CS Medgidia și Voința Cudalbi, campioanele din Constanța și Galați, se vor lupta pentru promovarea în Liga 3. AJF-urile tocmai au decernat titlurile

Andrei PASCU 04 Jun. 2024, 17:37 Liga 4
CS Medgidia și Voința Cudalbi, campioanele din Constanța și Galați, se vor lupta pentru promovarea în Liga 3. AJF-urile tocmai au decernat titlurile

Campioanele din Liga 4 Constanța și Liga 4 Galați se vor înfrunta în barajul pentru Liga 3, după cum a stabilit Federația Română de Fotbal prin tragere la sorți, iar recent Asociațiile Județene de Fotbal au decernat titlurile.

Constanța va fi reprezentată de CS Medgidia (foto principal), iar Galați va fi reprezentată de Voința Cudalbi.

Campioanele din Liga 4 Constanța și Liga 4 Galați se luptă pentru promovarea în Liga 3

În campionatul din Constanța, CS Medgidia a acumulat 85 de puncte la finalul celor 34 de etape, terminând cu un avans mic, de numai două puncte, peste locul 2, Sparta Techirghiol, dar și cu un ecart deloc mare față de locul 3, CS Agigea. În cele 34 de partide disputate, campioana a înregistrat 27 de victorii, patru remize și trei eșecuri, cu 114 goluri marcate și 27 primite.

În ultima rundă a întrecerii, CS Medgidia a zdrobit CS Eforie în deplasare, scor 10-3!

”CAMPIONII! CS Medgidia a cucerit trofeul Ligii a IV-a și a sărbătorit alături de fani pe stadionul “Iftimie Ilisei”! Echipa noastră a demonstrat o formă de zile mari, învingând pe CS Eforie cu un scor răsunător de 10-3 în ultima etapă a sezonului. Și juniorii au nvins cu 6-0 pe aceeași echipă, încheiând en-fanfare sezonul și ei.

Acest sezon a fost unul plin de provocări, dar băieții noștri, sub îndrumarea antrenolui Gelu Hampu, au luptat cu determinare și pasiune în fiecare meci. Victorie după victorie, CS Medgidia a arătat că munca grea și devotamentul aduc rezultate spectaculoase.

Băieții au fost premiați în cadrul unei ceremonii organizate pe stadionul “Iftimie Ilisei” cu cupe și medalii și au făcut hora bucuriei în fața suporterilor!

Felicitări echipei pentru acest parcurs extraordinar și pentru că ne-au oferit momente memorabile pe teren!

Acum urmează un nou capitol: barajul pentru promovarea în Liga a 3-a împotriva Voinței Cudalbi. Hai Medgidia, suntem alături de voi și credem în succesul vostru!

Scor final: CS Medgidia 10-3 CS Eforie

Barajul pentru promovare: CS Medgidia vs. Voința Cudalbi”, a transmis CS Medgidia pe pagina de Facebook.

Voința Cudalbi, pentru a doua oară la rând campioană în Liga 4 Galați

De partea cealaltă, Voința Cudalbi a strâns 65 de puncte în 24 de etape disputate, având 21 de victorii, două egaluri și un eșec, cu un golaveraj de 93 de goluri marcate și 29 primite. A terminat Liga 4 Galați cu un ecart de șase puncte peste locul 2, ACS Covurluiul Tg. Bujor, și cu 10 puncte peste locul 3, Alegria Matca.

În weekendul trecut, în ultima rundă, Voința Cudalbi a trecut cu 6-2 de Muncitorul Ghidigeni, în deplasare.

(N.r.- Cum abordați meciurile de baraj cu Medgidia pentru promovarea în Liga a 3-a?) ”Cu multă ambiție și determinare. Cu siguranță vor fi două meciuri dificile, dar suntem pregătiți să luptăm pentru victorie.

(N.r. – Cine au fost jucătorii decisivi în câștigarea titlului?) Nu pot evidenția doar câțiva jucători. Valoarea întregului lot a fost determinantă, nu doar cea individuală. A fost o echipă unită, care a luptat cu dăruire pentru fiecare victorie.

(N.r. – Pe lângă baraj, mai aveți și Cupa României. Vă gândiți la event?) Cupa este un alt obiectiv important pentru noi. Sperăm să reușim performanța din anul trecut și să câștigăm eventul.

Voința Cudalbi demonstrează ambiție și dorință de performanță. Cu siguranță vom avea parte de meciuri palpitante în barajul pentru Liga a III-a și în Cupa României”, a transmis antrenorul echipei care a cucerit pentru a doua oară la rând titlul în Liga 4 Galați, Nicușor Drăguț, conform Sport Galați.

Barajul pentru promovarea din Liga 4 în Liga 3 se joacă în iunie

Barajul pentru promovarea din Liga 4 în Liga 3 se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

În această perioadă, Liga2.ro a mai scris despre campioanele județene din Vaslui (Sporting Club Comstar Vaslui), Alba (CIL Blaj), Botoșani (Pro Sport Vârfu Câmpului), Olt (Iris Titulescu), Gorj (Vulturii Fărcășești), Dâmbovița (ACS Urban Titu), Sălaj (CS Barcău Nușfalău), Buzău (Voința Lanurile), Caraș-Severin (Magica Balta Caransebeș), Arad (Viitorul Arad), Harghita (CS Gheorgheni – VSK Gheorgheni), Teleorman (CSL Nanov), Dolj (Metropolitan Ișalnița), Cluj (Vulturul Mintiu Gherlii), Bacău (Sportul Onești) și Brăila (Viitorul Cireșu).

Foto: CS Medgidia și Voința Cudalbi
Video: CS Medgidia

Andrei PASCU 04 Jun. 2024, 17:37 Liga 4
Pe aceeași temă