Tot mai bine e cu el! Florin Stîngă s-a întors la Viitorul Pandurii la șapte zile după despărțire, iar clubul l-a prezentat sub formă ghicitoare

Răzvan STÎNGĂ 18 Oct. 2022, 14:23 Liga 2
Tot mai bine e cu el! Florin Stîngă s-a întors la Viitorul Pandurii la șapte zile după despărțire, iar clubul l-a prezentat sub formă ghicitoare

Florin Stîngă a fost demis o săptămână de la Viitorul Pandurii! Între antrenor și conducere a apărut nostagia și legătura a fost reluată la șapte zile după ce ”cărțile” fuseseră făcute și s-a decis rezilierea în urma dialogului dintre antrenor și patronul Nicolae Sarcină.

Florin Stîngă s-a întors la Viitorul Pandurii după o săptămână

Viitorul Pandurii a prezentat revenirea, în primă fază, sub formă de ghicitoare, ”ghici cine s-a întors?”, de parcă s-a ironizat singură.

Oricum, incertitudinea nu e în mod clar ceva nou în fotbalul românesc, astfel de schimbări de antrenori și reveniri pentru a ”n”-a oară fiind întâmplări care apar la perioade nu foarte îndepărtate de timp una de cealaltă.

Așa s-a întâmplat și la clubul gorjean, iar Florin Stîngă a făcut cale întoarsă la Târgu Jiu, după ce, săptămâna trecută, declara pentru Liga2.ro că înțelegerea a fost reziliată. Acum, părțile au convenit să reia colaborarea după numai un singur meci de la ruperea acordului, din etapa a 10-a din Liga 2, 1-2 cu Unirea Dej.

Florin Stîngă s-a întors la Viitorul Pandurii, dar clubul a negociat inițial și cu Dinu Todoran și Mihai Iosif

Decizia pare luată în urma negocierilor eșuate pe care conducerea din Târgu Jiu le-a avut cu alți ”principali”, printre ei, din informațiile Liga2.ro, și Dinu Todoran, actual antrenor al echipei FC Voluntari 2, și Mihai Iosif, care are șanse să fie prezentat la Minaur Baia Mare, echipă care a anunțat luni seară rezilierea cu Ciprian Danciu.

Florin Stîngă și-a reluat rolul la Viitorul Pandurii, conducând antrenamentul echipei de luni.

Mister is back in business!
Florin Stîngă s-a întors la Târgu Jiu, conducând astăzi antrenamentul echipei.
Acesta va reveni pe bancă la meciul de sâmbătă , împotriva Chiajnei.
Multă baftă , Florin!”, a anunțat Viitorul Pandurii pe Instagram.

Revenirea lui Florin Stîngă la Viitorul Pandurii, la partida cu Concordia Chiajna

În vârstă de 44 de ani, Florin Stîngă a pregătit Viitorul Pandurii în nouă meciuri de Liga 2, timp în care a înregistrat patru victorii și cinci eșecuri. În plus, ultimele două înfrângeri au fost la limită, după ce gorjenii au condus. Cum spuneam, etapa a 10-a a fost pierdută cu 1-2, în fața Unirii Dej,iar pe banca tehnică a stat ”secundul” lui Stîngă, sub formă de ”interimar”, Bogdan Chiriac.

Acum, Florin Stîngă pregătește meciul din runda următoare, a 11-a, cu Concordia Chiajna, din deplasare.

Am reziliat de comun acord, a fost o despărțire în termeni amiabili. Chiar am răs cu domnul Sarcină în timpul discuțiilor în urma cărora am încheiat colaborarea. S-a dorit un șoc la echipă, iar când nu sunt rezultate pleacă antrenorul. Am avut parte de ultime două meciuri în care am condus, dar am pierdut. Asta este.

Mi s-a propus să rămân în cadrul clubului, dar am refuzat. Vreau să continui cariera de antrenor principal (…)”, spunea Florin Stîngă pentru Liga2.ro, în momentul plecării de la Viitorul Pandurii, de săptămâna trecută.

Foto: Viitorul Pandurii

Răzvan STÎNGĂ 18 Oct. 2022, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă