AJF Olt a decernat titlul în Liga 4. Iris Titulescu va reprezenta județul în barajul pentru Liga 3

Andrei PASCU 14 May. 2024, 19:31 Liga 4
AJF Olt a decernat titlul în Liga 4. Iris Titulescu va reprezenta județul în barajul pentru Liga 3

Liga 4 Olt mai are programate trei etape, dar ocupanta primei poziții și-a asigurat matematic titlul de campioană, având o diferență considerabilă de puncte față de principala urmăritoare, locul 2. Întrecerea 2023/ 2024 a fost câștigată de Iris Titulescu, care nu a pierdut decât un meci până acum.

În 23 de runde, campioana Ligii 4 Olt a adunat 20 de victorii, două egaluri și o înfrângere, acumulând 62 de puncte. Locul 2 e ocupat de Viitorul Știința Drăgănești Olt, cu 48 de puncte.

Iris Titulescu a câștigat campionatul Ligii 4 Olt

A fost un campionat în care Iris Titulescu s-a impus, așadar, fără mari emoții, iar în meciul din weekendul trecut a reușit o  victorie zdrobitoare, 12-2 cu Victoria Dăneasa (locul 14, ultimul), pe teren propriu.


Acum, cu trei etape rămase de disputat din Liga 4 Olt, Iris Titulescu pregătește partidele din barajul de promovare în Liga 3, cu campioana din Liga 4 Vâlcea, unde locul 1 e ocupat în acest moment de Sparta Râmnicu Vâlcea, urmată de Păușești Otăsău. Cele două sunt despărțite de numai trei puncte.

La finalul meciului trecut, Iris Titulescu a sărbătorit cu fumigene și alături de fani câștigarea campionatului, dar și șansa luptei pentru promovarea în Liga 3.

Iris Titlu va întâlni campioana din Liga 4 Vâlcea

S-a tras linie pentru lupta la locul 1 și în Liga 4 Vaslui, unde s-a încoronat campioană Comstar Vaslui. Apoi, s-a decernat titlul și în divizia a patra din Alba, unde pe prima poziție a terminat CIL Blaj, dar și în Botoșani, unde a primit medaliile Pro Sport Vârfu Câmpului.

Foto și video: Iris Titulescu

Andrei PASCU 14 May. 2024, 19:31 Liga 4
Pe aceeași temă