Viitorul Pandurii nu-și găsește ritmul nici după despărțirea de Florin Stîngă. ”Secundul” Bogdan Chiriac, după eșecul cu Unirea Dej: ”Greșelile personale, ne costă din nou. Este al nu știu câtelea meci”

Mircea OGLINDOIU 16 Oct. 2022, 15:26 Liga 2

Înlăturarea antrenorului Florin Stîngă n-a adus declicul la care spera conducerea clubului gorjean și Viitorul Pandurii a pierdut și meciul cu Unirea Dej, scor 1-2, la Târgu Jiu, în etapa a 10-a a Ligii 2.

”S-a dorit un șoc la echipă, iar când nu sunt rezultate, pleacă antrenorul”, spunea, la începutul săptămânii, Florin Stîngă, după discuțiile avute cu finanțatorul Nicolae Sarcină.

Deoarece nu s-a ajuns la un acord cu alt antrenor principal, de pregătirea meciului de sâmbăta s-a ocupat ”secundul” Bogdan Chiriac, însă nici acesta n-a găsit soluții pentru a readuce Viitorul Pandurii în lupta pentru play-off.

Bogdan Chiriac: ”Din păcate, greșelile personale ne costă din nou

Deznodământul partidei desfășurate sâmbătă s-a scris în 8 minute, interval în care s-au marcat toate cele trei goluri.

Scorul l-au deschis oaspeții de la Unirea Dej, în minutul 36, prin golgheterul Angelo Cocian, cu un șut sub transversală, din 6 metri, Denis Brînzan a egalat, după patru minute, cu o lovitură de cap, după cornerul executat de Răsdan, iar Florin Blaj a reușit execuția partidei, cu un șut de la 25 de metri, care a lovit încheietura barelor, înainte să intre în plasă.

Jucătorii echipei Viitorul Pandurii au alegat după egalare în partea secundă, dar n-au avut inspirație la finalizare, în timp ce adversarii au căutat mai mult să conserve rezultatul.

”Din păcate, greșelile personale ne costă din nou. Este al nu știu câtelea meci în care jucăm un fotbal bun, de calitate, dar greșelile personale ne privează de cele trei puncte, pe care consider eu că, din punct de vedere al jocului, trebuia să le avem în cont astăzi. Unirea Dej este o echipă care joacă un fotbal modern, face presing, dar nu ne-a surprins cu nimic”, a afirmat Chiriac la finalul partidei.

Viitorul Pandurii în meciul cu Unirea Dej: Opric – Dănescu (I. Sîrbu 69), Core, Rogac, Pîrcălabu (Andr. Istrate 84) – Răsdan (cpt.), Brînzan – Vl. Toma, Dodoi, Al. Dulca (Țegle 72) – Cl. Dragu. Rezerve neutilizate: Krupenschi – Ad. Stoian, Băican, Banu, Vespe, Geană.

”Adversarii au intrat o dată în careu și au dat două goluri!”

Bogdan Chiriac nu știe dacă va mai conduce echipa gorjeană și etapa viitoare, dar încă mai crede că Viitorul Pandurii poate să prindă play-off-ul.

”Din punctul meu de vedere, atâta timp cât mai sunt șanse matematice, trebuie să luptăm, dar în primul rând trebuie să eliminăm aceste greșeli personale. Reușim să marcăm un gol, primim două! Marcăm două goluri, primim trei! Sunt foarte supărat, pentru că meritam cele trei puncte. Conducerea decide dacă mai rămân în staff, dacă vine altcineva, chiar nu știu. Sunt super dezamăgit după acest joc! Adversarii au intrat o dată în careu și au dat două goluri!”, a adăugat Chiriac.

După cea de-a treia înfrângere consecutivă din campionat, Viitorul Panduri a rămas cu 12 puncte și a coborât pe locul 14 în clasament. Etapa viitoare, a 11-a, trupa din Târgu Jiu întâlnește în deplasare, sâmbătă, de la ora 11:00, Concordia Chiajna.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-din-nou-pe-locul-1-in-liga-2-cel-putin-temporar-dragos-militaru-le-am-zis-baietilor-ca-vreau-sa-jucam-cum-a-jucat-cfr-cluj-repriza-a-doua-cu-slavia-19249623

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-am-ajuns-la-jumatatea-sezonului-regular-de-la-ora-1100-se-disputa-cinci-meciuri-printre-echipele-care-intra-la-joc-fiind-si-trei-care-ocupa-locuri-de-play-off-19249380

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-de-drum-intre-viitorul-pandurii-si-florin-stinga-contractul-reziliat-cu-zambetul-pe-buze-am-ras-cu-domnul-sarcina-in-timpul-discutiilor-mi-s-a-propus-sa-raman-in-c-19249084

Mircea OGLINDOIU 16 Oct. 2022, 15:26 Liga 2
Pe aceeași temă