CSL Nanov, cu Sorin Bușu și Alin Buleică în lot, a câștigat Liga 4 Teleorman! Adversara din barajul pentru Liga 3, campioana din Argeș

Andrei PASCU 26 May. 2024, 16:38 Liga 4
CSL Nanov, cu Sorin Bușu și Alin Buleică în lot, a câștigat Liga 4 Teleorman! Adversara din barajul pentru Liga 3, campioana din Argeș

În Liga 4 s-a mai stabilit o campioană, în județul Teleorman. Titlul a fost acordat, iar reprezentanta din barajul pentru promovarea în Liga 3 este CSL Nanov, care, în 25 de etape disputate, are 24 de victorii și o înfrângere. Mai este o rundă de jucat din campionat, dar de câteva runde sunt clare lucrurile în privința primei poziții.

În acest moment, CSL Nanov are un avans de 19 puncte peste locul 2, Rapid Buzescu, formație care a înregistrat 17 victorii, două egaluri și șase eșecuri.

CSL Nanov, cu Sorin Bușu și Alin Buleică în lot, a câștigat Liga 4 Teleorman

Parcursul din acest sezon al CSL Nanov a fost posibil și datorită a doi jucători cu mare experiență, Sorin Bușu (34 de ani, fundaș lateral) și Alin Buleică (32 de ani, fundaș lateral), cu meciuri în primele două ligi din România.

Bușu evoluase ultima dată în Liga 2 la Concordia Chiajna, de care s-a despărțit în februarie 2023, după experiența de la FCU Craiova FC. Născut la Craiova, Bușu are multă experiență la nivelul fotbalului românesc, în CV-ul său mai figurând formații precum FC Hermannstadt, Poli Iași, Pandurii, Petrolul sau Minaur Baia Mare.

La nivelul primei divizii are peste 150 de meciuri, iar în Liga 2 a bifat peste 100 de prezențe.

De partea cealaltă, de-a lungul carierei Buleică a evoluat la FC Universitatea Craiova, Gaz Metan CFR Craiova, Kavala (Grecia), Petrolul Ploiești, CS Turnu Severin, Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Concordia Chiajna, UTA Arad, FC Argeș, Turris Oltul Turnu Măgurele, Viitorul Pandurii Târgiu Jiu sau Dinamo.

De ”câini” s-a despărțit în vara anului trecut, iar la campioana din Liga 4 Teleorman a fost prezentat în octombrie anul trecut. De-a lungul anilor, Buleică a fost pe teren în peste 100 de meciuri de prima ligă, dar și în zeci de partide din Liga 2.

Titlul în Liga 4 Argeș nu s-a decis. Speed Academy Pitești, favorită să întâlnească CSL Nanov

CSL Nanov își va afla în curând adversara din barajul de promovare în Liga 3, Liga 4 Argeș fiind pe final. Când mai sunt două runde din play-off, pe locul 1 se află Speed Academy Pitești (66 de puncte), iar pe locul 2 se clasează Zimbrii Lerești (62 de puncte).

În această perioadă, Liga2.ro a mai scris despre campioanele județene din Vaslui (Sporting Club Comstar Vaslui), Alba (CIL Blaj), Botoșani (Pro Sport Vârfu Câmpului) și Olt (Iris Titulescu), Gorj (Vulturii Fărcășești), Dâmbovița (ACS Urban Titu), Sălaj (CS Barcău Nușfalău), Buzău (Voința Lanurile), Caraș-Severin (Magica Balta Caransebeș), Arad (Viitorul Arad) și Harghita (CS Gheorgheni- VSK Gheorgheni).

Barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024/25, se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, în data de 16 iunie 2024, ora 18:00, respectiv 23 iunie 2024, ora 17:30.

Foto: CSL Nanov, Justinel Stăvaru (Mediafax Foto) și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PASCU 26 May. 2024, 16:38 Liga 4
Pe aceeași temă