locul 14 în Liga 2, cu 7 puncte acumulate în 7 meciuri.

Echipa este calificată în play-off-ul Cupei României, unde va întâlni Universitatea Cluj, joi, 29 septembrie, de la ora 18:45, pe teren propriu.

În etapa a 8-a a Ligii 2 va evolua sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 11:00, în deplasare la Politehnica Timișoara (locul 18, 5 puncte).

Foto: Concordia Chiajna

Marius ANGHEL 22 Sep. 2022, 15:16 Liga 2
Pe aceeași temă