Final de drum între Viitorul Pandurii și Florin Stîngă! Contractul, reziliat cu ”zâmbetul pe buze”: ”Am răs cu domnul Sarcină în timpul discuțiilor. Mi s-a propus să rămân în club, dar am refuzat”

Andrei PASCU 11 Oct. 2022, 18:56 Liga 2
Final de drum între Viitorul Pandurii și Florin Stîngă! Contractul, reziliat cu ”zâmbetul pe buze”: ”Am răs cu domnul Sarcină în timpul discuțiilor. Mi s-a propus să rămân în club, dar am refuzat”

Contractul dintre Viitorul Pandurii și Florin Stîngă a fost reziliat!

Părțile au convenit, luni, 10 octombrie 2022, să se despartă de comun acord, în urma rezultatelor nefavorabile înregistrate de gorjeni, dar și pentru că nu au mai găsit idei comune care să susțină colaborarea.

Antrenorul brașovean a oferit, pentru Liga2.ro, mai multe detalii cu privire la ruperea acordului.

Viitorul Pandurii și Florin Stîngă, contract reziliat!

Florin Stîngă a spus că s-a despărțit în termeni amiabili de Viitorul Pandurii, la care a venit în vară, la începutul sezonului. Deși a afirmat că era încrezător în faptul că situația se putea regla, în cele din urmă, după dialogul cu patronul Nicolae Sarcină, a considerat că e mai bine să își strângă mâinile și fiecare să o ia pe căi diferite.

În ciuda faptului că a stat o scurtă perioadă la Târgu Jiu și a avut toate condițiile pentru a îndeplini obiectivul echipei, Florin Stîngă nu ia experiența ca pe una negativă, ci din contră. E convins că va învăța de pe urma ei, iar aceste lucruri se vor răsfrânge pozitiv în următoarele sale experiențe ca antrenor.

Florin Stîngă, despărțire în termeni amiabili de Viitorul Pandurii. I s-a propus să rămână în club, dar a refuzat

Relația dintre Florin Stîngă și conducerea clubului gorjean a fost una bună, întrucât, în urma discuțiilor de luni, antrenorului i s-a propus să rămână la Viitorul Pandurii pe altă poziție, dar a refuzat.

Am reziliat de comun acord, a fost o despărțire în termeni amiabili. Chiar am răs cu domnul Sarcină în timpul discuțiilor în urma cărora am încheiat colaborarea. S-a dorit un șoc la echipă, iar când nu sunt rezultate pleacă antrenorul. Am avut parte de ultime două meciuri în care am condus, dar am pierdut. Asta este.

Mi s-a propus să rămân în cadrul clubului, dar am refuzat. Vreau să continui cariera de antrenor principal.

Eu cred că mai puteam repara situația, de aceea m-am înhămat la acest proiect când am venit, să obțin rezultate bune. Asta este, viața merge înainte! Am avut toate condițiile, nu au fost probleme financiare, dar când între conducere și antrenor nu se mai găsesc puncte care să ducă la continuarea colaborării așa se întâmplă.

Am plecat de la echipă cu aprecierea jucătorilor, le-am câștigat respectul. A fost o despărțire frumoasă între mine și ei, la fel cum a fost și cu conducerea, a spus Florin Stîngă pentru Liga2.ro.

Florin Stîngă, patru victorii și cinci eșecuri în acest sezon de Liga 2, alături de Viitorul Pandurii

În vârstă de 44 de ani, Florin Stîngă a pregătit Viitorul Pandurii în nouă meciuri de Liga 2, timp în care a înregistrat patru victorii și cinci eșecuri. În plus, ultimele două înfrângeri au fost la limită, după ce gorjenii au condus.

Au fost eșecuri la diferență de un gol, 1-2 cu SC Oțelul și 2-3 cu FC Brașov.

Înainte de Viitorul Pandurii, ultimele două experiențe ale lui Florin Stîngă au fost la Academica Clinceni (Liga 1), pentru doar două meciuri, și Astra (Liga 2).

Rezultatele înregistrate de Viitorul Pandurii cu Florin Stîngă antrenor:

0-1 cu CSC Dumbrăvița
0-2 la Poli Iași
2-0 cu Dinamo
1-2 la Unirea Constanța
1-0 cu CS Comunal Șelimbăr
1-0 la Poli Timișoara
3-2 după prelungiri la Flacăra Horezu (Liga 3) – în Turul 3 al Cupei României
1-0 cu Progresul Spartac
0-1 cu Dinamo (Liga 2) – în Play-off-ul Cupei României
1-2 la SC Oțelul Galați
2-3 cu FC Brașov

Viitorul Pandurii ocupă locul 12 în clasamentul Ligii 2 după 9 etape, cu 12 puncte și golaveraj 9-10.

Foto: Justinel Stăvaru și Leczki Jozsi / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-cs-comunal-selimbar-se-joaca-de-la-ora-1700-in-incheierea-etapei-a-9-a-dupa-meci-am-putea-avea-un-nou-lider-in-liga-2-19249047

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-confirma-negocierile-cu-poli-iasi-desi-in-vara-a-spus-nu-experientei-in-liga-2-a-acceptat-pentru-prietenul-cornel-sfaiter-a-contat-exclusiv-discutia-cu-el-19249062

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fotbalistul-care-l-incanta-pe-ovidiu-burca-dupa-noua-etape-de-liga-2-si-poate-deveni-pion-de-baza-pe-termen-lung-se-pregateste-foarte-bine-face-faza-defensiva-foarte-bine-de-ce-nu-19249038

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-stoichita-si-a-pregatit-terenul-pentru-viitoarea-sa-destinatie-in-cazul-in-care-e-dat-afara-de-la-frf-planul-secret-pe-care-il-are-cu-o-echipa-din-liga-2-exclusiv-19249025

 

 

 

 

Andrei PASCU 11 Oct. 2022, 18:56 Liga 2
Pe aceeași temă