Punct final și în Liga 4 Dâmbovița! Urban Titu a ieșit campionată și țintește revenirea în Liga 3

Andrei PASCU 17 May. 2024, 14:28 Liga 4
Punct final și în Liga 4 Dâmbovița! Urban Titu a ieșit campionată și țintește revenirea în Liga 3

Campioană stabilită și în Liga 4 Dâmbovița! Județul va fi reprezentat în barajul de promovare în Liga 3 de Urban Titu, care a luat titlul și la finalul săptămânii următoare va primi și medaliile din partea Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița.

În barajul pentru divizia a treia, Urban Titu va da peste campioana din Liga 4 Dolj, unde pe locul 1 se află Metropolitan Ișalnița, dar are numai patru puncte avans peste locul 2, CS Cârcea, când mai sunt patru etape de disputat.

Urban Titu, campioană în Liga 4 Dâmbovița!

Referitor la parcursul avut de Urban Titu până acum, în 28 de meciuri a înregistrat 23 de victorii, patru egaluri și numai un eșec, iar golaverajul este de 120 de goluri marcate și numai 73 primite. Are șase puncte avans față de locul 2, Recolta Gura Șutii, când mai sunt două etape programate, dar clubul din Titu are plusul meciurilor directe.

Acum, echipa pregătită de Marian Vătavu așteaptă să se hotărască situația în Liga 4 Dolj, dar până atunci va celebra succesul din campionatul din Dâmbovița, pentru că la finalul săptămânii următoare va primi medaliile.

Suntem campioniiiiiiii!!!!!!!! Echipa noastra este noua regina a Ligii a patra!

Echipa noastra a reusit astazi ceea ce asteptam cu totii de etape bune: sa devenim si matematic campioni, cu doua etape inainte de finalul campionatului! In etapa de astazi a Ligii a patra, ne-am impus la scor la Suta Seaca, 8-0, reusitele formatiei noastre fiind semnate de Litoiu (3), Manole (2), Sima, Serban si Vartej.

Nu avem prea multe de spus despre meci. Asa cum ii sta bine unei campioane, jocul nostru a fost la inaltime. Am invins la scor si am devenit campioni. Sambata, baietii nostrivor fi premiati de conducerea AJF Dambovita. Felicitari, baieti, ati fost cei mai buni din Liga a patra!

Urmariti pagina noastra, in aceasta saptamana vom realiza mai multe interviuri cu baietii nostri. Va asteptam sambata, de la ora 11,00, la meciul cu Unirea Bucsani, sa aplaudati noua campiona a judetului”, a transmis Urban Titu pe pagina de Facebook.

  • Ultima dată când Titu a avut echipă în Liga 3 a fost în sezonul 2017-2018, când ACS Urban Titu abandona competiția.

Urban Titu va disputa în luna iunie turul barajului de promovare în Liga 3

În ceea ce privește meciurile din barajul de promovare în Liga 3, se desfăşoară în sistem eliminatoriu, în dublă manșă, la 16 iunie 2024, respectiv 23 iunie 2024.

În această perioadă, Liga2.ro a mai scris despre campioanele județene din Vaslui (Sporting Club Comstar Vaslui), Alba (CIL Blaj), Botoșani (Pro Sport Vârfu Câmpului), Olt (Iris Titulescu) și Gorj (Vulturii Fărcășești).

Foto: Urban Titu

Andrei PASCU 17 May. 2024, 14:28 Liga 4
Pe aceeași temă