AJF Buzău a desemnat echipa care va reprezenta județul în barajul pentru Liga 3. Voința Lanurile nu a avut mari emoții pe parcursul sezonului

Andrei PASCU 21 May. 2024, 15:48 Liga 4
AJF Buzău a desemnat echipa care va reprezenta județul în barajul pentru Liga 3. Voința Lanurile nu a avut mari emoții pe parcursul sezonului

Asociația Județeană de Fotbal Buzău a decernat titlul de campioană în Liga 4. Locul 1 a fost asigurat de formația Voința Lanurile, chiar dacă în play-off-ul întrecerii mai sunt de disputat două etape.

Voința Lanurile are avans de 11 puncte peste locul 2, ACS Team Săgeata, când din grupa pentru desemnarea campioanei s-au scurs nu mai puțin de 12 etape și au mai rămas două runde.

Voința Lanurile merge în barajul pentru Liga 3. E campioană în Liga 4 Buzău

Echipa care va reprezenta județul Buzău în barajul pentru Liga 3 a finalizat sezonul regular cu 40 de puncte acumulate în cele 14 runde programate, în urma a 13 victorii și a unui rezultat de egalitate, cu un golaveraj de 43 de goluri marcate și 12 primite. Locul secund a fost ocupat de ACS Team Săgeata, cu 33 de puncte.

Apoi s-a mers în play-off, unde Voința Lanurile nu a mai fost invincibilă și a pierdut două meciuri în 12 etape, câștigând opt partide și făcând două remize.

În runda din weekendul trecut, noua campioană a Ligii 4 Buzău a bifat un 0-0 pe teren propriu, cu Gloria Vadu Pașii, ocupanta locului 6 din opt echipe în play-off.

Remiză albă împotriva echipei din Vadu Pașii în etapa cu numarul 12 din play-off.

La final ne-am bucurat de aprecierea adversarilor, manifestat printr un moment de fair play cum rar se vede pe un stadion de fotbal.

Le mulțumim pe această cale și le dorim mult succes în meciurile următoare”, a transmis Voința Lanurile după partida din weekendul trecut.

Voința Lanurile va întâlni campioana județului Vrancea

Acum, Voința Lanurile se pregătește de barajul pentru Liga 3, unde va întâlni locul 1 din Liga 4 Vrancea. Însă, acolo nu s-a decernat titlul, iar lupta este strânsă. Două echipe, Victoria Gugești și CSM Adjud, sunt pe primele două locuri la egalitate de puncte, câte 60, în faza play-off-ului. Mai sunt de disputat trei etape.

În această perioadă, Liga2.ro a mai scris despre campioanele județene din Vaslui (Sporting Club Comstar Vaslui), Alba (CIL Blaj), Botoșani (Pro Sport Vârfu Câmpului) și Olt (Iris Titulescu), Gorj (Vulturii Fărcășești), Dâmbovița (ACS Urban Titu) și Sălaj (CS Barcău Nușfalău).

Barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024/25, se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Foto: Voința Lanurile

Andrei PASCU 21 May. 2024, 15:48 Liga 4
Pe aceeași temă