Campioane decise în Liga 4 Giurgiu și Liga 4 Prahova. Bolintin Malu Spart vs. CSO Băicoi, una din dublele pentru promovarea în Liga 3

Andrei PASCU 09 Jun. 2024, 14:56 Liga 4
Campioane decise în Liga 4 Giurgiu și Liga 4 Prahova. Bolintin Malu Spart vs. CSO Băicoi, una din dublele pentru promovarea în Liga 3

Unul din duelurile din barajul pentru promovarea din Liga 4 în Liga 3 le aduce față în față pe campioanele din Giurgiu și Prahova. Asociațiile Județene de Fotbal au decernat titlurile în cazul întrecerilor din eșalonul al patrulea, fiind adjudecate de Bolintin Malu Spart, respectiv CSO Băicoi (foto principal).

Astfel, ele se vor întâlni în dublă manșă pentru promovarea în Liga 3, campionatele din Liga 4 Giurgiu și Liga 4 Prahova ajungând la final în acest weekend.

Bolintin Malu Spart s-a impus în Liga 4 Giurgiu

Bolintin Malu Spart a câștigat play-off-ul campionatului din Giurgiu cu 11 victorii, un egal și două înfrângeri în 14 etape, la start fiind șapte formații. A adunat 36 de puncte Bolintin Malu Spart, cu un golaveraj de 43 de goluri marcate și 18 primite.

Campioana județului Giurgiu a avut un ecart de șase puncte peste locul 2, Victoria Adunații Copăceni, și șapte peste locul 3, AXI Adunații Copăceni.

CSO Băicoi, pregătită de Valentin Lazăr, a câștigat Liga 4 Prahova

Liga 4 Prahova a fost câștigată de CSO Băicoi, echipă care, în urma celor 34 de etape disputate în stagiunea 2023/ 2024, competiție care a aliniat 18 echipe la start, a adunat 94 de puncte (31 de victorii, un egal și două eșecuri). A consemnat un golaveraj de 121 de goluri marcate și 21 primite.

Locul 2 în divizia a 4-a din Prahova a fost asigurat de Teleajenul Vălenii de Munte, cu 88 de puncte, iar pe 3 s-a situat CSO Boldești-Săeni, 87 de puncte.

Echipa CSO Băicoi este antrenată de Valentin Lazăr, nimeni altul decât fostul mijlocaș de la Dinamo, CSM Reșița, Petrolul, Concordia Chiajna, Sportul Studențesc, în vârstă de 34 de ani.

Barajul pentru promovarea din Liga 4 în Liga 3 se joacă în iunie

Turul este programat în data de 16 iunie 2024, de la ora 18:00, iar returul are loc o săptămână mai târziu, la 23 iunie 2024, ora 17:30.

În această perioadă, Liga2.ro a mai scris despre campioanele județene din Vaslui (Sporting Club Comstar Vaslui), Alba (CIL Blaj), Botoșani (Pro Sport Vârfu Câmpului), Olt (Iris Titulescu), Gorj (Vulturii Fărcășești), Dâmbovița (ACS Urban Titu), Sălaj (CS Barcău Nușfalău), Buzău (Voința Lanurile), Caraș-Severin (Magica Balta Caransebeș), Arad (Viitorul Arad), Harghita (CS Gheorgheni – VSK Gheorgheni), Teleorman (CSL Nanov), Dolj (Metropolitan Ișalnița), Cluj (Vulturul Mintiu Gherlii), Bacău (Sportul Onești), Brăila (Viitorul Cireșu), Constanța (CS Medgidia), Galați (Voința Cudalbi), Mehedinți (Viitorul Severin), Hunedoara (Minerul Lupeni), Brașov (ACSM Codlea), Timiș (CS Timișul Șag), Suceava (Şoimii Gura Humorului) și Vâlcea (Sparta Râmnicu Vâlcea).

Foto: CSO Băicoi, Bolintin Malu Spart

Andrei PASCU 09 Jun. 2024, 14:56 Liga 4
Pe aceeași temă