Liga 4 ajunge la final, iar în județul Vaslui s-a desemnat campioana. A câștigat titlul în premieră și va întâlni locul 1 din Suceava în barajul pentru Liga 3

Andrei PASCU 01 May. 2024, 14:53 Liga 4
Liga 4 ajunge la final, iar în județul Vaslui s-a desemnat campioana. A câștigat titlul în premieră și va întâlni locul 1 din Suceava în barajul pentru Liga 3

Campionatele din Liga 4 sunt și ele pe final, iar în Vaslui chiar s-a decernat titlul! Echipa care va reprezenta județul în barajul pentru promovarea în Liga 3 este Comstar Vaslui, chiar dacă din întrecere mai sunt de disputat patru etape.

Liga 4 Vaslui este compusă din 12 echipe, iar Comstar Vaslui a cucerit pentru prima dată campionatul diviziei a patra.

Liga 4 Vaslui și-a desemnat campioana: Comstar Vaslui

Duminică, 28 aprilie, Comstar Vaslui a învins cu 5-1 Sporting Banca, iar astfel nu mai poate fi întrecută în ceea ce privește locul 1 în Liga 4 Vaslui. Duelul a avut loc în etapa a 18-a, iar din acest sezon mai sunt de jucat patru etape.

Formația pregătită de cuplul Costinel Botez – Cătălin Grigore a fost condusă în partida care o duce în dubla pentru promovarea în Liga 3. A marcat prin Ionuț Codreanu echipa Sporting Banca, dar a și ratat o lovitură de la 11 metri ulterior, prin Emil Galiță.

Potrivit Vremea Nouă, Comstar Vaslui a marcat de cinci ori la rând apoi, prin Vali Joc, Mircea Horciu, Ciprian Petruț, Darius Crăciun și Fabian Popa, iar astfel a luat cele trei puncte care i-au adus titlul de campioană.

Comstar Vaslui va întâlni campioana Ligii 4 Suceava

În acest moment, cu patru runde rămase de disputat din Liga 4 Vaslui, Comstar are 50 de puncte (16 victorii și două egaluri), fiind la 12 puncte peste locul 2, Sporting Orășenesc Negrești, și la 14 puncte de locul 3, ocupat chiar de Sporting Banca.

Acum, Comstar Vaslui se pregătește pentru duelul contra campioanei din Liga 4 Suceava, probabil Șoimii Gura Humorului (locul 1), dar care are doar patru puncte avans față de locul 2, Juniorul Salcea, când mai sunt șase etape de jucat.

  • Lotul echipei Comstar Vaslui: Rareș Hăulică, Andrei Baciu, Vicențiu Boicu, Dejan Carlos Bordeianu, Robert Chirilă, Andrei Covăcel, Darius Crăciun, Gabriel Craiu, Rareș Cucoș, Cosmin Dragomir, Florin Folescu, Mircea Horciu, Valerică Joc, Ștefan Mihăilă, Bogdan Panait, Ciprian Petruț, Fabian Popa, Tudor Hij Rîpă, Vlad Sîrbu, Spyro Tăbăcaru, Marin Ursu.
  • Antrenori: Costinel Botez, Cătălin Grigore; Mugur Viorel Bejan (antrenor cu portarii).

Foto: Vremea Nouă și Comstar Vaslui

Andrei PASCU 01 May. 2024, 14:53 Liga 4
Pe aceeași temă