OFICIAL | Adrian Mihalcea, prezentat oficial de Gloria Buzău! Antrenorul a semnat și a condus primul antrenament

Răzvan STÎNGĂ 05 Oct. 2022, 16:28 Liga 2
OFICIAL | Adrian Mihalcea, prezentat oficial de Gloria Buzău! Antrenorul a semnat și a condus primul antrenament

UPDATE: Adrian Mihalcea a semnat cu Gloria Buzău! Antrenorul, în vârstă de 46 de ani, a fost instalat în funcție, a fost anunțat oficial de clubul din Liga 2 pe pagina sa socială și a condus prima ședință de pregătire.

Mihalcea a făcut cunoștință cu jucătorii și e gata să ducă echipa în SuperLiga României.

Adrian Mihalcea, noul antrenor el echipei Gloria Buzău!

Negocierile dintre Adrian Mihalcea și Gloria Buzău nu au durat mult, iar astfel antrenorul s-a întors în fotbal după o pauză scurtă, de nici o lună, după ce a încheiat conturile cu formația Chindia Târgoviște, de unde a plecat în urma rezultatelor slabe.

Bine ai venit, Adrian Mihalcea!
Adrian Mihalcea este începând de astăzi, noul antrenor al formației Gloria Buzău.
Tehnicianul, în vârstă de 46 de ani, a condus deja primul antrenament, în această după-amiază.
Mult succes și rezultate cât mai bune împreună cu familia roş-albastră!”, a anunțat Gloria Buzău pe Facebook.

Adrian Mihalcea, meci cu CS Comunal Șelimbăr la debutul ca antrenor el echipei Gloria Buzău

Adrian Mihalcea debutează pe banca echipei Gloria Buzău în meciul din etapa a 9-a a Ligii 2, cu CS Comunal Șelimbăr, de pe teren propriu. În primă fază, el trebuie să ducă echipa în play-off-ul campionatului, pentru ca ulterior să se lupte pentru un loc cât mai bun în ierarhie, care să o promoveze pe Gloria Buzău direct în SuperLiga României sau să o califice în barajul de menținere-promovare cu o formație din prima divizie.

În acest moment, înainte de startul rundei a 9-a, Gloria Buzău se află pe locul 8, cu 13 puncte, la cinci lungimi de liderul SC Oțelul. CS Comunal Șelimbăr, următoarea adversară a buzoienilor, e pe locul 4, cu 15 puncte.

Adrian Mihalcea revine în Liga 2 după exact patru luni

Adrian Mihalcea a condus Unirea Slobozia înainte de scurta experiență de la Chindia Târgoviște, din decembrie 2020 până în iunie acest an. În urmă cu două sezoane a salvat-o de la retrogradarea în Liga 3 în urma unui baraj de menținere cu Fotbal Comunal Recea, iar în campionatul precedent a dus formația ialomițeană în play-off-ul Ligii 2, unde s-a clasat pe locul 6, aproape de barajul de promovare în Liga 1.

După finalul sezonului anterior de Liga 2, Mihalcea își dădea acordul să semneze prelungirea cu Unirea Slobozia, însă șansa de a antrena în SuperLiga României nu a putut fi refuzată. A plecat de la Slobozia tocmai în urma unei propuneri de la Chindia Târgoviște, dar a rezistat doar 10 meciuri acolo, timp în care nu a câștigat și a înregistrat trei remize și șapte înfrângeri.

Anterior, Mihalcea le-a mai pregătit pe ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad, CS Mioveni și Dinamo, debutând ca principal tot în Slobozia natală, în 2013. A fost și antrenor secund la naționala României în mandatul lui Cosmin Contra.


Informațiile inițiale:

Șansele ca Adrian Mihalcea să devină noul antrenor al echipei Gloria Buzău sunt tot mai mari! După ce Cristian Pustai a fost demis, negocierile cu fostul ”principal” al Unirii Slobozia s-au intensificat, iar azi, miercuri, Mihalcea s-a deplasat la Buzău pentru discuții concrete.

Adrian Mihalcea, foarte aproape să semneze cu Gloria Buzău. A ajuns în oraș pentru discuții 

Dialogul telefonic cu conducerea Gloriei Buzău a decurs bine, iar astfel Adrian Mihalcea a decis să meargă la sediul formației din Liga 2 pentru a fi puse la punct cele mai mici detalii, în privința unei foarte probabile colaborări. Astfel, miercuri, conform Campus TV, antrenorul a ajuns în oraș și a intrat în ”ședință” cu responsabilii cu factor de decizie ai formației Gloria Buzău.

În plus, Adrian Mihalcea va purta discuții atât cu reprezentanții firmei private care se implică la Gloria Buzău, Campus Media, dar nici politicul nu este scos din schemă, așa cum a obișnuit formația buzoiană în ultimii ani buni, fiind purtate negocieri și cu oameni importanți din rândul autorităților locale și județene.

Adrian Mihalcea va face cunoștință cu jucătorii în această seară, dacă va semna cu Gloria Buzău

Toate datele conduc la un acord între Gloria Buzău și Adrian Mihalcea, pentru că, din informațiile apărute marți seară, el avea cele mai mari șanse pentru preluarea băncii tehnice rămase libere după despărțirea de Cristian Pustai, chiar dacă pe listă se mai află și Erik Lincar și Leo Grozavu.

Miercuri seară vom afla dacă părțile s-au înțeles, pentru că, în cazul în care contractul va fi semnat, Adrian Mihalcea va avea prima întâlnire cu jucătorii buzoienilor.

Liga2.ro a încercat să ia legătura cu Adrian Mihalcea în jurul orei 15:00, dar antrenorul nu a răspuns la telefon, fiind prins, probabil, în discuțiile negocierilor.

Gloria Buzău ”nu și-a dorit plecarea” lui Cristian Pustai, dar ”privatul” a cerut public demisia

Referitor la Cristian Pustai, Gloria Buzău a anunțat oficial miercuri rezilierea contractului cu antrenorul. Este interesant faptul că în comunicat se lasă de înțeles că înțelegerea a fost ruptă de comun acord, dar și că despărțirea nu era dorită, deși Campus Media a emis un comunicat dur și categoric în privința lui Pustai după eșecul cu Unirea Constanța, scor 1-3, și i se cerea public demisia.

Mulțumim, Cristian Pustai!

Gloria Buzău a ajuns la un acord cu antrenorul principal Cristian Pustai cu privire la încetarea contractului, care era valabil până în vara anului viitor.

Este o decizie pe care nu ne-o doream în acest moment, obiectivul comun fiind acela de a încheia sezonul cu o promovare în primul eşalon fotbalistic.

Clubul nostru dorește să-i mulțumească lui Cristian Pustai și staff-ului său, format din Bogdan Ionuţ Pîrvu (antrenor secund), Liviu Rusu (preparator fizic) și Dorin Roşca (antrenor de portari), pentru munca depusă la ”Gloria Buzău.

Îi dorim lui Cristian Pustai și staff-ului său mult succes în continuare!”, așa prezintă, într-un mod elegant, Gloria Buzău despărțirea de Cristian Pustai, după ce investitorul privat al clubului cerea public demisia.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și George Filip (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-cristian-pustai-a-fost-demis-de-la-gloria-buzau-finantatorul-privat-al-clubului-spune-cine-este-cel-mai-probabil-noul-antrenor-19248241

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cei-doi-antrenori-propusi-de-finantatorul-privat-al-gloriei-buzau-pentru-a-l-inlocuit-pe-cristian-pustai-un-fost-jucator-important-al-buzaului-crede-ca-viorel-ion-e-varianta-cea-mai-buna-19248148

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mandatul-lui-cristian-pustai-la-gloria-buzau-numarat-finantatorul-privat-al-echipei-cere-public-demisia-antrenorului-si-staffului-sau-insa-va-propune-si-demiterea-19248108

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-ridica-din-umeri-dupa-ce-gloria-buzau-a-cedat-cu-modesta-unirea-constanta-este-frustrant-sa-ratezi-atat-si-sa-pierzi-presiunea-obiectivului-si-a-pus-amprenta-19248096

https://liga2.prosport.ro/seria-1/pustii-unirii-constanta-au-facut-meciul-sezonului-si-au-invins-gloria-buzau-dacian-nastai-a-pregatit-temeinic-partida-am-avut-cateva-saptamani-la-dispozitie-comentariu-sincer-fata-19248185

Răzvan STÎNGĂ 05 Oct. 2022, 16:28 Liga 2
Pe aceeași temă